Gość - alone 4 ever - Napisano Sierpień 19, 2011 cześć ptyanie takie jak w temacie, dla wielu ba dla większości normalna sprawa , coś nad czymś nie muszą się zastanawiać tylko to robią :) ze mną jest niestety inaczej.... jestem sam, zupełnie sam na tym świecie, nie mam tak na prawdę nikogo z kim mógłbym się czasem pogadać, spotkać, gdzieś wyskoczyć... mam to w sumie na własne życzenie, tzn taki po prostu jestem, taki charakter :/ do tego zupełnie nie mam poczucia humoru i co się z tym wiąże większość ludzi od kiedy pamiętam postrzegała mnie jako sztywniaka / nudziarza , osobę z którą nikt nie chciał spędzać czasu... do tego jestem raczej małomówny, nieciekawy, nie potrafię rozmawiać w taki sposób by kogoś czymś zaciekawić... w skrócie beznadzieja anyway, na dzień dzisiejszy nie mam nikgo z kim mógłbym się spotkać, mam 0 znajomych w realu, i 0 znajomych na necie :o nikogo z kim utrzymywałbym kontakt na FB, GG, NK i innych tego typu portalach... z nikim nie gadam też na skypie czy jakichś chatach, nawet na forach internetowych mało kiedy cokolwiek piszę :( po prostu całkowicie zamknąłem się w sobie i zatraciłem jakoś zdolność komunikowania się ze światem :!: poważnie mówię i nie przesadzam, nie pamiętam kiedy ostatnio ktokolwiek zadzwonił do mnie czy napisał smsa :( po prostu dla innych ludzi >> nie istnieję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach