Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twerlatka

facet mnie zdradził! - co za ironia losu! :(

Polecane posty

Gość twerlatka

Mam 24 lata. on 15 lat starszy. Jesteśmy razem od 5 lat. Zostawił dla mnie swoją poprzednią kobietę. A teraz co? Dowiaduje się, że mnie zdradził z osiemnastolatką, albo zdradza cały czas. Kto to wie? Przecież on się nigdy nie przyzna! Szlak mnie trafia, chce mi się wyć, ale czasami mam wrażenie, że to po prostu jakaś zła karma do mnie wróciła uj wie :(

pewni jestes dla niego już za stara i poszukał sobie kolejnej nastolatki. Nie mart się za jakies 5-6 lat ją tez rzuci dla młodszej 🖐️

Gość dssss
posmakowalaś jak ten owoc goryczy smakuje co? heehee pare lat wczesniej to inna babka byla ta poszkodowana a ty ta "szczesciarą"

Gość twerlatka
"kto zdradził raz zdradza cały cza." A skąd ja miałam wiedzieć, że to typ zdradzacza? :(

Gość menssssssss HH
Zdesperowana-ty chyba nie wiesz jak wygladaja 19stki,starzej niz 30stki wiec podofilem nie jest zdecydowanie

Gość twerlatka
Ale on ze mną nie zdradzał tej poprzedniej kobiety. Oni się rozstali! Nigdy nie wnikałam, aż tak czy to z mojego powodu czy nie. On na ten temat powiedział jedynie tyle, ze od dłuższego czasu im się nie układało. Jednak ja mam powody podejrzewać, że częściowo z mojego powodu. Poznał mnie i od początku samego podrywał. Dowiedziałam się tylko, że kogoś ma to powiedziałam jasno, że ja na taki układ nie idę. Nawet nie dawałam mu żadnego ultimatum, że ma z nią zerwać czy coś, ale on po ok miesiącu się z nią rozstał.

Gość twerlatka
Ka Sandra - Po 1 nie żonę, tylko swoją "dziewczynę". Nawet nie mieszkali ze sobą. po 2. Nie zdradzał jej ze mną! Najpierw się rozstali, a dopiero potem my zaczęliśmy kręcić lody!

nmie zawsze w takich sytuacjach zastanawiaja te małolaty. Bo co taka 18-latka widzi w czterdziestolatku , pewnie gdzies w wieku jej ojca :o Jak ja miałam 18 to tacy Panowie pod 40-stke byli dla mnie niczym starcy i niegdy bym sie z takim nie umówiła. To tak jakbym miała teraz umówić się z 60-cio latkiem.

pewnie Ci się coś w rachunkach nie zagadzało :) miałam na mysli, że jak mialam 18 to postrzegałam 40-latków, tak jak mając 28 - postrzegam 60-latków :) p.s. a jak miałam 8 - to nawet moja 29 letnia mama była dla mnie staruszką :)

Gość samotna żona
nie obwiniaj się za to że rozbiłaś czyjś związek, to nie chodzi o to bo jeśli nie ty to byłaby inna tak jak teraz. są po prostu ludzie którzy nie nadają się dom związków, szybko się nudzą. Niestety.

Gość twerlatka
jak poznałam swojego faceta to miał 33 lata , a nie 40 i uwierz mi, że wyglądał b. młodo i był i nadal jest bardzo przystojny. wyglądał na jakieś 26-27 lat.. wysportowany, zadbany.. szczuplutki, bez zadnego brzucha.

Gość samotna żona
zdesperowana - 18 niestety w dzisiejszych czasach to nie dzieci tylko kobiety nie do końca co prawda pojmujące na czym świat stoi ale niesamowicie mocno dążące do spełnienia własnych marzeń i zaspokojenia własnych zachcianek

Gość ja prdoole
zdesperowana to jak zwykle z zawisci, bo sie starzeje nawrzuca młodszym od dzieciarów. co za chory sposób na dowartosciowanie się. ciągle te "oh niekiedy 30 latka wyglada lepiej jak 18" no prosze cie.. owszem CZASAMI się zdarzy, ale generalnie mlode dziewczyny są ładne. też się o siebie dbają etc. jakby zestawić ciebie (zadbana i zrobioną) z 18latką (też zadbana, ładna i zrobiona) to nie masz szans. facet zawsze poleci na te mlodsza. pogódź się z tym :o🖐️

kazdy z nas sie starzeje, ale nie chcialabym miec znowu 18 lat - nie dosc ze wygladalam o niebo mniej atrakcyjnie to jeszcze mialam mature i studia przed soba, nieudane zwiazki, kupe decyzji do podjecia itd. kobietom o wiele lepiej jest majac te 30-40 lat.