Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MartaMBV.

Chce dac prace,a Polakom sie nie chce robic...

Polecane posty

Gość MartaMBV.

Niby taki kryzys,ale jak dalam ogloszenie to tylko 1 osoba zadzwonila. I wyjezdzam do pracy w sumie z 2ma osobami. Jak dzwonilam to jedna narzekala na noge,a inna po prostu sie rozlaczyla. Co za chamstwo! To po ch.uja dawaja ogloszenia i szukaja pracy??

Gość paraquaian
Popieram. Szukam pracownika od jakiegoś czasu i też bez odzewu. A co chwila słyszę jak ktoś narzeka że pracy nie ma. Śmieszy mnie to.

Gość preetty
co to za robota i gdzie

Gość a na jakie stanowiska
szukacie??

Gość bo nie mieszkam na bezludnej
to właśnie kapitalizm w polskim wydaniu. Skoro tylu bezrobotnych to zaproponować pracę za minimum, bo przecież jak chce pracować to weźmie... Każdy człowiek jakąś godność ma i za głodową stawkę przy maksymalnym wykorzystaniu nie zgodzi się pracować. Ale syty głodnego i tak nie zrozumie. Powiedz jaką pracę proponowałaś i za ile? Tak z ciekawości pytam...

Gość MartaMBV.
W Koryncie do pakowania winogron. Mieszkam tu i szukam w polskich gazetach ludzi z Aten. Zaden chetny. Z Pl bym wziela,ale komu by sie chcialo przyjezdzac

Gość MartaMBV.
do zbioru ziemniaków w małopolsce, 3zł/h i trzeba mieć swój nocleg, ja spię w aucie

Gość ONA1*
Ja szukam pracy. A te oferty wyżej to z jakiego miasta?

gdybyś dała ogłoszenie wczesniej to bym przyjechał a tak to kicha

Gość nelka 34
ja jestem chętna, kiedy wyjazd, ile trzeba mieć kasy, masz link do oferty to załącz, pozdrawiam

Gość MartaMBV.
Zaznacze ze ja tez tam jade pracowac i szukam grupki kobiet zeby mojego brata wzieli,bo chca wiecej kobiet niz facetow. 7,5h 28 euro, kazda nadgodzina 5 euro. Przewaznie robi sie po 11 godz,czasem wiecej. Za zakwaterowanie sie nie placi,tylko wyzywienie na swoj koszt.

Gość MartaMBV.
Jak ktos chce moze dojechac w kazdej chwili. Praca potrwa jakies 2 mies,kiedys byly 3 mies ale pogoda nie dopisuje

Gość gość
Ja daje juz 5 osobie zlecenie na zrobienie grafiki na strone - sami ustalaja stawki oraz termin - za kazdym razem po wyznaczonym terminie brak odzewu. Za dobrze ludziom... w doopach sie poprzewracalo pracowac sie nie chce i tyle

Gość gość
28 euro za 7, 5 h? Czy ja dobrze to przeczytalam? Jezeli tak, to chyba jakies jaja sobie robisz z ludzi.Jestes zwyczajna wykorzystywaczka, ile ty dostajesz od pracownika ktorego zwerbujesz i ktory na ciebie bedzie robil?

Szukasz pracowników w Grecji i narzekasz że Polakom (a nie Grekom) się robić nie chce ? :) zabawne. Ogólnie rzecz biorąc ten kraj ostatnio "trochę" pod**adł wizerunkowo i nie dziwne, że mało kto chce tam jechać.

Gość gość
MartaBMV mieszkasz w Koryncie , śpisz w aucie w małopoldce i wybierasz się do Hrecji na zbiór winogron , niezły rozrzut. Ściemniasz i naciągasz ludzi na obozy pracy za 7,5 h 28 euro i do tego mają się sami wyżywić za taki zarobek przejedzą to i gówno zarobią w Grecji ceny jedzenia nie należą do niskich. Szukasz frajerów co zarobią na ciebie.

Gość gość
*Grecji miało być.

Gość gość
To się nie dziwię że ludzie nie chcą robić. Ja w Hiszpanii na truskawkach zarabiałam 36 euro/6 h.

Gość gigi gigi
6 euro za godzinę za zapierdzielanie w polu??????????? po opłaceniu noclegu i wyżywienia przywozicie chociaż ze 100 euro do domu po miesiącu roboty????

Gość gość
mają z*********ć za 3 zl/ h przy ziemniakach i spać w aucie za kogo ty masz ludzi za bydło?!!!! To za Hitlera w obozach chyba było lepiej bo baraki do spania mieli. Oczywiście wszystko na czarno bo za 3 zl/h to nawet minimum socjalne nie jest a to już karalne jest chyba zgłoszę cię bo to przestępstwo podatków pewnie też nie płacisz? Mam nadzieję że dobiorą ci się do d**y bo twoje posty można wyśledzić z jakiego komputera są pisane i poznać twó adres. OSZUSTKA i ZŁODZIEJKA.

Gość gość
Pisała ze nocleg darmo

Gość gość
mają z*********ć za 3 zl/ h przy ziemniakach i spać w aucie za kogo ty masz ludzi za bydło?!!!! To za Hitlera w obozach chyba było lepiej bo baraki do spania mieli. Oczywiście wszystko na czarno bo za 3 zl/h to nawet minimum socjalne nie jest a to już karalne jest chyba zgłoszę cię bo to przestępstwo podatków pewnie też nie płacisz? Mam nadzieję że dobiorą ci się do d**y bo twoje posty można wyśledzić z jakiego komputera są pisane i poznać twó adres. OSZUSTKA i ZŁODZIEJKA.

Gość gość
za takie gówniane pieniądze nikt na ciebie nie będzie pracowac. pomnóż sobie przynajmniej 6 E na godzinę x 7,5 godz to już wychodzi 45 E. Ty dajesz pracownikowi 26E, a co z resztą 19E za dzien, razy ilosc pracowników. Ty chcesz na ludziach żerować a nie dać im pracę. WON!!!

Gość gość
Czy wy każdą prowokacje musicie łyknąć? :O

Gość gość
a co to za praca niby? Gówniane pieniądze (bo co to jest 28 euro za 7,5 h i do tego wyżywienie swoje?!), obcy kraj, harówka, ludzie znają swoją wartość.