Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość an2anet

blizna po cesarce

Polecane posty

Gość an2anet

6 dni temu miaam cesarke dzis zaobserwowałam ze w jednym miejscu zrobila sie dziura na ok 1cm, tzn rozeszła sie na cięciu,była u mnie polozna i mówila ze to normalne ze tak sie zdaza zeby nie panikowac,nic sie z ni nie saczy tylko sie naczytalam ze to moze byc efektem wdania sie infekcji i sie przerazilam mimo ze polozna powiedziala ze wszystko jest wporzadku to i tak siedze i sie martwie wiem ze nie potrzebnie ale ten typ tak ma ze zaraz paniukuje

Gość to jedź do szpitala
i powiedz co Cię niepokoi niech zobaczy lekarz i powie co i jak

Jeśli nic Ci się nie sączy to sądzę że nic Ci nie będzie. Ja miałam 2 cesarki i coś podobnego jak Ty tylko że mi się sączyło tak 2-3 dni i przeszło.

Gość an2anet
dzieki yodi26 bo siedze jak na szpilach i myle czy czasem to nie bedzie infekcja, nie zniosłabym gdyby mnie mieli jeszcze raz szyc,

przeciez szycie nie boli :) bo robią to w znieczuleniu, ciągną tylko szwy - ale to już po wszystkim. Zresztą jak ktoś dostaje infekcji to nie rozcinają go jeszcze raz :) tylko dostaje maści i jakiś antybiotyk ewentualnie.

Gość kijevna
miałam trzy 'groszki' - nie tak duże, ale po pół cm każdy - zagoiły się - pielęgniarka środowiskowa poleciła mi kąpiele aromaterapeutyczne - 2 razy dziennie po 10 minut - po dwie krople olejku lawendowego i olejku z zielonej herbaty rozpuścić w odrobinie mleka i dolać do kąpieli.