Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Jean Hilliard

oto m贸j nowy nick!

Polecane posty

Go艣膰 jaki by艂 stary
powiedz lepiej

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Wiajcie dzi艣... zapowiada si臋 dzi艣 bardzo 艂adny dzionek i bardzo dobrze - dlaczego nie? i tyle wam napisz臋. Zastanawiam si臋 czy moi WROGOWIE jeszcze tu gdzie艣 s膮. Agnieszki 艢mieszki, g艂upie Ilony i inne dekle Z KAS膭 oczywi艣cie. Niemcy to s膮 wszyscy bo maj膮 pass i tyle. A Ilona ma nawet rodow贸d, 偶eby sie schla艂a na 艣mier膰. Agnieszka Smieszka te偶 od Ilony i tyle to warte. A czemu nie ma germanistyki w USA to nikt normalny nie zrozumie. Kto ma kas臋 niech kupuje bro艅 jak w艂a艣ciciel Lataj膮cego Holendra i si臋 w og贸le do takich dekli nie odzywa wiecie. CHYBA DLATEGO wiecie by艂am w tym ogrodnictwie zim膮, 偶e transport ograny przez zbokola niemieckiego - m贸j ojciec drugi - jeden i drugi zreszt膮 bez praw rodzicielskich, matka ta w Polsce te偶 wiele sob膮 prezentowa艂a - my艣lenie mojego m艂odszego z Holandii od m艂odo艣ci??? W Anglii si臋 puszcza膰 z rodowodem? No to nie maj膮 rodowod贸w, s膮 moralni i tyle. A rodow贸d jest na ma艂ze艅stwo i dzieci, a nie na puszczanie si臋. 呕eby si臋 puszcza膰 i by膰 cos wartym - po to jest rodow贸d zdaniem mojej matki. No to mia艂a chcie膰 ro艣lin臋 i zwierz臋 na sta艂膮 prac臋 i by mnie naprawd臋 w og贸le nie musia艂a chcie膰 bo takie co艣 robi膰 z cz艂owiekiem co ona mi zrobi艂a - ludzi pozabija艂a, idiotka ostatnia. Z tej ca艂ej mojej 艣redniej - nigdy w 偶yciu nikomu bym tej budy nie poleci艂a, ale ja zosta艂am tam wt艂oczona bo liceum 4 lata - wy niczego nie rozumiecie - no ale PODOBNO chyba poszlo o to, 偶e to by艂 jedyny spos贸b na pieni膮dze z Anglii - i po matce wiecie takie co艣 i tyle. No to imie i nazwisko znali - i OK ale ja nie by艂am tam bez znaczenia i tyle. A patron? Bo ja mam S艁USZNIE pretensje. Okazuje si臋, 偶e ten patron jest z艂y. Jedyne co mi tam pasuje s艂uchajcie to patron Stanis艂aw August Poniatowski i my艣lenie, 偶e OD NiEGO MIA艁Y BY膯 BANKI, KREDYTY - co to si臋 sta艂o? I w艣ciekli si臋 komuni艣ci chyba - jeszcze przeczytam kto to wymy艣li艂 tego patrona - i dostali Stanis艂awa i wszyscy na w艂adz臋, ale ja my艣la艂am, 偶e te konkursy to maj膮 z patrona - razem z tej swojej przewrotno艣ci i tyle wiecie. No i dla niekt贸rych ta szko艂a jest bez znaczenia, a dla niekt贸rych nie. Bo to bardzo zale偶y i tyle. Dla mnie nie. I wiecie maj膮c lat 35, NIGDY W ZYCIU STA艁EJ PRACY normalnie - wiecie co... czemu tej sta艂ej pracy w Polsce nie ma, prawa. Nie wiem? Ca艂e moje zycie to mia艂y by膰 pieni膮dze od matki. A te siostry - przecie偶 to wszystko nie ma sensu - no to one by艂y tam wys艂ane 偶eby mie膰 mieszkanie ode mnie, a ja 偶eby im da膰 to mieszkanie i 偶eby mie膰 pieni膮dze matki i tyle. No wiecie - 偶eby mie膰 czyje艣 pieni膮dze na zachodzie to trzeba kogo艣 MIE膯 i tyle. Np. ja mog艂abym mie膰 matk臋 i rodzin臋 ZAWODEM i tyle. A takie co艣? I dlatego ja si臋 zacz臋艂am tak polskiego uczy膰 JAK DEB jaki艣. Po co? Ja si臋 histy mia艂am uczy膰, ale ta hista mi wylecia艂a i tyle. I wiecie - no moja matka - najwidoczniej wiedzia艂a co robi艂a - bo na razie w og贸le nie ma o czym m贸wi膰. Ja Ruska z Lenina w Londynie, nie偶le nie? A czego si臋 spodziewa艂am - no fakt - ale bez przesady ju偶 i tyle :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie po prostu nie mog臋 w to uwierzy膰 偶e w tym wszystkim chodzi艂o wy艂膮cznie o to, 偶e w tym ogrodnictwie by艂y napisy na autach czyli to by艂a firma , a ten amazon. de to nie by艂a firma bo nie by艂o... napis贸w na autach. No wiecie co? Acha - co to za firma jak transportu nie maj膮 z podpisanymi autami. Tak lecieli. No wiecie co - to s膮 wariaci. Mo偶e w USA maj膮? Ale przecie偶 nie o to chodzi i tyle. Nie wiem czy tam by艂y flagi w tym ogrodnictwie w Niemczech, ale w Holandii by艂y i tyle. Bo mam takie zdj臋cia i tyle. I s艂uchajcie czy oni w ogole do pracy chodz膮? Ale zwrot podatku to dostaj膮. A co s膮dz臋 o amazon? Ze tam g贸wno wysra膰 w tych rega艂ach. Tyle o nich s膮dz臋 bo TAKI TRANSPORT to jest i tyle. Bo jecha艂am z firmy transportowej i mia艂am to ROZUMIE膯 - dlatego by艂 transport i nic poza tym. A norma? Czy oni tam maj膮 wszystkie klepki na miejscu? I czlowiek si臋 zabi艂 i s艂usznie i koniec. I jeszcze trupa zrobili i mog膮 by膰, a ja nie - ja pieni膮dze ZNOWU od Ilony i tyle. Bo firma transportowa to wiecie - bilet i transport , a nie praca i wydajno艣膰. No c贸z... a to na nocki musia艂am chodzi膰? No zobaczcie bez alkoholiczki z g贸ry 艣wi臋tej Anny nie znaczy艂am tam nic. Po prostu nie. To mnie tam nie by艂o, papiery i tyle. A to samob贸jstwo by艂o, zeby pope艂nili zbiorowe samob贸jstwo bo ich b臋d膮 wyrzuca膰 chyba i juz NIGDY NIC NA MNIE. A firmy transportowe w Polsce niech po prostu nie wysy艂aj膮 do pracy nilkogo za granic膮 bo to nie ma sensu - oni chyba wszyscy znowu MN膭 na Iwonk臋 - wiecie wystarczy艂o mi przys艂a膰 papiery 9 lat temu do domu, 偶e mi wpisali peta w biurze i wszystko gra bo jakby mi wpisali TRANSPORT w biurze 9 lat temu to bym im przyzna艂a racj臋 dzi艣, 偶e mnie za to t臋pi膮 偶e nie chc臋 je偶dzi膰. No ale ta Iwonka - niech si臋 ta kurwa PO PROSTU przedstawi , 偶e 艂azi bez majtek, nie? A podatek? Kto normalny chce tam jecha膰? Banda zboczonych z艂odziejek i degenerat贸w umys艂owych. Magnateria polska bez szko艂y na zachodzie, bez s艂uchajcie rodzin - wszystko wyr偶ni臋te w pie艅 , albo ZAR呕NI臉TE 呕YWCEM. To wszystko jest jeden krymina艂 i po co tam wraca膰? I wiecie - czemu stoj臋 o pieni膮dze matki. Przez to - mo偶naby co艣 robi膰, ale co i tyle. i nie tam i tyle z ca艂o艣ci :( Co jeszcze napisa膰? Nie wiem :( Nic mi sie juz nie chce. Ci bracia niech se kupi膮 spluwy - maj膮 za to. Morderstwo w obronie w艂asnej - bo czemu nie chc臋 jecha膰 - bo nie mam spluwy. A mam prawo, zeby zabi膰 w obronie w艂asnej - czym? i tyle :( bez sensu - tam si臋 jedzie z nabitym pistoletem i tyle :( Taka prawda. Albo wcale :( I po co mnie w to ZNOWU wpakowali. Mieli przys艂ac o pecie i tyle. A ten brat starszy to wiedzia艂 偶e zatrudnia p艂atnego morderc臋 i sie z tego 艣mia艂 jeszcze na pewno. Bo tam nic nie pasuje przez niego i tyle. Ale og贸lnie ta ca艂a za艂oga jest obrzydliwa. Lataj膮cy Holender i tyle :(

Udost臋pnij ten post

Ale powiem wam warto sie interesowa膰 r贸znymi rzeczami bo Qurang Medan to jest CHYBA odpowiedz dlaczego Polacy mog膮 by膰 nad morzem w Holandii wiecie bo tam nikt prawie morza nie ma. Ten Lataj膮cy Holender jest ograny tym Qurang Medan, a ci SI臉 PO艢WI臉CILI bo chyba wiecie posz艂o o za艂adunek, 偶eby nie by艂o, 偶e pusty statek - takie co艣 - wypali艂o si臋, na dno morza - kapujecie. Ten m贸j brat tam to zero i tyle. On ZAWSZE m贸g艂 mie膰 ameryka艅ski paszport, wyjecha膰 , by艂 w lod贸wkach - w USA to samo. On chcia艂 p艂ywa膰, ale sorry kogo to obchodzi? G贸wno z dupy lepsze od niego, ale ja wiecie mia艂am tam nocki i to pasowa艂o - do tych 10 szk贸艂 w Polsce, 3 miesi膮ce nocek do Bo偶ego Narodzenia i wszystko mi gra艂o. Kiedy ta iwonka Spadaj膮ce Majteczki i tyle. OPADAJ膭CE i tyle. I po co siedzi w tej Holandii jak nie ma morza. Stoi o rolnictwo? Nie musi - to nie ma sensu. 呕yd贸wk膮 nie jest. Opadaj膮ce Samoistnie Majteczki Rozw贸deczki z Poronieniem - to jest moja ksywka dla niej. Oraz Z艂odziejka co Powinna Siedzie膰 w Pierdlu, morderczyni - 偶ycz臋 Polsce 偶eby Iwonka krawczyk sie ni膮 zainteresowa艂a i tyle. Po prostu IWONKA i tyle 馃尲

Udost臋pnij ten post

Wiecie jaki by艂 ten m贸j m艂odszy brat? Po co mu ojciec jak by艂 Qurang Medan. Bo on powinien p艂ywa膰 z ojca - z Qurang Medan nie da si臋 p艂ywa膰. A reszta wiecie bo sie dowiem 偶e twarz bez znaczenia i tyle - no dobrze to Iwoneczka ma dziureczk臋 i mo偶e jej wsadzi膰 jak twarz bez znaczenia. Do pupci te偶 jej mo偶e wsadzi膰 i tyle. Kogo to obchodzi. A twarz bez znaczenia to seks francuski im zostaje i tyle. Bo Francji ju偶 ode mnie nie maj膮. Ale maj膮 razem ci bracia seks francuski. Po co im Francja? 艢miali si臋 偶e im pomagam i tyle. Ale spluwy na Polak贸w to sie im nale偶膮. A ten starszy wiedzia艂 偶e zatrudni艂 p艂atnego morderc臋. Bo to wiem wiecie. I tyle. Na polskiego ksi臋dza. 呕eby go zabi艂 jak papie偶a i tyle. Bo tak go nienawidzi艂 za te dzieci i tyle. I za Rusk臋 i tyle. I zrobi艂 tylko 1 b艂膮d - mia艂 tego ksi臋dza zabi膰. To wszystko. To mnie wyrzuci艂. No to niech go ratuje P艁ATNY MORDERCA. A policj臋 i tak ma ode mnie - takim jest g贸wnem. I trzyma z moj膮 matk膮 - to niech stara tam jedzie zapierdala膰 i co on sobie wiecie nie wyobra偶a? 呕e on nie wyleci. A z Holendr贸w si臋 艣mia艂 偶e Qurang Medan bo chcieli go da膰 na morze - nie chcia艂 - to mu dali kwiatki, a Niemcy lesby 偶eby 偶a艂owa艂. Ale niech si臋 o偶eni wiecie i mo偶e se za艂og臋 wytrza艣膰. No to sie o偶eni艂. Jak Adolf. Bo kto on dla mnie jest? Adolf Hitler a Ewa Braun to nie ja i tyle. I wiecie - mnie tam nie by艂o. M贸g艂 idiota cho膰 papiery przys艂a膰 i do widzenia. Bo ten w艂a艣ciciel amazon. de to najbardziej kropn膮艂 si臋 przez niego bo nie kropn膮艂 moralnego Patryka. I NIGDY im nie przebacz臋 tego co mi zrobili. NIKOMU. Mam nadziej臋, ze to rozumiecie. Patryk co robi DO DZI艢 wytrysk na twarz jest moralny a ja nie. Bo tak si臋 ogrywa kas臋 WYTRYSKIEM NA TWARZ. I tyle. Bo twarz jest w sumie nieistotna, licz膮 si臋 tylko dziury - ksi臋偶a maj膮 racj臋, Aneta Krawczyk te偶. ANETA Krawczyk - bo gdzie艣 napisa艂am Iwonka - ANETKA. I jak si臋 ogrywa RAZ NA ZAWSZE naszych na zachodzie? WYTRYSKIEM NA TWARZ. Bo czemu nie chc臋 tam jecha膰? Temu. Tam jest jeden wytrysk na twarz - nic poza tym :( A z czego mam zyc? :( Naprawd臋 mi o tym pecie powiedzie膰 i bym co艣 z tego zrozumia艂a, a tak? i tyle :( A ten m艂odszy to by艂o tak - po co i艣膰 na morze jak by艂 Qurang Medan i tyle? Ojciec mu m贸wi艂 - id偶 se na morze co ci zosta艂o. Masz ode mnie morze. Po co mi morze jak by艂 Qurang Medan. I to by艂o takie - po co on w og贸le te pieni膮dze zarobi艂, ani dzieci. A to lewe wszystko. No to tym bardziej mia艂 偶y膰. I wiecie oni go zabili? ZA OCENY W SZKOLE TEOGO BRATA. Ty co ty 艂osiu masz takie oceny - mia艂e艣 se ojca patrze膰, do widzenia i tyle. Bo jak膮 on ma rodzin臋? Tak膮? 呕eby艣cie niczego na szko艂臋 holendersk膮 nie zwalali. TACY S膭. Idealni i tyle. A czemu na niego - bo starszy ma LESBY zatrudnione. Chyba to ten pucybut mamusi rozumie. I teraz zostaj膮 mu dzieci z lesbami w tej Holandii. Albo wyjazd i lod贸wki w USA. Tylko zobaczcie jak膮 mam ksywk臋 na niego - jak go tym ograj膮 to po nim za Qurang Medan bo si臋 nie zamierza zmienia膰. Wiecie - ja co艣 tam b臋d臋 mia艂a z nim kiedy艣 wsp贸lnego, ale... i tyle. No nie musia艂o si臋 to tak sko艅czy膰, ale si臋 sko艅czy艂o na zawsze i tyle. On sobie za du偶o my艣li. Ale z matk膮 musi trzyma膰 bo przecie偶 jakie mia艂by oceny gdyby nie matka. Co z tego ojca? P贸艂torej nieszcz臋艣cia. Jak on wiecie - bo ojca nie dam i tyle. On? Ani si臋 nie o偶eni艂 - jeden i drugi - niech si臋 popatrz膮 jakie oni szcz臋艣cie sob膮 prezentuj膮. I niech w razie co NIE ODWA呕Y si臋 mnie szuka膰 w tym USA bo na policj臋 na niego p贸jd臋 i tyle. 呕e ojca zabi艂. Bo ta matka mia艂a taka by膰, ale lekarz i... bo jakie dziecko Figury jest. I tyle. I on ma ojca re偶ysera. Niech zapomni bo on si臋 do niego nie przyzna. A jak si臋 przyzna no to... no ale wiecie - ca艂e 偶ycie jedno i to samo robi, a ta ksi膮偶ka o Ani Shirley jest bardzo skomplikowana i w zasadzie po prostu jest to wybitne dzie艂o politologiczne i w Anglii nikt tego w og贸le ani czyta膰 nie powinien czyta膰 cho膰 napisana dla Anglik贸w bo Lucy jak samo imi臋 wskazuje (dlatego Lucy Maud) byle czym sie interesowa艂a i ta ksi膮偶k膮 byle co ogrywa艂a. Wi臋c w sumie jak komus w tej ksi膮zce chodzi o co艣 innego ni偶 TYTU艁 to jest w b艂臋dzie i tyle. Takie 偶ycie :(

Udost臋pnij ten post

A ten starszy mo偶e tylko 偶y膰 w konkubinacie bo mu sie na ma艂ze艅stwo nie zgodz膮. No chyba 偶e z Polk膮. To niech se znajdzie jak膮艣 z nazwiskiem bo tyle mu zostaje. Z nazwiskiem jaka艣 -Czarnecka. Bo ja nie mam nazwiska tu. Jak moja matka. Bo on ma naziwsko si臋 dowiem. A ja nie i tyle. Bo w sumie lasce zostaj膮 normalnie 2 nazwiska inaczej jest, 偶e na kas臋 i nawet biedna nie b臋dzie tego rozumia艂a czemu wszyscy na nia. Z 10 melon贸w ma i tyle. I koniec :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 carmencarmen
owca :O

Udost臋pnij ten post

Ten m艂odszy mo偶e i powinien by膰 偶onaty. ten starszy nie. A Patryk z amazon - nawet jak nie robi wytrysku na twarz to o niego stoi i ten w艂a艣ciciel mia艂 go po prostu da膰 zabic i tyle. 呕e niemoralny, nie ma szans na ma艂ze艅stwo. No wiecie jak taki ma si臋 o偶eni膰 jak babce sperm膮 zalewa na dzien dobry twarz. Wybaczcie :( I czemu ja mam za takiego si臋 wyda膰? W ko艅cu ma t臋 niemieck膮 matur臋, nie? On powinien siedzie膰 za oszustwa podatkowe, przekr臋ty gospodarcze mo偶e i 25 lat. I wiecie - kto ja jestem, 偶e sobie tak po nim jad臋 si臋 dowiem? POLICJA. Albo radca prawny. W ko艅cu cz艂owiek si臋 zabi艂. On nie. On je nie艣miertelny z ta swoj膮 50tk膮. Umieraj膮 MA艁E DZIECI si臋 dowiecie. Mo偶e go kto艣 zabije wreszcie... normalny pospolity z艂odziej i oszust podatkowy. Bo podatku nie dostan臋 przez niego - takie robi machloje i dlatego moralny. Moralny - to mia艂 mie膰 dzieci. Mia艂o ale mu umar艂o si臋 dowiem. Wiecie on idzie do piek艂a - jeszcze zabi艂 rodzic贸w - wybaczcie. On si臋 uratuje WY艁膭CZNIE jak samob贸jstwo pope艂ni. I tyle :( Za matur臋 niemieck膮 niech si臋 powiesi tyle mu zosta艂o. Bo si臋 ze mnie 艣mieje wiecie czemu - BO NIE MAM PO OJCU MATURY NIEMIECKIEJ. Macie sw贸j amazon de. AMAZON de to jest - kto艣 kto co艣 tam znaczy. Ale w Polsce nie ma magazynu, 偶eby mi by艂a matura niemiecka potrzebna. Albo polska. A bo po niemieckiej maturze magazyn. No ale to jest egzamin na studia i tyle :( To 偶le wymy艣lili z t膮 matur膮. Jak to Niemcy i tyle :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie - normalny facet, magazynier , przychodzicie , rozmawiacie z nim , a on od razu wytrysk na twarz i NIC POZA TYM. I teraz pasuje mi dlaczego tez m膮偶 Ilony tak j膮 wali艂 a偶 chcia艂 j膮 przedziurawi膰. Bo wiecie - ale to by艂o takie jakie艣 , wsyzstko lata艂o bez ma艂a. No chcesz porozmawia膰 i w og贸le - on nie ma dzieci. Do 20stki patrzcie robi艂 dzieci WYTRYSKIEM NA TWARZ??? On mia艂 by膰 kierowc膮 i dlatego robi艂 ten wytrysk bo to KIEROWNICA lecia艂a. Ale wiecie - on mia艂 jako艣 inaczej zy膰 i tyle. I si臋 o偶eni膰 PO 20stce. Czy on musia艂 te kobiety tak traktowa膰? jak膮 on mia艂 matk臋? Brrr... ratuje ich wiecie Otto Bismark, ale co on z t膮 swoj膮 偶on膮 robi艂 to wiecie - lepiej nie wiedzie膰. Ale mia艂 偶on臋 i 3 dzieci. I tyle. Mo偶e mia艂 mie膰 wi臋cej. W SUMIE? Czemu nie, nie?

Udost臋pnij ten post

On po prostu tego w艂a艣ciciela okrad艂, wszystko co najgorsze to on... i tyle. A Polsk臋 je艣li nie Niemcy - to niech Portugalia was prowadzi bo co? Qurang Medan po moim bracie. Pami臋tajcie czyim on jest dzieckiem. Katarzyny Figury.

Udost臋pnij ten post

I wiecie w sumie co racja to racja CO MNIE TO OBCHODZI? No ale wiecie oni wszyscy na mnie kurwa ma膰 - jeden krymina艂. A najbardziej moralna jaka艣 pierdolona bibliotekara bezrobotna z tego mazona te偶 morderczyni i ma USA z 艣rodk贸w nasennych kt贸re poda艂a matce. Bo mnie nie potrzebuj膮 bo sami maj膮 USA i co? I to! Niech ze mnie G脫WNA 艢MIERDZ膭CE zlez膮 wreszcie i tyle mnie to obchodzi wiecie. Wielki amazon JEBNI臉TY W PIZD臉. Niech se t臋 swoj膮 bibliotekar臋 wyjebi膮 w ryja i p贸zniej sie zg艂osz膮. Bo kto to ma zbiera膰. G脫WNO Z DUPY. I tyle. bo problem im zosta艂. To niech se rozwi膮偶膮 - CHUJEM W DUPIE ALBO W RYJU. Skakaniem na ciulu tam - to sa Niemcy wy durnie. Jedno zbocze艅stwo, a wy si臋 nimi przejmujecie. Sk膮d oni maj膮 t臋 kas臋? Jak na siebie nasraj膮 to zarobi膮 i tyle. I daleko ode mnie. bo si臋 od JEBANMYCH W CIULE braci dowiem, ze moja matka by艂a niemoralna bo Otto NA NIEJ LE呕A艁. Nie za ni膮. A po co? Se m贸g艂 kurwa ma膰 materac kupi膰 i le偶e膰 pod ni膮. ona by艂a chora z tej zjawy. Ta zjawa j膮 dusi艂a. Ale skurwiel szwabski w ci膮zy to nie przyjecha艂. Po co mnie kurwa ma膰 chuj z matur膮 porwa艂 jej? A co on chcia艂 ten ciul jebany w 艂eb jak Bismark robi膰 z t膮 matur膮? Co on by zrobi艂 gdyby nie te chuja w ryju niewarte brygidki? I jego OBRZEZANIE. I po co mu ta matura. Mia艂 matce racj臋 przyzna膰 偶e nie zdawa艂a niemieckiej matury na TAKIE studia. Nie - wyobra偶cie sobie, ze NIE PRZYZNA艁 jej w tym jednym racji, a tak to jej ca艂膮 przyzna艂. A sobie? 呕e j膮 zgwa艂ci艂? To jest grzech ci臋偶ki. Bo ja jestem B臉KART si臋 dowiem od braci. A oni s膮 SKURWYSYNY. Bo ich matki to s膮 DO DZI艢 KURWY i tyle. i ca艂e pa艅stwo zaje偶d偶aj膮. A moja sama si臋 zajecha艂a. I temu ich nie chc臋 i nie mia艂o mnie tam w og贸le by膰 po tym pecie. A transport to niech se zrobi膮 w 艂贸zku kurwom i tyle mnie to obchodzi bo tacy s膮. A ten starszy tez mia艂 si臋 rozerwa膰 bo tyle to warte, a nie ksi臋dza mordowa膰 i tyle. jedyne co mog臋 dla nich zrobi膰 to ich zg艂osi膰 na policj臋 niech mnie 偶aden nie szuka. Panstwo PRZEZ NICH to zwrot podatku i tyle. 呕eby nie by艂o, 偶e przeze mnie. PRZEZ NICH I TYLE!!! :( I nie chc臋 o tych dw贸ch SKURWYSYNACH wi臋cej s艂ysze膰 - przyzna膰 si臋 musia艂am - do widzenia i koniec :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie - jed偶cie sobie z takimi cio艂ami gdzie艣 i tyle :( Oni si臋 tam kompromituj膮 co chwil臋. Zamiast nasra膰 na 艂eb i najszcza膰 tam wszystkim - rozpierdoli膰 ca艂e te rega艂y to sobie BADAJ膭 oni czy by nie chcieli mie膰 ode mnie Londyn. Nie musz膮. Jedna tam matk臋 zar偶en膮艂a - JAK NASI i ma Londyn ze 艣rodk贸w nasennych nawet. Po艂owa jest 艣pana r贸wno, trze偶wego nie u艣wiadczysz, 2/3 bez wyp艂aty. Po prostu AMAZON. DE - bo co powiedzie膰 w Niemczech. Ze w rega艂ach s膮 G脫WNA. I tyle. A to wam powiedz膮, ze to NIE ICH KSI膭呕KI i tyle. I tyle to ka偶dego obchodzi. Po prostu firma i tyle. I mnie juz nie kompromitujcie bo wystarczy naprawd臋 ten papieros w biurze i to juz wystarczy i spojrze膰 na mnie. Order 艣w. Stanis艂awa M臋czennika -to ja. Ale mi powiedz膮 Brygidy 艢zwedzkiej. ONI!!! To oni czyj maj膮? Banda z艂odziej, szuj, skurwieli, 艣wi艅 i CIUL脫W!!! Se na nich id偶cie na policj臋 w USA - w sumie tyle wam po mnie zostaje i tyle. Jeszcze podpali膰 ich i po co im w艂azicie do dupy. Kasa i koniec!! :(

Udost臋pnij ten post

Jeszcze przez pierdolone na 艂eb germanistki w biurze - CO ONE TAM ROBI膭??? musia艂am papiery im poprawia膰 na ten amazon. Bo je艣li nie by艂o szans na ksia偶ki to zostawa艂 j臋zyk sie dowiem. No to kurwa ma膰 zostawa艂 - trzyma艂am si臋 tej pierdolonej w pizd臋 Ilony i dosta艂am pieni膮dze. Za艣 nie dosta艂am jakiej艣 pierdolonej kartki z godzinami i tak mi polecia艂 transport. 呕eby by艂o na Patryka. I jest. Bo go laski zna艂y. Te normalne. ALE POLKI NIE. 呕eby nie bylo, ze Polki s膮 moralne i tyle. i koniec. I oni mi TAM WSZYSCY mog膮 wskoczy膰. Jak tam wr贸c臋 to G脫WNA IM B臉D臉 ROZSYPYWA膯 zwierz臋ce w tych rega艂ach - tyle mnie obchodz膮. Zeby se tam POSPRZ膭TALI. Bo si臋 艣miej膮, ze prawnuczka sprz膮taczki. No ... ale 偶e bez pracy to tyle mog臋 dla nich zrobi膰. Bo co jeszcze mog臋 dla nich zrobi膰. Zesra膰 im si臋 w tych rega艂ach. A nie mo偶na? Czasem nie ma nikogo - buch - g贸wno wysra膰 tam i dalej. A nie? Bo co tam mo偶na w sumie jeszcze zrobi膰? Tyle i koniec. Bo za daleko do kibla i tyle :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie - ja id臋 na nich wszystkich na policj臋 jak jeszcze raz o tych skurwysynach us艂ysz臋 - o wszystkich i tyle. I koniec :( Bo ja te ksi膮zki chcia艂am. No nie mam mo偶liwo艣ci, ale wiecie WTEDY bym pieni膮dze z Anglii dosta艂a, a tak? Na co艣. Jaki艣 budynek, 偶eby by艂o sucho i w miar臋 ciep艂o, komp i tyle. A ta bibliotekara by艂a, zeby sie wyda膰 za Patryka, ale jej nie chcia艂 i tyle. My艣leli, ze jej dadz膮 mn膮 rad臋. Niestety musia艂am im papiery poprawia膰. I tyle :( A Patryk jest niezdolny do ma艂ze艅twa i tyle. On by m贸g艂 by膰 nawet i z tym haremem kierowc贸w i tyle :( On jest po prostu do leczenia u jakiegos specjalisty czy on jest normalny - to jest z艂odziej, degenarat, wariat kompletny - taki Adolf. Dla niego w sumie lito艣膰 to ki膰 i kara 艣mierci. Tyle. Za wszystko. On chyba ma wi臋cej morderstw na sumieniu. Zeby sie pewnego dnia nie okaza艂o, 偶e to ogrodnictwo to by艂 te偶 jego pomys艂 jakby mnie sprz膮tn膮膰 i tyle. bo tak sprz膮tam. Te偶 tak mo偶e by膰. Bo ja jestem CUDEM tam uratowana. Jednym snem - z rodziny i tyle. 呕e mi si臋 艣ni艂 odr膮bany 艂eb i tyle :(

Udost臋pnij ten post

I teraz jest wiecie, 偶e on i ta bibliotekara - co ona tam robi? by byli ma艂ze艅stwo gdybym sie podda艂a, ale nie - to niemoralna. Tacy g艂upi jeste艣cie 偶e o nich stoicie. Robi膮 to bo im przepadnie PA艃STWO 艢L膭SKIE. Nie maj膮 samochod贸w - przykro mi - z firm膮 si臋 nie licz膮 tak nie p艂ac膮. Bo jaki st膮d wniosek? TAKI i tyle :( Nie maj膮 samochod贸w to si臋 z FIRM膭 nie licz膮. Napis na samochodzie jest jak na firmie im zale偶y i tyle. to ma m贸j brat i tyle :( A reszty w sumie nie wiem. Ale wiecie ja na nich , 偶e facet robi艂 wytrysk na twarz - ca艂y transport od niego lecia艂, nikt mi nie powiedzia艂, wszystkie PO CICHU na mnie, ze nic mn膮 nie wsk贸ra艂y, a ja widzia艂am tylko go艣cia, kt贸ry powinien siedzie膰, a 偶e transport leci to te偶, ale to ju偶 wcze艣niej i tyle. I koniec :( I to jest wszystko i tyle :( I by艂am na miesi膮c z biura - nikt mnie nie chcia艂 z za艂ogi to wr贸ci艂am do Polski i oni wszyscy na mnie - za to mnie wys艂ali do OGRODNICTWA z napisami na samochodach, 偶eby im... dowali膰? A ca艂o艣膰 od laski co do dzi艣 jest bez imienia i nazwiska i tyle. Dajcie spok贸j. Agnieszka 艢mieszka - no dos艂ownie. Kto to jest i tyle :(

Udost臋pnij ten post

I wiecie ja si臋 im nigdy nie dam na tym amazon de. W SUMIE to s膮...BUDYNKI i tyle. I w艂a艣cicielem PRAWNYM jest ten co si臋 zabi艂. A reszta po jego 艣mierci to z艂odziejstwo i tyle. Niemcy to jedno z艂odziejstwo jest i wyzysk obecnie - nic wi臋cej. Nie wiem kiedy oni tak zdziczeli. Pe艂no Arab贸w, Ruskich, swoich dzieci nie maj膮 - to JEST DRAMAT. W USA jeszcze g艂o艣no o tym, a reszta? i tyle :( I koniec wszystkiego to jest i tyle. Dajcie spok贸j. I tak ich wyko艅cz臋 KSI膭呕KAMi. Niemieckie to po niemiecku i tyle. A to mia艂am nie przyje偶d偶a膰 si臋 dowiem. W ISTOCIE i tyle. To mieli mi o pecie powiedzie膰. Bo gdzie ja tam widzia艂am zagro偶enie po偶arowe? W DUPIE. Wszystko przekr臋t - posrani ze strachu bo firma i po艂owa bez kasy bo Patryk... co on wyprawia, czy on nie mo偶e p艂aci膰. No i jed藕cie sobie w co艣 takiego i tyle. Trzeba by艂o zabi膰 Patryka i tyle. Jaki艣 Arab, strza艂, nie ma go i jest normalnie. To jest takie zero, 偶e sie opisa膰 nie da. Ten w艂a艣ciciel a on. Dajcie mi pistolet i sama go zabij臋 - i nikt mi nie powie nic. Bo czy wiem, 偶e w tych rega艂ach mog膮 by膰 zw艂oki, a nie tylko g贸wna. Tak Patryka - ka偶dy je podepcze i p贸jdzie dalej. Bo czemu nie chc臋 tam wr贸ci膰. No 偶eby tak si臋 nie sko艅czy艂o i 偶eby to nie by艂a moja RAJA i tyle :( Jedyny pow贸d. Bo w zasadzie ca艂y rok nie mam przez nich pracy. Przez gemranistki w polskich biurach wiecie. GERMANISTKI tam siedz膮 i tyle z tego. bo co tak jad臋 po tych biurach - w sumie ratuj膮 mi dup臋. Jak mi zwr贸c膮 podatek GERMANISTKI i tyle. to mi uratuj膮 dup臋, a tak nie. Bo nikt nie rozumie po co znowu CHC臉 TAM WR脫CI膯. 呕eby sie PORZ膭DNIE WYSRA膯. Zeby nie by艂o, 偶e po kas臋. Absolutnie. 呕eby sp艂uka膰 ich sracz ich jedzeniem. :(

Udost臋pnij ten post

Jego z 呕aklin膮 nale偶y zbrata膰. Tego Patryka. Ta 2 morderstwa i on te偶. A Roterdam czemu mnie nie interesuje si臋 dowiem i dalej? Holenderski i tyle. No i wiecie cha艂upy im sprzedadz膮, samoch贸d i mog膮 by膰. Bo co jeszcze? A mnie nad morze do Holandii nie ci膮gnie bo naszych Pomorzan S艁USZNIE NIE ZNOSZ臉 a w Holandii si臋 dowiem, 偶e stoj臋 jak mlodszy o Qurang Medan. Bo wiecie jak sie zacz臋艂o to rozbieranie? Bo si臋 pyta艂y laski co chcesz robi膰 po maturze pi臋kny... Albercie bo pali艂 i tyle. Na morze jak ojciec? Nie - od Qurang Medan nie ma morza. Bo co one si臋 tak rozbiera艂y? I tak sie zacz臋艂y rozbiera膰. 呕eby nie by艂o, 偶e jest nie wiadomo co i tyle. Jak nie mo偶e to lekarz a pacjenci? A to sie rozbieramy bo to rzeczywi艣cie lekarz przysz艂y i tyle... dr Quin to by艂a. 呕eby nie by艂o, 偶e bym sie wyr贸偶nia艂a z tym rodowodem od 艣w. Agnieszki na facet贸w. Bo zdaniem KANALII starszego rodow贸d od 艣w. Agnieszki na mnie dzia艂a. A na niego? Od LUCYFERA i tyle. On w og贸le nie ma rodowodu, dlatego dosta艂 lesby bo konkubinat by mu ZUPE艁NIE wystarczy艂 - a jest synem zwyk艂ej kurwy KATOLICKIEJ i tyle. Zeby nie by艂o 偶e protestant. Nie kurwy katolickiej i tyle. I tyle. I koniec. Nie mia艂a czasu si臋 ci膮偶膮 przej膮膰 bo tak 偶y艂a 艢LUBEM, 偶e a偶 jej dzieci pozbierali. Ja po prostu wiem czyj on jest i nie ma z艂udze艅, a do morderstwa te偶 jest zdolny. A ja b臋d臋 pierwsza jak wr贸c臋. ZA ANI臉. Bo nikogo nie zabi艂a. Nie mnie o tym s膮dzi膰. Nie jestem Panem Jezusem, 偶eby by艂a S臉DZI膭. Ale radca prawny to m贸g艂 by膰, a on co to chcia艂 w 偶yciu robi膰 ten starszy? Spocony w lod贸wce? I tyle mnie to obchodzi co... zesz艂oroczny 艣nieg. Jak to jean Hilliard i tyle :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie idealna nie jestem - ale je艣li na starszego nie dzia艂a LUCYFER to kto? 艢w. Agnieszka? Nie - on jest taki wstr臋tny, 偶e na niego zostaj膮 DIABELSKIE rodowody i tyle. Wy go w og贸le nie s艂uchajcie - tam jest spluwa, policja i koniec. Po nim zostaje LUCYFER i tyle :( 艣w. Agnieszka - co on bredzi :( ps. to jest normalny satanista i tyle. Wy tego nie rozumiecie. Taki po艂owiczny. Ten order NIE ISTNIEJ膭CEGO 艣w. Stanis艂awa to jest co艣 dla niego IDEALNIE. On jedzie ostatnim kr贸lem Polski i dzieckiem diab艂a NA MNIE. Ale nigdy mnie nie ogra i tyle. Jest za g艂upi. Z satanizmu sie dorobi艂 i tyle. Ja nie jestem satanistk膮. No kurde jak na mnie mo偶e dzia艂a膰 艣w. Agnieszka jak ja TERAZ jestem od 艣w. Agnieszki na niego. A on ma rodow贸d diabelski - nie znaczy to 偶e jest pot臋piony, ale jest satanist膮 - wy tego nie rozumiecie. Zabi膰 go to ma艂o i tyle :( To jest kompletne zero i tyle. On sam z siebie taki nie jest cho膰 ta jego matka to chyba jest matkob贸jczyni i dzieci rozdzielili bo kurde bli偶niaki urodzi艂a, a ci膮偶臋 mia艂a w dupie dalej jak widzia艂a. Nie wiemy jaki by艂 por贸d - chyba cesarka , dzieci rozdzielili w dupie j膮 mieli - WYDA艁A si臋. Ona bardzo "nabroi艂a" i tyle z ca艂o艣ci. PRZED 艢LUBEM. I jeszcze urodzi艂a bli偶niaki - tak jest. W sumie zwyk艂a kurwa na kas臋 to jest i tyle :(

Udost臋pnij ten post

ten ksi膮dz Popie艂uszko to ogrywam mu zab贸jstwo i tyle. Kurde moja matka a jego - niech sie sra. Se zasz艂a i tyle. One se zasz艂a wiecie i nagle ...stwierdzi艂a, 偶e 偶le zrobi艂a. W tej ci膮zy. Ale urodzi膰 postanowi艂a. No to bli偶niaki i tyle. I si臋 wyda艂a w tej ci膮偶y za innego ni偶 zaszla. Wyobra偶acie to sobie? Tej baby do dzi艣 nikt normalny nie rozumie. Kompletna 艣wiruska i tyle. Przez to te dzieci jej wzi臋li, dali podrzuta i og艂osili SUPER MATK膭. A ci? Matko - a imiona mieli ci bracia mie膰 odwrotne i s膮 pomieszani. A ten w Niemczech jest starszy - w Polsce jest m艂odszy i tyle :(

Udost臋pnij ten post

Oni chyba pomieszali im te dzieci przy porodzie ale wiem, 偶e NA PEWNO starszy jest ten w Niemczech bo ci膮gnie do matki. Bo ma 1 dziecko ta jego matka i tyle. A ten tu nie - dlatego jest 偶onaty - a ten do dzi艣 mamy wzywa, a przecie偶 starszy to pierwszy powinien by膰 zonaty. A ta ich matka... no ale takie zycie i tyle. I NA DZIECKO nagonili jej tam kogo艣, 偶eby si臋 zlitowa艂 i zaraz o偶eni艂, 偶eby skandalu nie by艂o. I tak by艂 - JEDEN SKANDAL. I tyle :(

Udost臋pnij ten post

Bo wiecie oni jej tak lata膰 jak lata艂a bo byli pewnie,偶e tak to NA PEWNO nie zajdzie. Jeszcze ona. Kiedy zasz艂a i to 2 dzieci. I te dzieci mia艂y by膰 - starszy do Polski 偶eby si臋 o偶eni艂, a m艂odszy i niech pracuje. Ale kto艣 ich zamieni艂 w 艂贸zeczkach - czy nie - karteczki z imionami kto艣 im pomiesza艂. Kto? OJCIEC - tak my艣l臋. Bo to wiedzia艂 i 偶eby nie by艂o, 偶e to by艂a MATKA. I dlatego ona jest SUPER MATK膭 a on te偶 ojcem, ale to jest cicho i tak dalej...

Udost臋pnij ten post