Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimex

Do dziewczyn :)

Polecane posty

Gość anonimex

Wiec sprawa wyglada tak ze pewnie nie dlugo bede mial swoj pierwszy raz i moja dziewczyna tez i troche sie tym martwie ;p I mam pytanie co powinienem wiedziec o dziewczynie pod tym wzgledem zeby to dobrze wyszlo i jak wgl sie do tego zabrac ;p

Gość ponawiaam
a ty w ogóle znasz ta dziewczyne?:)

Gość anonimeks
Planuję do niej zagadać w przyszłym tyg. :classic_cool:

Gość anonimeks
musisz się w niej spuścić

Gość ilemożna
nie pytaj błądź

Gość bibalinna
bierzesz dwa palce rozdziawiasz dziurę i wkładasz

Gość LubiePaczki
Jeju jak czytam niektore glupoty to az mi sie smiac chce . Jezeli to bedzie wasz pierwszy raz to tak abyscie czuli sie swobodnie , i nie musieli sie martwic ze zaraz ktos przyjdzie do domu lub wejdzie wam do pokoju .. Zacznij od dlugiej gry wstepnej . zacznij ja calowac w usta po szyji zjerzdzajac w dol delikatnie po piersiac piescic je rekoma , jezeli chcesz i ona sie na to zgodzi zrob jej minete . a co do loda nie naciskaj na nia ani jej nie pros jezeli bedzie chciala to sama to zrobi . badz delikatny i czuly przedewszystkim pamietaj o prezerwatywie , zanim wprowadzisz czlonka do pochwy masuj łechtaczke i delikatnie jednego a potem dwa paluszki wprowadz gdy bedzie na tyle podniecona i mokra staraj sie wprowadzic czlonka. i kochac sie jak najdluzej by nie trwalo to z 15 mminut i koniec.