Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnaJednaNa...

prezent przeprosinowy dla chłopaka

Polecane posty

Gość OnaJednaNa...
Najgorsze jest to ze wiem ze kocha i mu zalezy itd , piszemy dziennie ok 200 smsow ale ja ciagle jestem zazdrosna , jestesmy ze soba juz 3 lata :) a ja jestem 10 od niego mlodsza i pewnie dlatego mysle o romantycznych glupotkach , ale on ciagle takie rozne mi kupuje wiec nie wiem czy liczy na to samo

to coś takiego malutkiego kup , coś co będzie mu się z tobą kojarzyć i co będzie miał ciagle przy sobie hmm i do tego właśnie kolacyjke sama jakąś zrób i będzie dobrze;) mój chłopak za dobre jedzenie da się pokroic :D

Gość OnaJednaNa...
Dziekuje za rady ;)

hmm jak już temat o prezentach to i może ja się poradze;) więc mój chopak we wrześniu ma urodziny i tak myśle nad prezentem bo w sumie jego takie pierdoly nie interesują i mówi że jemu prezenty nie potrzebne...koleżanka mi rzuciła kamasutre ,jak myślicie?

Gość OnaJednaNa...
Dobry pomysl :) mojemu na rocznice tez sprezentuje ;)

Gość Malwinka_27
Witam wszystkich Jak dla mężczyzny w zależności od jego upodobań, zainteresowań, hobby proponuję i polecam bardzo fajny prezent w postaci sagi Dragon Balla, która mógł kiedyś oglądać (warto zapytać delikatnie czy oglądał Dragon Ball, czy Dragon Ball Z ). Wprost idealny spontaniczny prezent. Serdecznie polecam! www.dragonballzodmalwi.cba.pl

Gość zuzizak
może zamów koszulkę z nadrukiem: dziękuję, że znosisz moje humory :)