Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhlalalaa

Cały wieczór seks-smsów z byłym;/

Polecane posty

Gość uhlalalaa
Zamykam!! A i nie spotkam sie z nim tylko przez Wasze wypowiedzi... skoro to ja sie narzucam, to ja sieje sobie nadzieje... Dzieki

Gość sieczka
a powiedz czy poza tym wczorajszym sex wieczorem przez sms, wcześniej też cos pisał? na zasadzie- co słychać, co u Ciebie, czy może wybrałabyś się z nim na spacer, kawę itd?

Gość baśka mi ukradła nicka
Znam skądś te słowa ....trzeba siać...siać ....:)

Gość i fajno :)
Ja bym tam sia nie wahała z nim spotkać. Nawet, gdyby to miało być tylko łóżko na raz ... Takbym zaszalała, że już z żadną nigdy nie przeżyłby takiej ekstazy jak ze mną ;) A za długo na tym świecie żyję i wiem, że przez łóżko niejednego można usidlić ;) I nie mama na myśli żadnej wpadki itd.

Gość uhlalalaa
Do sieczka- Tak pisal co tam porabiam itd. Nie tylko takie erotyczne pisanie... Bo bylo tez tak bardziej kumpelsko i wgl... Do i fajno:)- czyli Ty bys sie spotkala z nim na moim miejscu?? A czy nie pomysli ze jestem nieszanujaca sie kobieta skoro oddje sie juz bylemy facetowi?? Bo przeciez i tak moze pomyslec... Niby tak, ze powinnam dostarczyc mu takiej porcji emocji by juz nawet przez chwile nie pomyslal o innej

Gość uhlalalaa
Tez mam sie ochote spotkac, ale widze ze wszyscy to potepiaja, ze to niby ja sobie nadzieje robie... a to nieprawda;/

Gość nie fajno :)
Dziewczyno rób na co masz ochotę, szkoda życia na kierownie się tym co mówią i myślą inni :) Zwłaszcza w necie ;) Nie idziesz pod laternię z pierwszym lepszym tylko chcesz się spotkać z facetem, którego KOCHASZ !! I nie jetseś mu obojętna ...a czy kocha naprawdę - czas pokaże ;) Ludzie po latach się schodzą, a Wy raptem przez 3 tyg. mieliście przerwę, daj spokój ;) Aha i są faceci, którzy nigdy nie przyznają, że nie mogą żyć bez tej jedynej ... a jak ona odejdzie to chcą sie wieszać :) Dzwoń i to już ... niech dzisiejszy wieczór będzie tylko Wasz, a co będzie potem to będzie ;)

Gość uhlalalaa
Tak myslisz?? Naprawde bardzo chce sie z nim spotkac, nawet na ten przyslowiowy seks... By miec z tego jakas przyjemnosc, nawet jak nie wroci... A moze to jakos go do mnie zblizy, przejrzy na oczy ze jestem w nim po uszy zakochana i gotowa na wszystko... Moze faktycznie musze sie o to pokusic... Nie czekac az znajdzie sobie inna i mnie totalnie oleje bo ja go olewam...

Gość uhlalalaa
Napisalam do niego co tam i wgl, ale na chwile obecna raczej nie ma telefonu ze soba... W piatki pisalam do niego zawsze rano, pewnie czekal, az w koncu zostawil tel w domu i wyszedl robic swoje... Bo tak zawsze odp mi od razu gdy tylko moze... Ale mam nadzieje ze to erotyczne pisanie wczoraj troche dla niego znaczylo i napisze do mnie jeszcze dzis...

Gość uhlalalaa
Odezwal sie, wiec raczej nie jest takim dupkiem bezmozgowym jak uwaza zawsze szczery... A moze powinienes zmodyfikowac nick?? na szczerbaty?? W to predzej uwierze

Gość uhlalalaa
bo?? kolejny ktory krytykuje uczucia... Bo moze inni tez nie potrafia kochac co????????????

Gość uhlalalaa
wolalabym bys jednak skonczyl swoja wypowiedz w tym temacie;)

Gość a taka jedna 284yy
ja tez sie troche pospotykałam z byłymm głownie na sex...a potem powiedziałam ze to bez sensu i tyle.. nie czuje sie wykorzystana co moje to moje a pierwszy sex po takim czasie był zajebisty!!!!:D

Gość uhlalalaa
Do a taka jedna 284yy... Czyli troszke to I Ty wykorzytsalas jego... Seks i nic poza tym. Moze i u mnie wlasnie tak sie to skonczy... Nie chce pozniej lamentowac, plakac itd. jak to napisal ten zajebiscie szczery dupek co wszystko rozumie bo zna mojego ex lepiej niz ja sama

Gość a taka jedna 284yy
nie do konca ja po prostu sie znowu zaczełam angazowac a zwiazek nie miał sensu wiec sobie darowałam

Gość uhlalalaa
Czyli na zasadzie ze przejrzalas na oczy... A Twoj ex co na to?? Nie poczul sie lekko oszolomiony tym rozstaniem??

Gość a taka jedna 284yy
hehe ze ten piekny powrót zepsuła historia;)

Gość i fajno :)
zawsze szczery Ja akurat jestem przykładem tego, że jak byłam "świeta" i "honorowa" to mnie ciut olewał ... a jak zaczęłam ostro z nim w łóżku to takiego szacunku nabrał itd. Od nastu lat jest moim mężem ;) uhlalalaa - odezwał się po Twoim sms ?

Gość uhlalalaa
Czasmi facetowi trzeba dac popalic;) Ja do tej pory zrywalam z facetami nie dajac im do zrozumienia ze :Kocham ale wiesz czuje ze kiedys i tak sie wypalimy i nic z nas nie bd... Bez sensu robic nadzieje... Zwyczajny koniec bo tak... nie chce tego ciagnac i juz... Teraz jest to przypadek wyjatkowy gdzie nie chce konczyc

Gość uhlalalaa
i fajno:)- tak napisal do mnie, zainteresowal sie dlaczego tak pozno pisze przeciez zawsze w pt pisalam raniutko... Cos mi sie wydaje ze jutro sie spotkamy... Czyli ostra gra poplaca mowisz;)

Gość DKNY
wierzysz w seks bez zobowiązań, czy tylko postanowilaś to sobie wmówić?

Gość Szymuś
Uchylisz mu uda ?

Gość uhlalalaa
tak wierze w seks bez zobowiazan choc nigdy tego nie robilam w taki sposob... Mysle ze z bylym mozna;) I uchyle mu uda