Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zimny jak lód

temat uniwersalny :)

Polecane posty

oj tam zabić, poprostu ike chciała w bagażniku pojeździć to teraz juz wiem skąd to nieporozumienie ja chciałam pojeździć NA bagażniku pilnując tyłkiem, żeby nie uciekła z niego refforma lusiu- ty brutusie:P

Lucy, jeszcze nie można do końca zaprzeczyć, zobaczymy jak się sprawy rozwiną, choć na tą chwilę to nie mógłbym ike skrzywdzić :P

o! też idę przemeblowywać :P! oświadczam, że wróce:P więc nie radzę spiskować P

za daleko postawiłam komputer od kuchenki, wyszło mało funkcjonalnie, muszę wstawać do mieszania. Że zostało mi kilka izb jeszcze chętnie wynajmę :)

Ike może mieszkać u mnie za darmo, martwa oczywiście. Może fiku ma dalej do kuchni niż ja i nie wróciła jeszcze

Krochmal :) zalewajkę, idę jeść. Jak wrócę to wolałabym mieć więcej przestrzeni dla siebie :P mam nadzieję, że drugi raz nie chybisz 🖐️

no tak, wszyscy poszli na obiad a ja moge co najwyżej pooglądać ulotki z szybkim żarciem :( będę wybredny, a co dobre sushi bym zjadł, czyli znacznie i zdowo :) kto chętny?? zrobić oczywiscie :D

Ike może mieszkać u mnie za darmo, martwa oczywiście. po moim trupie:P

tfu po twoim! to znaczy moim ale przedstawiającym ciebie zasuszonym, usadowionym na półce :P następny do kolekcji będzie trup lusiny w zemście za zdradę :P

Hot Rain coś mówiła o deszczu :D, u mnie sie rozpadało na dobre, burza taka że aż mury trzeszczą :D:D:D, no i zimno wreszcie się zrobiło :D