Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzysiuxp

Mój ojciec mnie ośmiesza i wstydzę się a niego. Chcę zmienić nazwisko!!

Polecane posty

Gość Krzysiuxp

I się od człowieka raz na dobre odciąć!! Nie mam w stosunku do niego już żadnych roszczeń! Mam skończone 26 lat czyli nawet nie dostanę alimentów. Pracy mi nie załatwi (a obiecywał i już miałem niby pracować), bo ostatecznie podjąłem decyzję że otwieram własną działalność :) Ojciec mój jest człowiekiem niezrównoważonym psychicznie, zakochanym w zepsutej NIMFOMANCE!! Kobieta ośmiesza go i niszczy mu reputację. Dziwka bez żadnych perspektyw, szmata!! Dwójka dzieci z 2 różnych związków... histeryczka, alkoholiczka, nimfomanka i w dodatku złodziejka (zamienia towar w hipermarketach to u niej norma). Od 3 lat starałem się wpłynąć na ojca, żeby odciął się od tego ścierwa, żeby ułożył sobie życie z kimkolwiek skoro rozwiódł się z moją matką - wolny kraj, nie jedna szmata na świecie!! To co?? Zawsze okazywało się że wracał do tej dziwki, a że ma problemy finansowe i nie idzie mu to ilekroć szmata nie miała pzrychodu, to go na bruk wywalała. Dzięki temu aż 3 razy się truł rok po roku i lądował u psychiatrów!! I gdyby jeszcze lądował gdzieś gdzie go nie znają... to nie. Lądował w wojskowym gdzie komendantem jest jego kumpel, a ordynatorem oddziału psychiatrycznego również jego znajomy. Leczyli go jak on chciał, terapia polegała na tym że wrócić do tego chwasta, a jakby to byli profesjonaliści, to by dawno wybili mu ją z głowy!! Teraz znowu coś zarobił i zamiast poświęcić to mega wielkiemu długowi jaki zaciągnął w skarbówce, to woli znów oddawać się tej pustej kurwie. Teraz wyjechał z nią i jej bachorami gdzieś nad morze!! A ja mówię DOŚĆ!! Ojcu starałem się pomóc jak mogłem, on przepisał mi mieszkanie (kazałem mu to zrobić, bo czułem się zagrożony pzrez tą kurwę, że pzrejmie po nim itp, poza tym facet jest tak zadłużony że komornicy go ścigają a on robi uniki). A teraz guzik mnie to obchodzi! We wrześniu wybiorę się do sądu i wniosę sprawę o zmianę nazwiska. Będę starał się przybrać panieńskie mojej matki, gdyż nie pozwolę żeby moje nazwisko kojarzyło się że jestem synem kurwiarza znanej nimfomanki z miasta!! :( Brutalne, ale odcinam się od chujowego psychola czuba starego!! Tyle ile zmartwień miałem pzrez tego chuja powinno wystarczyć, mam sporo dowodów że mój stary to czubek, psychol i nic nie warty dziwkarz!!

Gość zrób tak jak piszesz
A bym na Twoim miejscu nasłała jakiegoś żula na tą szmatę!! Weź przejdź sie gdzieś do jakiegoś klubu, zapytaj dyskretnie ochroniarza czy nie zna kogoś takiego... potem idź do niego, powiedz co i jak, daj mu jakieś 500 zł, a on już ją urządzi. Trafi do szpitala dziwka, a potem na wózek inwalidzki, więc Twój ojciec raczej na pewno się wtedy od niej odetnie :P

Gość Krzysiuxp
To nic nie da, bo jak ta dziwka zginie, to on się powiesi :( To chory imbecyl, zrozumcie to!! Muszę się go wydziedziczyć i to nie podlega żadnej dyskusji!!

Gość majka...1
Ja pitole.Nie ma co fajnego masz ojca współczuję

Gość Krzysiuxp
Wiem, a moja matka dawno mi radziła żebym się od niego odciął!! MIAŁA RACJĘ!! I tak żadnego wsparcia od niego nie dostanę, co więcej... ostatnio to ON lubił ode mnie pieniądze pożyczać. Ale ostatnio oddał, a teraz zamiast spłacać skarbówkę i wychodzić na czysto to płaci za sex tej szmacie i wmawia sobie że ją kocha i że ona go kocha a nikt inny życia mu nie będzie układał!! Nie no śmieszny i zarazem tragiczny typ. Niestety... moja rola dobiegła końca, muszę to załatwić teraz sądownie i zamknąć ten rozdział raz a dobrze :)