Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Czekoladowaa_

Nasza-klasa... Pomóżcie!

Polecane posty

Gość _Czekoladowaa_

Hej 🖐️ To bardzo wazne prosze pomozcie, Mam nk mojego chłopaka, ale gdy sie tylko pokłocimy on zmienia haslo i wiem ze wtedy z kims pisze. Czy ktoś z Was wie czy moge jakos zrobic tak ze gdy zmieni ja bede miala to nowe haslo? np ze na poczte mi przyjdzie na jakie haslo zmienil czy cos w tym stylu jesli ktos sie orientuje prosze powiedzcie to bardzo wazne

Gość hahahahahahahah
nie wiem na 100% czy sie da, ale moze jest opcja zeby ustawic awaryjnego maila musisz poszukac w opcjach

Gość _Czekoladowaa_
pomozecie??

Gość gąska balbinka to ja
ale z ciebie głupiaq suka :o

zmień mu maila na twojego jeśli idzie.. i jak zrobisz że zapomniałaś hasło to wtedy wyślą na twoją poczte odzyskanie hasła:)

Gość co za dziecinada
:O

Gość _Czekoladowaa_
glupia suka? nie znasz mnie wiec mnie nie oceniaj myslalam ze wypowiedza sie naprawde pomcocni inteligentni kafeterowicze bo wiem ze sa tu tacy a 'Ty' robisz tu tylko za tlum wiec dowidzenia nie potrzebuje glupich uwag na temat tego jaka jestem dziekuje 🖐️

Gość No more china
gąska balbinka to ja-Twoja wypowiedź to masakra jakaś... Jak można komuś tak napisać...? Nie podoba się to nie czytaj...co za kosmos

Gość _Czekoladowaa_
To moze wydac sie smieszne ale wg mnie to nic zlego poprostu chce sprawdzic czy jest ze mna szczery bo po co tak odrazu zmienia haslo jakby sie czegos bal.. z tym mailem to nie bardzo bo na nk w ustawieiach jest wpisany email i jak zobaczy ze jest inny to sie wyda a mi chodzi o dyskrecje.. i nie jestem dzieckiem jak tu ktos napisal

Gość aha i achhhh
głupia suka to za duzo powiedziane, to jest po prostu głupia małoletnia pinda, ale ze gówniara to trzeba głupotę wybaczyć. Zresztą jej chłoptasiowi także, nie wiadomo które tu głupsze :d 🖐️

Gość _Czekoladowaa_
ja przynajmniej mam chlopaka :D ale co tu duzo mwic skoro uwazacie sie za takie dorosle to podajcie swoj wiek :) ja przynajmniej sie normalnie zachowuje a nie wyzywam innych tylko dlatego ze szukaja pomocy swoim zachowaniem pokazujecie kto tu jest maloletnia pinda 🖐️

Gość do _Czekoladowaa_
ty naprawde nie masz co ze soba zrobic, tylko takimi bzdurami sie przejmowac co chlopak zrobi, co chlopak powie, jaki jest w stosunku do Ciebie. Nie staraj sie w tym wieku byc zandarmem, bo wystawiasz sie na smiech ogolu, nie mowieac o chlopaku, ltory moze teraz wlasnie twoim kosztem robi sobie wolne zarty. Zajmij sie czyms pozytecznym, a nie zanurzaj w domyslach i podejrzeniach, to jest smieszne i swiadczy o ogromnej niedojrzalosci. Troche pracy nad soba - LUDZIE, TROCHE PRACY!!!