Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnaJednaNa...

prezent przeprosinowy dla chłopaka

Polecane posty

Gość OnaJednaNa...

Witam bardzo serdecznie:) Potrzebuje pomocy, ostatnio miewam humory, ciągle krytykuje mojego faceta bez powodu (w złości a później tego żałuje) :( wczoraj np wkurzyłam się że oglada mecz a nie pisze ze mną smsów , tzn pisał ale czepiałam się ze nie ma dla mnie czasu itd, wiem nie powinnam tak robic, dlatego też chciałabym zrobić mu niespodziankę i kupić mu jakiś drobny prezencik na przeprosiny. Ma on 28 lat, lubi różne rzeczy, cieszy sie jak dziecko z wszystkiego(choć pewnie udaje). Proszę pomóżcie mi :) czekam na jakieś rozsądne propozycje, cena tak ok 50 zł :)

Gość elemelkowa
Może zaproś go gdzieś i spędźcie miło czas.

Gość OnaJednaNa...
raczej wolałabym aby czas spędzał tylko ze mną ! a tak ogólnie to wyjście gdzieś nie wchodzi w gre bo robimy to zbyt często , jakies restauracje, pizzerie, kino itd, wolałabym podarowac mu cos :)

Gość OnaJednaNa...
ehh proszę o pomoc bo nie mam pojęcia co można kupić na prezent przeprosinowy :(

Gość OnaJednaNa...
A myslicie ze faceci lubieja prezenty typu poduszki z napisem kocham cie, jakies ramki ze zdjeciami swojej dziewczyny itd? Ogolnie chodzi mi o takie romantyczne prezenty czy raczej praktyczne?

Gość OnaJednaNa...
To daj mi kilka pomyslow, Prosze

Gość lolali123
oczywiscie jezeli zmierzasz w kierunku poduszki :-)

O jessu nie poduchy, kubki, misie i koszulki :o Pomyśl co On lubi? Kino, książki, dobre jedzenie? Mój by się ucieszył z dobrego obiadu i słowa "przepraszam" :) ma 31 lat.

Gość OnaJednaNa...
Ogolnie chodzi mi o to czy taki prezent pasuje dla 28 latka? Czy bardziej pasowac bedzie cos w stylu rzeczy praktyczne?

Gość OnaJednaNa...
Ale my ciagle gdzies chodzimy , obiady kolacje kino dyskoteki itd, a chce go zaskoczyc , a jesli bysmy gdzies szli to on by sie uparl ze bedzie placil i nic by z tego nie wyszlo

Gość lolali123
Reganka to mamy cos wspolnego. Ale wiesz patrze pod jej katem jezeli chce poduszke to juz lepiej z napisem super chłopak niz kocham dla 28 latka co?? No chyba że facet to lubi.

w sumie jakąś antyramę z waszymi wspólnymi zdjęciami mogłabyś zrobić;) jak nie no jakas kolacyjka romantyczna a potem "deser".

Gość OnaJednaNa...
Niby nic zlego ale ostatnio ciagle sie czepiam , jade po nim bez powodu tak naprawde, i choc wiem ze tak szybko to sie nie zmieni to chce go jakos przeprosic . Robie to wszystko w zlosci a potem zaluje:/

Gość Van Der Sar
?

OnaJednaNa.. ale obiad zrób Ty w domu, albo dobra kolacja przy świecach :) i właśnie "deser" :D lolali123 :) mam nadzieję, że poduchy nie wybierze :P

Gość OnaJednaNa...
Myslalam o antyramie ale on ma mnostwo moich zdjec w ramkach itd

Gość OnaJednaNa...
Na to nie pojdzie bo mieszkam z rodzicami i on sie wstydzi przychodzic kiedy oni sa w domu

Gość lolali123
dziewczyny mają rację, najlepszy będzie deser a to 50 zł zainwestuj w jakieś sexy wdzianko ;)