Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiennsa

podziekowanie dla rodziców-- wasze propozucje

Polecane posty

Gość wiennsa

Nie mam pojęcia co im kupić. Kwiaty? No przecież nie ta badziewiaste niby książeczki ze styropianu pomalowane jakby były z Lichenia Co wy przygotowujecie w ramach prezentu dla rodziców ?

Nasi dostali ręcznie robione albumy ze zdjęciami :) od naszego dzieciństwa aż do wesela, a potem były uzupełnione zdjęciami ze ślubu.

Gość dsfdg
my kupiliśmu ramki na zdjęcie ślubne i kwiaty oraz zadedykowalismy piosenkę (nie Cudownych rodzicow mam) - nie tanczylismy w kolku i nie dziekowalismy slowami 'dziekujemy za trud wlozony w nasze wychowanie' :O

Gość aniolek w kropki
dodatkowo nasraliśmy na ten album żeby takie osobiste to było :)

Gość aniolek w kropki
na chuj im te fotoksiążki wystarczy że wasze wyje całe życie musieli znosić i podcierać wam obesrane dupy :O

Gość aniolek w kropki
ryyjee *

Gość fryciar
w cewe to można zrobić raczej ...foto-zeszyt czyli wersja dla mało wymagajacych.

Gość po1 po 2 po 3 po ...
kompletny bezsens--dawać rodzicom zdjęcia które oni sami robili wam jako dzieciom i maja je juz w swoich albumach

U mnie to będzie tak,zaraz po pierwszym tańcu ,powiemy przez mikrofon że dziękujemy rodzicom i wszystkim gościom za przybycie i życzymy wszystkim dobrej zabawy.Nie będzie żadnych kwiatów ani słodyczy.Po slubie jak juz będa gotowe albumy to zaprosimy do restauracji na kolację,wręczymy nasze albumy slubne a oprócz tego chcemy im wykupić 2 dniową wycieczkę w dowolnym terminie.Tak zrobiła moja kuzynka i rodzice młodych byli zachwyceni pomysłem

Moi nie mają albumów z moimi zdjęciami tylko całe kartony zdjęć w piwnicy :) dlatego wymyśliliśmy żeby tak zrobić :) poza tym w albumach jest jeszcze dużo miejsca i mogą sobie uzupełniać czym chcą. Po drugie i tak uważam że to głupia moda z tym żeby dawać prezenty dla rodziców, przeważnie wszystko jest strasznie badziewne i bezużyteczne :o jakieś tabliczki wygrawerowane, albo inne pierdoły :o Już pomijając to że nie zawsze jest aż tak bardzo za co dziękować :o

a my chcemy rodzicom kupić kosze ze słodyczami (pewnie w środku będzie wino, kawa itp.) ... poza tym będzie taniec w kółku (parę słów podzękowań od nas przez mikrofon) i do pięknej piosenki i nie oklepanej - To dzięki Wam Magdy Niewińskiej - [posłuchajcie, NAPRAWDĘ super]

Taniec w kólku może być,podziękowanie przez mikrofon jak najbardziej ale zastanów się czy ten kosz sprawi rodzicom radość,wydasz na taki kosz ok,300zł a za tę cenę mogłabyś zafundować weekend w jakimś fajnym pensjonacie a rodzice będą bardziej zadowoleni,znasz rodziców i wiesz gdzie chcieliby pojechać albo co zobaczyć

no właśnie raczej nasi rodzice nie byliby zadowoleni z wyjazdu. Rodzice narzeczonego są domatorami i nigdzie nie wyjeżdżają, a moi raczej też woleliby ten kosz. Zastanawiałam się nad takimi szklanymi sercami z grawerem, ale pomyslałam że to niezbyt fajny pomysł. A kosz taki praktyczny

Gość tralalala la
o co chodzi z tym tańcem w kółku?