Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Estera0904

Fisher price ... co macie , polecacie ???

Polecane posty

Gość Tak się składa, że nie mam nic
z Fishera i jakoś nie chcę mieć. Mało mnie pociągają te zabawki. Mam za to sporo z Ikei, Mothercare, Hema i jestem z nich b. zadowolona.

Gość fisher smiszer
Estera a ile lat (miesiecy) ma TWoja coreczka? Ja z fishera tez duzo zabawek przerobilam z nasza mala, i generalnie jestem ze wszystkich zadowolona bardzo. U nas ten chodzik byl dlugo na topie http://www.pierwszyusmiech.com.pl/product-pol-627-Fisher-Price-Muzyczny-chodzik-pchacz-2-w-1-.html ale fajny jest tez garnek na klocki i gasienica gawedziark ;-) stoliczek z fishera tez super jest. W sumie to byla jedyna rzecz na jakiej chcialam zaoszczedzic, kupilam jakas tania chinszczyzne i sie rozelciala szybko. Wiec potem i tak z fishera drugi kupilam ;-)

Gość fisher smiszer
no to ten gasienica albo stoliczek ;-) jeszcze krzeselko uczydelko fajne jest ;-)

Gość mami454
A co z biżuterią dla dzieci?? Ja znalazłam ofertę na stronie sklepu Kidek.pl gdzie po za fantastycznymi zabawkami są także urocze "klejnociki" dla młodych dam. Fajny pomysł na zbliżające się święta :)

Gość Munia19mies.miśki
Mamy nawet nie wim co i ile Moja córka zabawki wywleka ze skrzyń i po całej chałupie rozkłada a najbardziej lubi wyjścia z domu i szukania innych dzieci albo wyprawy do miejsc gdzie dzieci moga się bawić w kulkach wspinać zjeżdzać na zjeżdzalniach i inne zabawy lub wypady do aqaparku albo cioć babć generalnie wszystko byleby nie wracać do domu gdzie ma wszystko ale widocznie to nudy na budy dla niej. Myśle że wdała się w swojego tatusia który tez woli wszędzie byle nie w domu.

Gość Munia19mies.miśki
Moja córka jak widzi te genialne edukacyjne bawidła z licznymi przyciskami co grają gadają i świecą to wciska to wszystko na raz i po 10 sek.jest juz max znudzona

Ja ostatnio dostałam taką hmm..karuzelę dla autek, nie wiem jak to się nazywa.Jest taka karuzela, z 1 strony puszcza się teoretycznie autko(ponieważ mój Olek kładzie tam wszystko prócz autek) autko zjeżdża, uruchamia się taki ślimak,muzyka i autko tak się kręci,potem wyrzucane przez siłę ślimaka wypada z 2 styrony toru,póki co hit sezonu u mnie w domu,zabawka gra cały dzień, jeździ na niej wszystko łącznie z Olkiem a mnie po nocach śnią się melodyjki... :o A generalnie on sam nie przejawia specjalnego zaineteresowania zabawkami.Woli zdecydowanie tłuc się pokrywkami od garnków, naśladuje mnie,zabiera kosz z brudami pod pralkę,wywleka z niego wszystkie szmaty i ''wstawia pranie'', siada na podłodze z szufelką i ''sprząta''.

Gość eliza104
Świetne są interaktywne nocniki z Fisher Price - dzieci chętniej uczą się z nich korzystać, niż ze zwykłych. Tutaj https://www.urwis.pl/marki/fisher-price znajdziecie kilka modeli, np. śpiewający nocnik-toaleta lub nocnik inspirowany bajką Tomek i przyjaciele. Nad edukacyjnym stolikiem warto się też zastanowić, maluchy mogą się przy nim bawić godzinami.

Gość gość
Zabawki Fisher price masz teraz do 50 proc. taniej - http://www.empik.com/zabawki/fisher-price/promocja Sporo tych zabawek przerobiliśmy. Bardzo długo synek bawił się tymi klockami, które trzeba dopasować do otworów. Córce bardzo podobała się umywalka malucha. Ale oni ogólnie mają dopracowane zabawki, z tym, że my ich zabawki kupowaliśmy tylko na promocjach. Nie są najtańsi.

Gość eliza104
U nas teraz królują zabawki z Tomek i Przyjaciele, które kupujemy w sklepie Urwis: https://www.urwis.pl/marki/fisher-price . Mam wrażenie, że maluchom nieprędko się znudzą - to zresztą dobrze, przynajmniej mają zabawę na cały dzień.