Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gg23g23g23g

Kobieta mojego ex jest gruba, hahaha!!

Polecane posty

Gość gg23g23g23g

Nie to, że z niej się śmieję, ale z niego. Zawsze się zarzekał że grubych nie lubi. Jak ja przytyłam trochę w naszym związku, to strasznie mi wypominał, kazał się odchudzać. A teraz ona jest znacznie, znacznie grubsza niż ja wtedy. Są po ślubie, więc nie może tak po prostu od niej odejść. Nie rodziła dzieci, po prostu przytyła, na oko ma gdzieś z 90-100 kg. A jak ją poznał to była szczupła. Hahahaha, dobrze mu tak :D:D

Gość krwawy zyga
hahahahaha dobrze chujowi jebanemu hahaha bardzo dobrze :-D

Gość kasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w takiej sytuacji można stwierdzić, że obecną kocha bardziej bo nie przeszkadza mu nawet jaj nadwaga.

Gość chinota
żenada

Gość No more china
heh nic dodac nic ująć może polubił grube:P no choice jak to mówią...

Gość dorotayyyyyyyy
Widocznie obniżył wymagania :D Moze żadna go nie chce.

Gość gg23g23g23g
No nie wiem czy mu pasuje. Np. na żadnym zdjęciu na nk jej nie przytula, zawsze daleko siedzi, nie jak w młodym małżeństwie że obok i przytuleni do zdjęć.

Gość niedobrze_mi
Widać ją kocha POMIMO wyglądu, a Ciebie "kochał" TYLKO za wygląd, skoro wypominał Ci, że przytylaś. Ja bym się nie cieszyła na Twoim miejscu

Gość no tak przecież
Nk to wyrocznia. :D

Gość to ciebie trzeba wysmiac
Ale to tylko wstyd dla ciebie.. woli mimo wszystko grubą, a fajną dziewczynę, niż szczupłą - to o czyms świadczy - że intelektualnie go nie oszałamiałaś :) A po swoim poście tylko to potwierdzasz, co on już odkrył

Gość no tak przecież
A dlaczego piszesz, że dobrze mu tak? Przecież gdyby nie chciał to by z nią nie był.

Gość gg23g23g23g
Pamiętam jak mówił że gdyby jego kobieta po ciąży miała nadwagę, to bez wahania by ją zostawił. A tu proszę... I nie to, że tylko mi tak mówił, ale naprawdę miał takie poglądy, bo zanim zostaliśmy para, byliśmy znajomymi we wspólnej paczce razem z innymi dziewczynami i zawsze wygłaszał takie poglądy. Strasznie był rygorystyczny pod tym względem. W sumie to trochę mi żal jego zony, bo pewnie jej głowę suszy... No chyba że jest ostra babka, to go sprowadza do poziomu :D

Gość AUŚKA;)
NIE WIEM CZY JEST SIĘ Z CZEGO CIESZYĆ AUTORKO, MOŻE URZEKA GO JEJ INTELEKT KTÓREGO TOBIE ZABRAKŁO?

Gość no tak przecież
Oj, widać, że jesteś zazdrosna.

Gość mikakakakaaaa
i dobrze, że Cię zostawił... jesteś totalnym pustakiem widzisz - jak facet kocha kobietę naprawdę, to nawet jak ma 100 kg Ciebie pewnie nie kochał jak wypominał Ci kg swoja drogą ta jego musi być naprawdę fajną dziewczyną a Ciebie żółć zalewa

Gość gg23g23g23g
No nie urzeka, to nie ten typ którego urzekał charakter gdy laska ma nadwagę, nie znacie go. Na nk mają dziesiątki zdjęć i na żadnym, podkreślam na żadnym - nie stoi nawet blisko niej. Jakieś imprezy rodzinne itp.. on siedzi w ogóle w innym miejscu. A sa dopiero 1,5 roku po ślubie.

kiedys byłam,ale juz nie jestem i nic nie mam do tej dziewczyny do niego z resztą też niech sie mają jak najlepiej:D

Gość mikakakakaaaa
na pewno zazdrosna sam fakt śledzenia jego poczynań na nk o tym mówi hehe

Gość gg23g23g23g
aaa, dodam że jak była szczupła to na zdjęciach przytuleni, on ją całuje.

Gość gg23g23g23g
No pewnie że oglądam, tak jak moich innych ex i tak jak starych przyjaciół. Mnóstwo ludzi tak robi, nie widzę powodu do wstydu.

Gość mikakakakaaaa
a tylu masz tych ex? :D to musisz być naprawdę kiepska jak tylu Cię zostawia nie masz swojego życia, żyjesz życiem ex i jeszcze zazdrościsz ich kobietom i opluwasz je jadem na forum musisz mieć nudne i tandetne zycie

Gość gg23g23g23g
a ty masz tylko jednego ex albo żadnego biduleńko...ojej