Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhlalalaa

Cały wieczór seks-smsów z byłym;/

Polecane posty

Gość uhlalalaa

Po prostu nie mogłam sie opanowac gdy mi slodko pisal jakby mnie rozpalal. Facet JEDYNY taki ktoremu tak ulegam, ktory mnie tak pociaga. Czy tez tak czasem macie, ze uwodzicie, jestescie uwodzone przez bylego? Nie wiem jak reagowac... Mam wrazenie jakby chcial nadal ze mna byc...

Gość uhlalalaa
posypalo sie cos ostatnio... Jakies 3 tyg. temu sie widzielismy, mieszka troche dalej i nie mial auta, w miedzyczasie sie rozstalismy. Nie bd kolejny raz tlumaczyc go, bo zrobil mi przykrosc piszac: nie chce mi sie nic, wypalilem sie itd. Ja wiem ze to prawda bo znam go doskonale... Po wczorajszym pisaniu nie wiem co myslec bo zachowuje sie jakby mu zalezalo... Ale to byly zwlaszcza smsy erotyczne... Tylko jak cos pisal to ze to zrobi, ze tak bd itp. Czy mam rozumiec ze bdmy jeszcze razem??

Gość Kamil24sex
Szukam napalonej lubie masturbacje mam fotkh nr 794531696

Gość Kamil24sex
Szukam napalonej lubie masturbacje mam fotkh nr 794531696

Gość uhlalalaa
Żalosne kamil24sex;/ Jakby mi jednego malo bylo;/

Gość misiu spij juz
O matko aleś sobie ideologię dorobiła, jak smsy EROTYCZNE to facet miał na myśli SEX, jakby chciał z Tobą być to by ruszył dupsko i przyjechał błagając na kolanach żebyś wróciła!

Gość uhlalalaa
wlasnie chodzi o to ze on chce do mnie przyjechac... Ale po tych smsach ktore pisal to mysle ze tylko po to by sobie ulzyc... Mowi ze tylko ja tak na niego dzialam...

Gość misiu spij juz
no to mo masz odpowiedź, "działasz na niego" a nie "jesteś kobietą mojego życia, bez ciebie usycham..." faceci są raczej konkretni jeśli o to chodzi

Gość uhlalalaa
czyli odmowic tak??

to zalezy jak Ty na to patrzysz. Jezeli seks z nim bedzie dla ciebie tak jakby poprawa stosunkow albo odnowieniem no to nie ma sensu. A jezeli seks bedzie seksem tylko to czemu masz odmowic.

Gość uhlalalaa
Dzien wczesniej pisalismy dosc powaznie... Chodzi o to ze ja chce go troche pobudzic do zycia, bo zrobil sie ciezki, ciagle zmeczony, niechetny na cokolwiek... Proponowalam mu wiele rozwiazan tej sprawy. Ze zawsze moze byc lepiej, ze powinien zrobic cos dla siebie. Troche mnie posluchal... Ale to juz tak chyba bardziej przyjacielskie bylo... No a wczoraj tak go wzielo i pisal bez krepacji ze mna jak z dziewczyna

Gość niedobrze_mi
Po prostu ma ochotę Cię przelecieć, nic wiecej, po co te dywagacje?

Gość uhlalalaa
Wolalabym by to on taki seks potraktowal jak jakis nowy wstep w nasza znajomosc... Ale nie jak wstep do seks-spotkan a jak ciag dalszy Naszego zwiazku... Nie bd ukrywac na mnie tez dziala wyjatkowo, jakos wczoraj sie nie opieralam takiemu pisaniu, pewnie gdyby byl to wydarzyloby sie duzo. Ale ja pewnie narobie sobie nadziei:( w koncu nadal Go Kocham... Rozstalisy sie przez to jego niezdecydowanie, nie chec do zycia ale szczerze mowiac to wierze w to e tak jest bo duzo problemow mu sie nasunelo... Moze powinnam byc jak ta matka Teresa i oddac mu wszystko to czego chce, moze by to poskutkowalo na odnowienie zwiazku...

Gość uhlalalaa
jej... chodzilo mi o to ze pisal tak jakbysmy byli razem a Nie jestesmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sieczka
moze zaluje decyzji o rozstaniu?

Gość uhlalalaa
Nie chodzi mi juz o ten jebany seks... Bo to czy bd sie z nim kochac raz wiecej czy raz mniej nie robi roznicy, albo to ze nie jestesmy juz razem, a zadne z Nas nie ma nikogo innego. Tylko o to ze moze on szuka jednak czegos wiecej... Jak pisalam on uwaza ze sie wypalil... Gdy go pocieszalam itd. ze moze to zmienic to przyznal mi racje i traktowal tez jak swoja dziewczyne... ze ma mnie i moze na mnie polegac, ze jestem najwazniejsza bo tylko ja rozumiem

Gość uhlalalaa
sieczka- tez tak troche uwazam... tak sie mowi ze czas potrafi zdzialac cuda, ile to par wraca do siebie po latach od rozstania?! Moze jemu wystarczylo te 3tyg beze mnie by totalnie mu mnie zabraklo

Gość baśka mi ukradła nicka
Moze jemu wystarczylo te 3tyg beze mnie by totalnie mu mnie zabraklo" Taa, oszukuj się dalej. Zrozum, gdyby mu CIebie zabrakło to pisałby inne sms-y, a nie erotyczne, ja pierdole, nie dociera to do Ciebie?

Gość uhlalalaa
ale troche faceta znam... Ponad rok... Nie widze powodu dla ktorego mialby mi wpierdzielac podteksty do tego bym dala mu spokoj... Zreszta chcialam... Chcialam zerwac kontakt... Dawalam do tego znaki, przestawalam pisac... Sam sie odzywal, odp bo nie chcialam byc niegrzeczna, ale bez ekscesow... Czy to tez znak zebym dala mu spokoj, skoro sam sie odzywa do mnie?

Gość uhlalalaa
Dobra zamykam watek... Po prostu nie chodzi tylko o te erotyczne smsy... Owszem chcialam sie poradzic jak je interpretowac, ale nie tylko takie byly... Zreszta jak napisalam wyzej...

Gość baśka mi ukradła nicka
A TY ciągle swoje ;/ No nie da się nic przetlumaczyć, rób co chcesz, tylko żebyś później nie ryczała. Powodzenia.

Gość vfgdgdf
tylko ty tak na niego działasz bo inna go nie chce? ja bym sobie użyła, przespała się z nim - jeśli fakt jest dobry w te klocki ale powiedziała po wszystkim, że przecież nie jesteście razem więc nie ma co liczyć na coś więcej przynajmniej dostał by po dupie za to, że zostawił

Gość uhlalalaa
Nie robilam juz sobie nadziei! To chyba juz cos?? Olalam totalnie co bd dalej, odpuscilam, nie chcialam juz nic, a on sam do mnie napisal, sam teraz proponuje spotkanie... Ludzie czytajcie caly watek!!