Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnessss_76

Mdłości jeszcze przed planowaną @

Polecane posty

Gość Agnessss_76

Mdłości 4 dni przed spodziewaną @????Czy któraś z was juz miała starając sie o dziecko?

Gość paraguayan
planowana @? a ty kurwa sobie @ planujesz?

Gość testy ciążowe wyszły
mi DWA RAZY na 4 dni przed planową @ i za żadnym razem nie miałam najmniejszych objawów ciąży

Gość Atfgdxgd
a ja zrobiłam test będąc w 5 miesiącu ciąży i wyszedł mi negatywny. to jest dopiero heca :D

Gość migggg
mi tydzien przed @ zaczely sie mdlosci i zawroty glowy 3 DNI POZNIEJ TEST WYSZEDL POZYTYWNY

Gość iwonkaaaw
chyba robilas w tym 5 miesiacu test na inteligencje:O

Gość Windows ma tablicę znaków
dwie ciąże i w żadnej nie miałam mdłości tak wcześnie.

Gość Agnessss_76
Przed planowanym terminem @(miesiączki)........... Pytam bo jest prawdopodobieństwo wpadki i tak żyłam jeszcze spokojnie ,że może jednak ciąży nie będzie,ale martwią mnie dzisiejsze mdłości a do @ jeszcze 4 dni.

Gość podwójnie przeciążona
W pierwszej ciąży mdłości od początku 6 tygodnia - po teście, o drugiej ciąży dowiedziałam się z głupia franc, najpierw zastanowiło mnie dziwne zjawisko na dole, chodzi o wydzielinę, a potem na 3 dni przed terminem miesiączki dopadły mnie poranne mdłości, zaczęłam się zastanawiać jak i co, bo nie kojarzyłam żebyśmy się szczególnie starali, to był jeden jedyny raz w I fazie cyklu, jakoś 5-6 dzień. Jest facet:)

Gość wszechwiedząca jędza
mdłości występują dopiero ok. 4 tygodnia ciąży, co nie wyklucza, że człowiek w każdym wieku może je mieć :-)

Gość Agnessss_76
Do miesiączki jeszcze 4 dni a mnie już dziś boli z przerwami dół brzucha na przemian z jajnikami i dręczą mdłości wraz ze zgagą na przemian.jednym słowem czułam się dziś fatalnie:(Oby to nie ciąża:( Przyjaciółka namawiała mnie dziś na test,ale to bez sensu poczekam jeszcze te 4 dni.Po co panikować.... A może którąś z was tez skłoniły podobne objawy do zrobienia testu wcześniej i wykonały go mimo iż jeszcze były te 3-4 dni do terminu @.

Gość testy ciążowe wyszły
ja, tak jak wspominałąm zrobiłam testy na 4 dni przed planową @ i wyszły pozytywne, ale objawów nie miałam żadnych

mnie kilka dni przed @ kuły jajniki, zrobiłam test wyszedł pozytywny:P innych objawów nie miałam

Gość Agnessss_76
Zobaczymy jak będę czuła się jutro.Ale mam te nadzieję ,ze mimo dolegliwości za 4 dni dostanę @. Dziękuję za odpowiedzi:)