Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janusz z bydgoszczyy

Gdybym mial kobiete nigdy w zyciu nie pozwolilbym robic mi jej *loda*

Polecane posty

Przeciez to jest ponizenie dla kobiety! Powinnismy je szanowac a nie zmuszac do robienia takich strasznych rzeczy! Jesli kobieta ma taka ochote to niech to robi, ale dla mnie jest to barbarzynstwo. Nie tym jest prawdziwe uczucie, milosc, to jest zaspokajanie wylacznie powierzchniowych potrzeb w malo romantyczny sposob!

Gość OnaJednaNa...
Zgadzam sie z tym, 99procent kobiet robi to tylko dla mezczyzn, z obawy przed rozstaniem itd

upe!

Gość c.s.
a skąd wiesz że przynajmniej niektóre nie lubią tego? bo ja jako facet np. uwielbiam lizać tzipkę i robię to głównie dla swojej przyjemności, więc myślę że niektóre kobiety też lubią robić loda ze względu na przyjemność dla nich samych 🖐️

up

Gość fdfdfdfdf
nie prawda,dla mnie seks oralny to najintymniejszy seks jaki może byc i to naprawde musialabym kochac faceta zeby sie na to odważyć...zeby nie czuć obrzydzenia ani wstydu a czuc przyjemnosc i chciec jemu dac przyjemnosc...jest roznica miedzy dziwka,ktora robi cos dla kasy a kobietą,ktora robi to dla faceta ale tez dla siebie.Ale jest warunek - nie zrobiłabym tego facetowi,który uważałby to za poniżenie bo faktycznie,z takim podejsciem partnera tak by było.

Gość 123abc987xyz
a ja jestem kobietą i lubię robić loda mojemu facetowi. podnieca mnie to strasznie. i dodatkowo lubię mu sprawiąć przyjemnośc. Nigdy mnie do tego nie namawiał. A tym bardziej nie zmuszał

Gość dziewczynaaaaaaaaaaaa
up

Gość gość
Moj chlopak tak samo mi powiedzial, ze nie chce mnie ponizac, mnie osobiscie nie robi to roznicy ale jestem mu wdzieczna, wiem ze naprawde mnie kocha i szanuje :)

Gość nic_wam_do_tego_kto
A moja mi robi, a ja i tak ją kocham i szanuję. Facet jak nie szanuje kobiety to ją i tak prędzej czy później będzie obrażał za cokolwiek.