Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemilapomarancza!!!

Szok to Angellis22 i jej okropna corka!!

Polecane posty

Gość uroda idzie w parze....
Chciałaś chyba powiedzieć: śliczna mama ze śliczną córeczką. Nie chciałabym twojego dziecka widzieć, oj nie:-P

normalna mama z fajnym dzieciaczkiem...a tobie sfrustrowana autorko wspolczujemy smutnego zycia:O

boje sie pp=omyslec jak wy wygladzie jak mowicie ze one sliczne

Gość wedrft5e7u6890
Porąbana jesteś autorko :O

Gość Alcia711
Według mnie to ładna kobieta i ładne dziecko, ale o gustach się nie dyskutuje.. :P

Gość a mi sie podoba
fajna córeczka nie można powiedziec ze jest brzydka bo ty chyba brzydkich dzieci nie widziałaś a tym bardziej dziewczyn;/ ta kobieta jest w pożądku niczego jej nie brakuje ale żal ci napewno bo ty i twoje dziecko gorzej wyglądacie pewnie hyh ;/ mi sie podobają

Gość Kakadula
Śliczna Dzidzia :-) mama nie mniej śliczna :-)

Gość a mi sie podoba
pokaż siebie to powiem która ładniejsza ale znając życie i tak wygra ona .. bo ty jestes zbyt tępa chyba ;/ idz do pracy a nie zamuj sie innymi ludżmi ..jeden jest ładny inny nie każdy ma swój gust a to że nie wiem moze jesteś na nią zła?albo jej czegoś zazdrościsz ? bo inaczej nei widze po co topik zakładałaś ..aha i jeszce jedno wiesz że moze cie podaći będziesz miała zawiasy bo nie można dawać fotek innych tym bardziej wyśmiewając sie znich..widze mało wiesz o prawie inaczej bys topiku nie zakładała

Pokaż swój ryj wtedy ocenimy ;] bo z lekka przesadzasz...jak dla mnie to tu tu jest usmiechnięta normalna ładna mama :) i slodki bobas ;)

Gość bezplodnosc jest straszna
Pewnie nie możesz mieć dzieci i żal ci dupę ściska, że ktoś może a ty nie. Nie mniej jednak bardzo współczuję

Gość monis28xxxxxx
śliczny bobas i uśmiechnięta mamusia.. super zdjecie .. nie wiem o co więc chodzi :) i po co ten topik?

Gość rtzu
a po co wklejasz swoja fote??????????????????????

Gość nie lubie jej
jest głupia i jej poglądy były żenujące jak np to ze matki z dziećmi w wózkach powinny zapitalać za autobusem bo w autobusie mogą jeździć tylko kobiety w ciąży (to pogląd z czasów kiedy była w ciąży) Ale jest ładną dziewczyną, a dzidziusia ma słodkiego więc chyba Ci ten temat nie wyszedł.

Czyżby Twój były zostawil cie dla niej?? ;p a teraz pewnie maja bobasa :) szczesliwa mama ze slicznym bobasem:)

znam ja tylko i wylacznie z tego forum. opryskliwa i chamska baba ktora kazdemu dogaduje i wkleja swoje foty w kazdym konkursie liczac ze wygra. ja swoje dziecko trzymam dla siebie wiec nie liczcie ze je zobaczycie

Gość właśnie widać kto
tu jest niemiły i opryskliwy :) ja też gram w konkursach i wygrywam po to one sa oczywiście nei każdy konkurs mam wygrany ale kilak razy mi sie udało :) a ty widocznie masz brzydkiego dzieciaka ze nei chcesz pokazać :)

Gość żallll
idiotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fajna dzidzia i mamie tez niczego nie brakuje,a zalozycielce topiku na pewno 5 klepki.

Gość Loollaa
Do okulisty kobieto, przecież to sliczna mama i śliczna córeczka !!!