Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Buddy Valastro

Co dziś jedliście? I ile ważycie?

Polecane posty

Gość Buddy Valastro

Ja: kawa z mlekiem i cukrem nektarynka talerz zupy pomidorowej kawa z mlekiem i cukrem rogal maślany dużo wody mineralnej a teraz mam ochotę na spaghetti :) przy wzroście 173 cm ważę 59 kg.

Gość grubaskaaaaaaaaaaa
ja przy 169 waze 51 :) zjadłam hmm niech pomysle szkalnke wody cherbate z cytryna i lyzeczka cukru, kanapki dwie z jajkiem jedna i z masłem , druga z serem zoltym i pomidorek i masłem oczywsicie tez, 500 ten duzy kubeł jogurtu, zupa pomidorowa z ryzem, 2 gałki ziemniakow mielony kotlem , mizeria, 2 ciasta kremówki, i ze 2 szklanki wody. i jestem glodna :( na kolacje zjem nie wiem xco jeszcze? mam ochote na kebaba?

2 sznytki chleba z serem i pomidorem + herbata kawa z mlekiem obiad - ziemniaki, sałata ze śmietaną, smazona ryba reszta ryby od obiadu herbata brzoskwinia kawa z mlekiem, 2 paski czekolady Lubię jeść :) Ważę 55 kg

Gość echch dieta
ja mam 172 waze 57 kg na razie i dzisiaj głodówka po wczorajszej kremówce i dwóch Magnumach a tak zazwyczaj to racjonalna dieta, staram się powoli chudnac

Gość złośliwakocica
Śniadanie-kromka razowego z twarożkiem szczypiorkowym, potem kilka śliwek prosto z drzewa, potem obiad- żurek z jajkiem i białą kiełbaską (cholera, dziś piątek!!! No, to zgrzeszyłam...) Zaraz przygotuję sobie sałatkę warzywną(pomidory+nie wiem jeszcze co...), potem już nic (no, chyba, że mnie będzie mocno ssało, to brzoskwinka:)) Mam 172 cm wzrostu, ważę 61 kg i jestem wiecznie głodna! :D

Gość diary8
waga ok 55kg wzrost 169 hmm,ok,to tak: filiżanka płatków owsianych z łyzeczką miodu+ woda ;p, poł kitra kawy,prawdziwej z torebką zbozowej ,, nektarynke,obgryzłam big milka bambini, białe poszło do kosza..;p, 2 kęsy kiełbasy,potem mi ise przypomnialo z edziś piątek :D ,,hmm, mała miska zupy jarzynowej, 2 pierogi, troche upieczonego kalafior ai cukinii zjadłam,batonic zobzowy z biedronki,2 sezamki ..,duzo herbaty i wody ale sie nazbierało,pewnie jeszcze coś skubne :)

Gość Maryjetta
169 wzr,86 kg. 2 parowki,litr wody, kilka ciastek, czipsy. Jak przyjde do domu to opcham sie arbuzem

Gość Buddy Valastro
Nic. Po prostu chcę porównać ile jedzą inne kobiety, a przy tym jaką mają wagę.Wiem,że ważę trochę dużo, ale urodziłam dwoje dzieci i niestety po drugim porodzie zostało mi 6 kg.

a ja zjadłam: zupka chińska;) talerz zupy jarzynowej 2 kanapki z dżemem snicersa 2 kawy rozpuszczalne z cukrem i mlekiem gdzieś pół litra wody 60kg waże

164 cm i 47 kg śniadanie: płatki pełnoziarniste + mleko 2 śniadanie: lód magnum ;) przegryzka: gruszka, herbatniki w czekoladzie obiad: spaghetii z mięskiem deser: kawałek jabłecznika teraz wcinam winogrona, zjem jeszcze pewnie na kolacje 2-3 kromki pełnoziarnistego chleba z szynką i pomidorkiem + jajko a później piwko więc pewnie będę do niego wcinać niezrowe chipsy :O

Gość złośliwakocica
Jak poczytałam, to od razu mi ulżyło...:) Grzeszników, co dziś jedli mięsko i kiełbachę, jest więcej! A z tego wynika, że w piekle będzie się nas smażyć więcej...::D

Gość w 100%
mam 171 cm i ważę 49 kg jadłam dzis dwie bułki z serem, nektarynkę i talerz zupy na obiad generalnie mam szybką przemiane materii

Gość ojcslkcma
zupka mleczna z musli i otrębami, bułka z salcesonem i musztardą 4 kromki ciemnego chleba z sałatą wędliną i pomidorem, twix, pół małego snickersa, szklanka barszczyku czerwonego instant i 2 jogurty i woda i jestem w 32 tygodniu ciąży;-))) acha i 2 ruskie pierogi. Masakra ile ja jem

dwie kromki raz serek wiejski z wloszczowej pół papryki gruszkę jabłko jogurt naturalny z musli miseczke zupy pomidorowej z makaronem kawalek ciasta zebra kawa rano z jablko gruszkę jogurt naturalny z musli miseczkę zupy pomidorowej z makaronem kawalek ciasta zebra kawa z dwiema łyzeczkami cukru z rana

Gość djhiufn
Rano kawa, dwie bółki z szynką, batonik obiad kotlet mielony i ziemniaczki, surówka z kapusty pekińskiej i majonezu. Waże 47 kg, mam 163cm i 26 lat.

Gość złośliwakocica
Setunia: Jak ja Ci, tej zebry zazdroszczę...😭

Gość Blaaack KAMi
ja dzisiaj zjadłam 1 kromke chleba wasa 2 brzoskwinie 1 banana 2 jogurty wymieszane z płatkami 2 kanapki chleba ciemnego razowego z serkiem białym i juz dzisiaj nie mam zamiaru wiecej jesc

Gość Blaaack KAMi
a waze przy wzroscie 159 , 56 kg.

Gość dsdsddsdsd
hmm.. od rana kubek herbaty z cytryną kawę ze 3 jabłka, 2 bułki na sucho.. to chyba tyle. Zamierzam zjeść fasolkę szparagową z bułką

Gość dsdsddsdsd
aha i mam 163 cm, ważę 51,7 kg :( przytyłam 4 kg w ciągu wakacji...

Gość dsdsddsdsd
teraz siedze i wcinam jabłko, musze zrzucić te 4 kilosy :(:(:(:(

Gość dość wyraźna
2 bułki z serkiem białym zupa w proszku amino lody serek danio prócz tego 1 kawa i parę herbat

Gość BIBIKD
48kg 163cm śniadanie 3 tosty z grahama z szynką i serkiem almette kawałek szarlotki obiad kasza, brokuły 1 jajko 2 czarne niesłodzone kawy, butelka wody mineralnej i 1 kawa zbożowa z mlekiem 2 herbaty zielone i 2 czerwone i ]czuję się pełna na maksa, chyba przez to, że tyle piję. ;D

Kocia to rób tą zebrę!:) ja robiłam w poniedziałek i jeszcze ejst:) wyłam kawe z mlekiem i słodzikami teraz pije piwko bo sie nasprzątałam troche ostatnio tak w ciągu dnia ważę prawiee 53kg przy ok 160cm jeszcze do niedawna było 50 to pewnie masa mięśniowa od siłowni tak sobie to tłumaczę:D

Gość Jak wykonać?
śniadanie: nesvita + batonik fitness obiad: 2 krokiety z pieczarkami + szklanka żurku deser : lód algida bambi wzrost 171 cm, waga 68 :O

Gość złośliwakocica
Niestety...Zrezygnowałam ze słodyczy...:O Muszę ograniczać jedzonko, bo moja przemiana coś ostatnio zwolniła...:( Idzie mi prosto w brzuch...:( Podejrzewałam mięśniaki ale lekarz złapał ręką kawałek brzucha, poruszał i mówi: to najzwyklejsze sadełko! USG potwierdziło "diagnozę"...😭 A myślałam, że się wytnie i schudnę... Pozostało mi trzymanie reżimu jakościowo-ilościowego...😭 Kiedyś marzyłam o miłości, dziś o...zeberce...:D

Gość xxxxxxxxtykxxxxxxxxxxxxxxxx
ja jadłem pizzę i ważyłem po niej 76 kg ale walnąłem klocka i teraz ważę 75 kg