Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina_E_E

Czy ja zawiniłam? dziewczyny potrzebuję waszej rady:(

Polecane posty

Gość Ewelina_E_E

Mój chłopak w ogóle nie prawi mi komplementów, nie chodzi o to że jestem próżna, ale chciałam bym czasem usłyszeć, choćby 1 raz na miesiąc że ładnie wyglądam, że do twarzy mi w tej bluzeczce, cokolwiek, coś miłego., gdy mu o tym powiedziałam, stwierdził że nie mówi mi tego, bo: chamsko się odezwałam kiedyś gdy on mi powiedział że ładnie wyglądam, jak się spytałam jak to? co ja powiedziałam chamskiego ? odpowiedział że skomentowałam to: tak oczywiście.... Ale ja nigdy bym nawet nie pomyślała, by chamsko odzwdzięczać się za komplement, mogłam powiedziec, no tak oczywiście, ale to w ramach hmmm żeby nie myślał że obrosłam w piórka.,,,, nie wiem sama czy to ja zawiniłam:(i

Gość Ewelina_E_E
też tak pomyślałam w pierwszej chwili:(( nie wiem co robić

Gość niedobrze_mi
Przesadza. Nic nie zrobiłaś, nie zadreczaj się tym...

Gość Ewelina_E_E
czasami tak myślę, że są faceci którzy potrafią sprawić zwyczajnym słowem gestem że kobieta czuje się najpiękniejsza, najważniejsza i kochana, a są tacy którzy zwyczajnie olewają:( tylko boli mnie to że szuka pretekstu i winy za wszystko szuka we mnie, cokolwiek bym nie powiedziała, albo milczy albo obwinia i obraca kota ogonem....przykre

Gość ma ktos pomysł ?
A JAK MYŚLISZ CZEMU TAK ROBI?

Gość no jak to co
postanowil chyba ukarać dziewczynkę,ktora odezwala się niezgodnie z jego regulaminem,ktory sobie ustanowil w główce.! Dziwnego masz faceta! są w zyciu rozne klotnie,sprzeczki itp,ale zeby się boczyć za takie coś?? albo to cholerny dzieciak albo szukał pretekstu do olania Twoich potrzeb,bo kazda kobieta lubi się podobać swemu mezczyznie i słyszec jakies miłe słowo! PANOWIE!! kiedy się w koncu nauczycie, ze nie wystarczy fakt,iż tylko jestescie! Czasem trzeba ruszyć tyłek,obwisłe brzuchy i znikowe komórki i się postarać o kobietkę! Ty się nie przejmuj tym faktem.... lekkie wzbudzenie zazdrości powinno go ostudzić. Jak to nie pomoże,olej...znajdz faceta,ktory bedzie Cie doceniał i nie zachowywał się jak załosny dzieciak.

Gość ..........................,.,.
mój mąż też mi nie prawi komplementów nigdy przenigdy w cały naszym życiu poruszyłam ta kwestie może z 3 razy za każdym słyszałam to samo od tych wszystkich lat w kółko to samo "przecież to oczywiste ,ze ładnie wyglądasz" "przecież to oczywiste , że mądrze mówisz" przecież to oczywiste , że kurwa wszystko jest oczywiste

Gość no jak to co
znikome* miało być oczywiśćie.

Gość ma ktos pomysł ?
"postanowil chyba ukarać dziewczynkę,ktora odezwala się niezgodnie z jego regulaminem,ktory sobie ustanowil w główce.! Dziwnego masz faceta! są w zyciu rozne klotnie,sprzeczki itp,ale zeby się boczyć za takie coś?? albo to cholerny dzieciak albo szukał pretekstu do olania Twoich potrzeb,bo kazda kobieta lubi się podobać swemu mezczyznie i słyszec jakies miłe słowo!" skad ja to znam

Gość no jak to co
ja nieraz celowo się odstawię przed spotkaniem z moim facetem:) i czasem nie potrzebuję słów,bo widzę jak na moj widok, usta mu się rozchylają... kilka sekund konsternacji... po chwili uśmiech i zdanie:"Slicznie wyglądasz....za kazdym razem śliczniej" :D To jest takie zabawne,ale ile radości my-kobiety z tego mamy:)

... a czy ty, potrafisz powiedziec mu komplemenet i jak czesto to robisz?

Gość ma ktos pomysł ?
"przecież to oczywiste , że k**wa wszystko jest oczywiste" :) piekne :) szkoda ze my niestety kobitki dogadujemy sie lepiej ze soba niz z facetami... ja to chyba zostane lesbijka :) w sumie ladne jestescie (jestesmy) wiec nie ma problemu z tym... nie bez powodu mamy nazwe "ladna płec" a faceci "brzydka płec"

Iris już nie szukaj dziury w całym, słusznie można twierdzić, że "coś za coś" są jednak pewne charaktery, których się nie zmieni

Gość Ewelina_E_E
ja bardzo często go komplementuje, kochanie jak ty pięknie wygladasz, ale jesteś męski, jakie ty masz cudne oczy, ale bosko wygladasz w tej koszuli, nie przejmuj się zarostem, jest bardzo sexowny u ciebie itp...ja non stop komplementuje, a jak ja spytam się po dłuższym oczekiwaniu na komplement, kochanie jak wygladam, w odpowiedzi słyszę: normalnie...

Bo to drogie panie działa tak : komplementy prawi się najczęściej w związku wolnym i z reguły na samym jego początku kiedy przychodzi małżeństwo facet stwierdza,że nie musi się już starać , bo przecież "mnie już ma"- dopiął swego, jesteś jego kiedy mężczyzna mówi kobiecie, że jest piękna, ponętna itd. to ta rośnie w piórka po ciuchu i cieszy się , zna swoją wartość i wynagradza to swojemu mężczyźnie swoim dobrym zachowaniem kiedy mężczyzna słyszy non stop komplementy rośnie tak w piórka, że widzi to cały świat i tak jest szczęśliwy, że zaczyna eksperymentować i pokazać swoja "piękność i wspaniałość" innym kobietom

Gość Ewelina_E_E
to tak bardzo boli, że dookoła wielu ludzi docenia, obcych ludzi, zwyczajnych na ulicy, zwraca uwagę, miłym słowem, a człowiek którego kocham, dla którego się szykuje cały dzień, nie zauważa tego, a na pytanie jak wyglądam, odpowiada: normalnie....

Gość Ewelina_E_E
a jeszcze bardziej boli że szuka prekekstu byle by się wybielić i całą winę zrzucić na mnie:( dlaczego

...jest mozliwe, ze on nie lubi swojego stylu ubierania, wygladu, dlatego nie komplementuje.

Gość Ewelina_E_E
akurat mój styl ubierania bardzo lubi, znam go już jakiś czas, nie wiem może to kwestia wychowania, może ma to podłoże rodzinne, w domu nie słyszał by ojciec komplementował mamę, nie mam pojęcia

Gość jkijki
to juz taki typ faceta, sam zachowje się chamsko, a cie o wszystko obarcza winą, ja bym się mocno zastanowiła czy chcę z kims takim być