Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmm hmm ymmm

zaproszenie na slub osoby u ktorej sie nie bylo

Polecane posty

Gość hmmmmmmm hmm ymmm

Pięć lat temu nie byłam na ślubie i weselu mojego brata ciotecznego. Nie pojechałam z tego względu, że wesele było na drugim końcu Polski. Jechali moi rodzice i 3 siostry. Ja też miałam zaproszenie, ale samochód był 5 osobowy. Ktoś musiał zostać. Padło na mnie. Niestety. Ale nie było możliwości bym dojechała w inny sposób pociągiem czy coś, bo to dodatkowe finanse i cały dzień drogi wyjęty. Było losowanie wyszło, że ja nie pojadę. Wiem, że mama brata nie była zadowolona. Ale w końcu rozeszło się jakoś i skończyło gadanie. Teraz ja wychodzę za mąż. I podejrzewam, że w odwecie ani ciotka (mimo, że ja na jej ślubie byłam, bo brała go po 40stce) ani brat z żoną się nie pojawią. Wiem, że jako bliska rodzina powinnam byc na jego ślubie, ale wtedy musialam podporzadkowac sie pod to co rodzice zdecydowali. Stanelo na tym, ze jedna z nas nie pojedzie. Teraz jest mi troche glupio wyslac im zaproszenie. Moze jeszcze mi tego nie zapomnieli? nie wiem. Ale kontaktu od tych 5 lat w ogole praktycznie nie mamy.

Zaproś ich, to sama zobaczysz. W końcu parę lat minęło a oni obraziliby się bardziej, gdybyś ich pominęła