Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytalski Jan warto wiedzieć

moja kobieta ma maly biust ! :(

Polecane posty

kocham ją, podoba mi sie jest zgrabna, ale ma bardzo bardzo małe piersi, czy ma ktoś taki problem panowie że wasza kobieta ma małe piersi, przeszkadza wam to ?

Gość Martynaaaaaasdfsdfl
jesteś nie normlany!! to ty kochasz kobiete za jej piersi?? a moze ona uwaza ze masz za malego penisa??

Gość apsikos
wsadż jej mocno kutalonga w dupsko to cycki się trochę wypchną

skoro tak ci to przeszkadza, to po co sie z nia wiazales? widzialy galy co braly. a skoro zakladasz o tym temat widocznie stanowi to dla ciebie wielki problem. :O pozdrawia dziewczyna z mikroskopijnymi cyckami :O

nie za piersi, jesdnak kiedy sie kochamy jestem mocno podniecony wkladam ręke do stanika a tam nic nie ma :(

aż tak mi to nie przeszkadza i akceptuje to, jednak nie ukrywam że było by wspaniele gdyby miala większe, wiem że ona sama ma spore kompleksy z tego powodu, chciała nawet zrobic operacje, ale ja jej powiedzialem że absolutnie sie nie zgadzam na to !! na szczescie posłuchała

chce robic operacje to niech zrobi. dlaczego jej zabraniasz skoro to pomogloby sie jej poczuc kobieco i pewnie ? wiekszosc zabrania swoim kobietom, ale pozniej nie narzekają jakos specjalnie :]

jest bardzo piekna, ma sliczna twarz, cudowne oczy, piekne długie nogi, zgrabny tyłek, ideał gdyby nie ten biust... ale kocham ja i akceptuje to.. żeby mnie ktos nie zrozumial tutaj źle

zabraniam bo wiem, że ona chciala by to zrobic dla mnie a ja nie oczekuje czegos takiego, pozatym cenie sobie naturalne kobiety a nie sztuczne wypchane silikonem, napała mnie to obrzydzeniem, może jestem nienormalny ale chyba nie potrafilbym sie kochać z kobietą z silikonowymi piersiami, to oszukiwanie samej siebie, ma sie tyle ile natura dała

tak się składa , że mam małe piersi a duże biodra i jakoś żyje , jesteś okropny wypisując takie rzeczy , kobietę się kocha całą , nawet jak mam małe piersi . Jakbyś ją kochał to by Ci to nie przeszkadzało

Gość Gość
jesteś pierdolonym hipokrytą.

Gość maly kociaczek siwy puchaty
najpierw marudzisz ze male a potem zaprzeczasz sam sobie.

Gość mala mala heyy hoo
biedna dziewczyna, ciekawe jak się czuje ze świadomościa, że nie podoba ci się w 100% buuuuurakk!!

wcale nie mówię że lubie duże, ale jestem facetem i chyba jak każdy facet lubie mieć za co zalpać, dla mnie najlepsze są takie średnie które ładnie mieszczą sie mojej dłoni, a moja kobieta... no cóz na początku wydawało mi sie że nie jest tak źle, ponieważ nosila push upy więc jej piersi wyglądały nie na duże, ale na takie mikroskopijne też nie dopiero kiedy poszedłem z nia na basen to sie okazalo jak jest...

Gość posiadaczka 70A
i co z tego ze male wazne by sterczały :classic_cool:

Gość apsikos
ciś ją od zadku a cyce zobaczysz jak same wyjdą

Gość Gość
Daj jej spokój i spierdalaj pajacu. To Twój problem, nie jej, więc najlepiej spierdalaj bo takim zachowaniem wpędzisz ją w prawdziwe kompleksy. Ja tam lubię małe piersi.

Gość gstrhrtr
. Jak zajdzie w ciaze piersi urosną:) Poza tym z natury szczupłe kobiety nie maja duzego biustu:) Abo zgrabna z małym biustem, albo gruba z wielkimi cycami:) pomysl,że lepiej,żeby miała małe, a zgrabne niz duze a obwisłe:-O

wydaje mi się że sa tu same panie z malym biustem... facet to facet i żeby nie wiem co i jaki kit wam wciskal że woli małe to prawda jest zawsze taka że woli wieksze i gdyby miał do wyboru was z malym biustem i was z dużym pieknym biustem to chyba oczywiste co wybierze! nie obrażam tutaj nikogo, ponieważ uważam że wygląda nie jest najwazniejszy... i piersi nie sa tym zo co mężczyna kocha kobietę... mi to naprawdę nie przeszkadza, moze pierwszy post sformuowałem troche nie tak...

pytanie do pań z malymi po co oszukujecie facetow i innych nosząc push upy ?

ty jako facet powinienes swoja kobiete podbudowac skoro wiesz ze ma kompleksy na punkcie swoich piersi, a nie zalic sie na kafe ze sa takie male

fakt mam male piersi i fakt kompleks na tym punkcie rownez, ale to co ty piszesz koles.. to jakas parodia. zrob zwrot i moze przeczytaj wszystko raz jeszcze. przeczysz sobie doslownie na kazdym kroku. jak widzisz z reszta wypowiadali sie tutaj rowniez faceci.. porządniejsi od ciebie przynajmniej. lubisz duze cycki? ok. normalna sprawa. wiec poszukaj kobiety z duzymi cyckami, a nie jecz. jakich z reszta odpowiedzi sie spodziewales?

Gość 9847892yuedhjkwas
moja też ma maly i co z tego? seks z nia jest fantastyczny dlatego że to kobieta która kocham