Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamponiara od 7 bolesci

dziewczyny-sprawa ginekologiczna, pomozcie

Polecane posty

od jakiegos czasu odczuwam dziwny dyskomfort tam, na poczatku laczylam to z bolem cewki moczowej, teraz juz sama nie wiem, ale bardziej z pochwa. to nie jest bol, tylko wlasnie dysmokfort. mam jakies dziwny sluz w postaci glutkow i generalnie nie nawilzam sie tam, jestem sucha. to raz. dwa, to boje sie, ze mi utknal tampon, czy to mozliwe?jakies 3 miesiace temu mialam sytuacje, ze szukalam sznureczka,a go nie bylo i bylam zdziwiona, tak jakbym nie wyciagala wczesnije tampona, ale moze go wyciagnelam, ale nie pamietamlam tego?czy to mozliwe, zeby utknal gdzies glebiej?mozliwe jest chodzic 3 miesiace z tamponem w srodku?:O co chiwla wmawiam sobie, ze na pewno nie ma go, ale ta mysl nie daje mi spokoju i wraca jak bumerang. a teraz jeszcze ten dyskomfort.

Gość ginekolog kafeteryjny
Tu nie ma innego wyjscia-trzeba isc do ginekologa !

Gość tutaj na kafele siedziala
a nie mozesz sprawdzic sama?

ale jak on to sprawdzi, czy w emnie jest tampon jak cos? i z drugiej strony mam wrazenie, ze po tych moich objawach nic nie mozna powiedziec. ja prawie tego nie czuje, bardziej jak leze w lozku wyciszona:Oja pierdole, co za chujostwo.

Gość czerwonyyy pazurekkk
Nie możliwe jest by utknął gdzieś poza szyjką macicy- jeśli jest, to właśnie tam. Swoją drogą moja mama ma znajomą która kiedyś parę tygodni żeby nie skłamać chodziła z tamponem w środku nie wiedząc o tym- musiała zapomnieć że go miała. Udała się do ginekologa z powodu okropnego smrodu wynikającego z jej pochwy, jak ginekolog zanurkował i zobaczył że to tampon, ta mało nie padła ze zdziwienia i ze wstydu :D Ale ogólnie to niebezpieczne, tyle w sobie trzymać tampon z zarazkami.

Gość gfhjkl;'
włoz tam palec i zobaczysz a gin jak to sprawdzi? no tak samo, ewentualnie USG przeciez palcem poweinnas go wyczuc jesli jest

"szukalam go", ale mogl sie troche dalej jak palec zagniezdzic nie? w koncu np penis jest dluzszy, wiec tampon miejsce na skrytke raczej ma:(

Gość gvebaebharbh
To niech ktoś sprawdzi penisem:P

Gość tutaj na kafele siedziala
zapewne poczujesz go jak sie polzysz i wsadzisz palec gleboku..z 2 strony smrod chyba bys czula

no wlasnie smrodu nie ma

a jak go popchnelam kolejnym tamponem? nie wiem, czy juz sobie wkrecam, czy co.

Gość natuska85
Heh skrytkę. Nie, nie ma możliwości, że Ci się "schował", jak wsadzasz głeboko palec i go nie czujesz to go nie ma. A poza tym po 3 miesiącach byłby już tak nasiąknięty, że "zszedlby niżej". Mi kiedyś oberwał się sznurek, to normalnie czuć było tampon jak go chciałam wyciągnąć. A jeśli śluz wyglądem odbiega od tego standardowego to znaczy, że masz jakąś infekcję i nie możesz zwlekać z wizytą u lekarza.

Gość natuska85
Nie ma opcji, że go nie wyczujesz, ja nie mogę:P Niby gdzie miałby się schować:P

probowalam go wyprzec, ale na szczescie nic nie ma. w sumie racja, opadalby nizej, jakby byl we krwi. ok, dzieki, chyba sobie wkrecam niepotrzebnie, ale sie troche przestraszylam, bo ta mysl nie dawala mi spokoju,a teraz jeszcze te dziwne uczucie....

z tym schowaniem, to wiadomo, ze troche zartuje:) no jelsi jest dlaej niz moj palec ma zasieg?