Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rollll

nie mam powodzenia:(

Polecane posty

Gość rollll

niby jestem ladna, a nie mam powodzenia :( na dyskotekacg wygladam ladnie i mimo to nie podchodza do mnie chlopaki :( tylko do brzydszych.. ;/

Gość annnkka668789
lecz się . idz se na podworku jaja z sasiadki porob albo obierz ziemniaki zrob cospozytecznego a nie napier**alasz glupoty.

Gość nie to ładne co ładne, ale co
się komu podoba. widać dla tych chłopaków z dyskoteki Ty jesteś brzydka :P

Gość dfrfffff
wyslij swoje zdjecie to Ciepochwalimy :D

Gość rollll
moze sie ujelam. nie uwazam sie za pieknosc i najladniejsza ze wszystkich dzieewczyn. i nie mam wypisanego na czole- 'jestem ladna, dlaczego gustujecie w brzydszych ode mnie?' po prostu ogolnie do mnie przewaznie podchodza jakies 'cioty', a ladni ida do mniej atrakcyjnych dziewczyn..:(

Gość dfrfffff
to nie ubieraj sie jak ostatnia dzi!!!.. ubierz się modnie , fajnie , trochę sexy , trochę normalnie. moze to chlopaki ktorzy sa z wyzszej półki,wiesz o co kaman. ty tez tak wug;ladaj i juz.

Bo przeciwieństwa sie przyciągają! :D Dlatego licze na jakieś ciasteczko xD łaa hahah ;p

Gość rollll
zawsze jestem elegancka i kobieca.. ;p

Gość rollll
nie jestem ideałem.. moze sprawiam wrazenie osoby nonszalanckiej..

Może masz mały móżdżek i jestes tleniona lub wiedza ze im ne dasz ! Albo sie rozczulasz ze nikt do cb nie podchodzi

Gość aaakkdonjnl
a na jakie imprezy jezdzisz najczesciej ? miejscowosc podaj. moze pomoge:D

Gość rollll
mózg mam taki jak wszyscy, glupia nie jestem i nie prezentuje soba i swoim zachowaniem tlenionej ' blondyny'. ubieram sie kobieco, z klasą i tak tez sie zachowuje. oczywiscie nie podpieram przy tym scian na dyskotekach, a dobrze sie bawie. tylko po prostu- nie mam powodzenia u fajnych chlopakow.. jest to dla mnie przykre..

Gość zbne
"po prostu ogolnie do mnie przewaznie podchodza jakies 'cioty'" czyli jednak masz powodzenie :o BTW swoj do swego ciagnie :classic_cool:

Problem może być poważniejszy, niż się wydaje. Mam w tej chwili 40 lat i jestem samotna. Nigdy nie miałam powodzenia, nie dziwne zresztą, bo jestem naprawdę brzydka. Przez całe życie słyszałam od ciotek i innych ludzi, że 'na pewno kogoś znajdę', itp. Niestety, nie znalazłam i już nie znajdę. Reasumując: brak powodzenia powinno się traktować poważnie i usilnie starać się coś z tym zrobić, zanim będzie za późno. Co? Tego nie wiem...

Gość rollll
duże miasto :] i dobra dyskoteka

Gość rollll
do *X* - nie zakładaj z góry, że nikogo nie znajdziesz ;) jak dalej tak bedziesz myślała, to może i rzeczywiście tak sie stanie. trzeba byc dobrej mysli ;) a nuz w najmniej oczekiwanym momencie przybiegnie ksiazena rumaku..:)

Gość ilemożna
ja naszczescie jestem już ciotą która nie podchodzi do tych atrakcyjnych mądrych do żadnych,za dużo kłopotów kiedy ci atrakcyjni się przekonają że jestes miłą dziewczyną teraaz sami niech sobie radza

Gość taka nijaka, srednia i szara
tez nie mam powodzenia, ale chyba czas sie pogodzic z tym, ze jestem taka do bani.. jestem naprawde beznadziejna, mam pryszcze blee

Gość red_maj
A ubierasz pończochy czy rajstopy?

Gość uiyhtgrfeded
ja tez nie mam powodzenia. ludzie mowią tak - o jaka ladna dziewczyna, oo ale ma pani ladna corkę, ooo ale sie wyrobiłaś itd a po chwili nikt sie mna juz nie interesuje.. tak to wyglada.. wiec albo kłamią albo wygląd nie wystarcza trzeba czegos jeszcze czego my widocznie nie mamy jestesmy nijakie , nudne, przezroczyste..

Gość van helsing
wszystkie dziewczyny spędzające tutaj czas nie mają powodzenia przecież to jest oczywiste,więc raczej nie uzyskasz tutaj wiarygodnej odpowiedzi na pytanie dlaczego nie masz powodzenia,jedynie możesz liczyć na wspólne żale i współczucia bo miejscowe dziewuchy bardzo lubią kogoś komu równie nie powodzi się jaki im,a rady co powinnas zrobić to wsadż między bajki bo to jest tak mniej więcej jakby ślepy pytał głuchego o drogę

Gość rollll
ale mnie zastanawia tylko, czemu tak sie dzieje.. jestem jeszcze mloda, alejak tak dalej pojdzie, to zostane sama:( nikt sie mna nie interesuje, a staram sie dobrze wygladac, jestem zadbana:( wszystko na marne..:(:(