Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlody00

Czy kłamie?

Polecane posty

Gość mlody00

Mam problem: otóż kochałem się ze swoją dziewczyną. Wszystko odbyło się z zabezpieczeniami, pięknie bo mamy po 16 lat. W pewnym momencie ona doszła i miała "wytrysk". Teraz mówi, że jest w ciąży bo robiła test. Uprawialiśmy seks ponad tydzień, mówiła że ma mdłości, robi jej się słabo itd. Czy ona kłamie, a jeśli tak to dlaczego? Zaznaczam, że w naszym związku wszystko układa się bardzo dobrze.

Gość młody :)
A może zrobiła sobie co nieco z Twoim kumplem? Kup test niech nasika i Ci pokaże czy jest w ciąży.

Gość poiuytrew
masz problem?? kup test albo dwa testy idzcie razem do łazienki i po bólu

Gość czerwona malva
uprawialiście sex ponad tydzień???, omg, niezły z ciebie ogier

Gość mlody00
Nie dopisałem, że tydzień temu. Ale wydaje mi się, że kłamie bo kiedyś mówiła, że nie możemy wpaść itd że będą problemy, a ona to z wielkim spokojem mi mówi i radością...

Gość jakiś facet
kłamie jak z nut mdłości są w pierwszych 2-3 miesiacach ale po 2-3 tygodniach od zajscia co nie zmienia faktu że w ciąży może być - tyle że nie z tobą że nasikała - no "graty" przynajmniej czuła że jest kobietą i na faceta - moja stara tylko raz tak miała to przez tydzień kawa i żarcie do wyra miałem

Gość twoja maleńka
Test nie jest pewny na 100%. Ma ok 98% sprawdzalności. Tak więc zawsze jest te 2 % niepewności. Kiedy powinna prawidłowo dostać okres?

Gość jakiś facet
no właśnie kiedy powinna dostać miesiączki - a kiedy miała? to sam sobie wyliczysz zapytaj o ostatni okres , pobierz http://www.dobreprogramy.pl/Kalendarzyk,Program,Windows,11477.html i sprawdź

Potwierdzam, kup tesy niech zrovi Go przy Tobie i po problemie... a jeśli kłamie to skąd mamy wiedziec czemu..

Gość twoja maleńka
Prawidłowo miesiączka u kobiet powinna wystąpować co 28 dni. Jeśli po 28 dniach nie wystąpi okres to tolerancja opużnienia wynosi ok 19 dni. Jeśli w ciągu 47 dni nie wystąpi miesiączka to znaczy że coś jest nie tak... prawdopodobieństwo ciąży się zwiększa

Gość A.ge.nt. O.ran.g.e
dokładnie Enfant Terrible tyle. :O 0/10 aż dziwne że nikt tego nie zgłosił :O