Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość - alone 4 ever -

jak poznać nowych ludzi ??

Polecane posty

Gość - alone 4 ever -

cześć ptyanie takie jak w temacie, dla wielu ba dla większości normalna sprawa , coś nad czymś nie muszą się zastanawiać tylko to robią :) ze mną jest niestety inaczej.... jestem sam, zupełnie sam na tym świecie, nie mam tak na prawdę nikogo z kim mógłbym się czasem pogadać, spotkać, gdzieś wyskoczyć... mam to w sumie na własne życzenie, tzn taki po prostu jestem, taki charakter :/ do tego zupełnie nie mam poczucia humoru i co się z tym wiąże większość ludzi od kiedy pamiętam postrzegała mnie jako sztywniaka / nudziarza , osobę z którą nikt nie chciał spędzać czasu... do tego jestem raczej małomówny, nieciekawy, nie potrafię rozmawiać w taki sposób by kogoś czymś zaciekawić... w skrócie beznadzieja anyway, na dzień dzisiejszy nie mam nikgo z kim mógłbym się spotkać, mam 0 znajomych w realu, i 0 znajomych na necie :o nikogo z kim utrzymywałbym kontakt na FB, GG, NK i innych tego typu portalach... z nikim nie gadam też na skypie czy jakichś chatach, nawet na forach internetowych mało kiedy cokolwiek piszę :( po prostu całkowicie zamknąłem się w sobie i zatraciłem jakoś zdolność komunikowania się ze światem :!: poważnie mówię i nie przesadzam, nie pamiętam kiedy ostatnio ktokolwiek zadzwonił do mnie czy napisał smsa :( po prostu dla innych ludzi >> nie istnieję

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować