Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdradzajaca

ludzie czemu zdradzacie??

Polecane posty

Gość niezdradzajaca

niemacie wyrzotow sumienia ze np czeka maz czy zona w domu??ze chlopak/dziewczyna was kocha stara sie....???czemu??czego szukacie>>wrazen nigdy nierozumialam ludzi ktorzy zdradzaja...tzn staram sie ale jakos niemoge bo np jesli ktos cie zdradzi i ty to tez zrobisz z zemsty to ok...ale bez powodow??to poco sie wiazecie z ludzmi??poto zeby zdradzac

zdradzamy bo lubimy sumienia nie mamy wiązemy się bo lubimy mieć posprzątane i podane do stołu sex to dla facetów nie jest sprawa uczuć :)

Gość niezdradzajaca
aha noto ok:D

Gość Fajny ale czy bardzo?
Niewiesz ? to polecam jak niesprobujesz to nikt Ci nie powie:) Czekam na propozycje slodziutka :*

Gość niezdradzajaca
nie dzieki:D ja jestem wirna jak pies, zreszta moj chlopak to bymnie rozwalil jakbym go zdradzaila, sam tego niepopiera

Moze on juz jest po i dlatego tak Ci mowi :D

A ile masz latek Slodziutka?

dobry strateg tak cię ustawił ze myslisz, ze on jest wierny, a tymczasem głuszy dobie wulgarne laseczki wiedząc, że w domu wiernie czeka na niego kobieta, która poda obiad do stołu, a byc może nawet zrobi jeszcze loda bo Pan wrócił zmęczony :classic_cool:

Gość zobaczymy za kilka lat...
... czy też taka wierna będziesz..Dlaczego ja zdradziłam? Bo mój facet zupelnie zapomniał po co ze mną jest...I że o uczucia trzeba dbać..

niezdradzajaca ja Ci moge pokazac jak jest wspaniale gdy rzniesz sie z mysla ze facet wlasnie gdzies teraz pracuje :)

Gość niezdradzajaca
nieee;P on pracuje z ojcem zacznijm od tego:D po 2 ja sama patrze za pannami wchodze na profile lasek mowie mu ze sa fajne jestem bi aprops:P no i on sie wkurwia az:D jak to robie np moze badz z dziewczyna....tobie sie bardziej panny podobaja...pozatym on nieumie klamac jego odrazu bym rozgryzla,...jestem od niego 5 lat mlodza i mieszkamy razem caly czas on chce dzieci itp itd wiem brzmi za pieknie...on niezdradzi ale uderzyc-zdarzylo mu sie

Gość niezdradzajaca
zobaczymy za kilka lat...moze masz racje??tez ostatnio czuje ze nasz zwiazek to...jedna wielka rutyna:( jakos inaczej zero buziakow i wogole...to ze kocha to wiem ale ostatnio jakis zly z pracy wraca krzyczy namnie a ja teraz nietaka piekna niestety bo wysypka na mordzie na ciele szlafrok dres i antybiotyki:(

Gość strutututu
niestety w tych czasach to same kurestwo, tacy ludzie nie powinni miec dzieci bo rodza sie kolejne kurwy i meskie dziwki

Gość niezdradzajaca
fajny ale czy bardzo-ciebie ladnie pala musi swierzbic

Gość niezdradzajaca
no widzicie:D taki swiat jedni zdradzaja, drudzy bija, trzeci chleja albo cpaja

racja. nigdy nie bedzie idealnie. taka prawda. gorzej jak pija, zdradzają i biją :O

Gość strutututu
sa i tacy co nie zdradzaja. Rozumiem korzystac z sexu gdy ejst sie wolnym czlwoiekiem ale majac zone/meza to juz najwieksze i najobrzydliwsze kurestwo

Zrob sobie odskocznie niezobowiazujaca i tyle poczuj sie pozadana jak za dawnych czasow, a nie bita!!! zenada bic kobiete.

Gość strutututu
jak chcecie sie ruchac to sie rozwiedzcie!

Gość niezdradzajaca
ja odskoczni niepotrzebuje bo my sie niekochamy tlko robimy to na ostro bo tak lubimy:D wiec w lozku mam 100000000 satysfakcji(sory za bledy) a coz no uderzyc mu sie zdarzylo ale tego nierobi wiem zaraz beda hasla ale zrobi noto jak zrobi to bedzie koniec narazie sie stara ale tu mowimy o zdradzie...

Gość niezdradzajaca
strututut masz racje:D stoprocentowa racje ja zdrady niepopieram mialam wyrzuty sumienia ktore same by mnie sprzedaly pozatym to zawsze wyjdzie najaw

Swedziec mnie bardzo a moze wirtualnie to zrobimy co?

Gość Słońce na zachodzie....
a ja się z tym nie zgadzam,że to kurestwo jak ma się zonę / męża... Zależy od okoliczności zdrady. Są osoby, które faktycznie dają dupy wszędzie... tak samo faceci pieprzą co się rusza, ale jeśli w związku sie nie układa i ktoś zdradzi to inna kategoria...

Lubie takie niedostepne bardzo mnie podniecaja kiedy ulegaja :D

Gość pieskie zycie w madrycie
a w porzadku jest to gdy kobieta zostaje z dziecmi w domu, tata jedzie za granice pracowac a zonka sobie wieczorkami sprowadza lujów do domu bo tym sposobem chce sie dowartosciowac

Gość pieskie zycie w madrycie
Słońce na zachodzie....jak sie nie uklada tepoto to sie rozwod bierze i rucha sie wtedy co popadnie

Wlasnie kurewki co wy na to!!!!