Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta pracujaca :):)

tylu tu uzytkownikow wiec....

Polecane posty

czy ktoras z kafeterianek chcialaby pochwalic sie jakims przepisem na szybka i smaczna salatke ?? Przekaski tez mile widziane. Niedlugo czeka mnie organizacja dosc duzej imprezy i chcialabym zaskoczyc gosci czyms nowym i pysznym. Licze na was ;) dziekuje i pozdrawiam

Gość jajajajajajajajaj
sałątka Cezar knorra :) Nie lubiłam nigdy gotowych półproduktów, ale jadłam kiedyś u znajomych i normalnie niebo w gębie :)

wiem wiem. Ale jak juz napisalam chcialam jakies sprawdzone! Poza tym uwazam, ze przyda sie tutaj taki maly kacik kulinarny. Czytam to forum i czytam i nie znalazlam nic w tym stylu.

Cezara z knorra robilam juz kiedys tylko, ze troszeczke go stuningowalam :) zamiast salaty , dodalam kapuste pekinska o wiele lepsza ;)

Gość jajajajajajajajaj
ja tez dodaje pekińskiej :D:D:D:D:D pychotna jest tez z tej serii sałątka szefa, tez dobra Ja jesczez lubie taka salatke : Kalafior surowy starty na tarce kilka ogorkow kiszonych startych na tarce pol cebuli albo cala mniejsza starta na drobnej tarce smietana na pol z majonezem aby sie polaczylo dobrze sol pieprz do smaku peczek koperku salatka dla mnei bobka, nie podam ilosci ogorkow bo sa roznej "kwasowatosci" :D wszytskim ta salatka zawsze smakuje i kazdy pyta o jej sklad... albo salatka z pora z serem majonezem// selera konserwowego z ananasem i kukurydza mieszac mozna do woli :) ja uwielbiam przyrzadzac wszelkiego rodzaju salatki :)

Gość jajajajajajajajaj
powinno byc salatka dla mnie bomba :D:D:D:D:D:D nie bobka :P coz za pospiech :)

ja moge polecic rewelacyjna strone, gdzie sa przepisy wraz ze zdjeciami, dla mniej doswiadczonych filmy. mozna na wiele sposobow wyszukac dania, a zdjecia sa tak ladne, ze az czlowik sie glodny robi moim zdaniem inne strony z przepisai nei moga sie rownac do tej http://www.przepisy.pl/ polecam ;)

dziekuje za przepisy skorzystam :)