Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Góralka w halce

pijemu... reaktywacja

Polecane posty

noszzzz kurrwa że aż se tak napisze😴 jak to Ci obojetne:P no dobra to u Ciebie bo ja mam remont i wszędzie burdel:O no chyba ze mi posprzatasz po wszystkim:classic_cool: aaa i jeszcze jedno czy aby na pewno moje obwisłe cycki nie będą Ci przeszkadzać:P i uleczę Cię, jak nie za pierwszym to za setnym razem:D:D

tos mi komplement zasadził:D:D normalnie się zaczerwieniłam:P a gdzie mam Ci ten okład zrobic że tak dyskretnie zapytam?:D

oj tam :) przynajmniej zboczeńcy do mnie nie piszą jak tylko wspomnę ze jestem gruba:D a jakie masz wyobrażenie o mnie to zweryfikujemy to:P

jak usłyszałam go po raz pierwszy to słuchałam cały wieczór, więc wcale sie nie dziwie że Ci sie spodobał:)

hmmm pisząc szczupła to masz namyśli cos chudego?:P no dobra ważę 59 kg:classic_cool: wiem to nie 50 ale chooj w końcu napisałam prawde:classic_cool: a czy ładna to kwestia gustu:P reszta sie zgadza:P

:D pięknie no tak jesteś szczuła :) Wiesz po muzyce można wiele powiedzieć o człowieku w końcu słucham podobnej muzy więc coś o tym wiem :P Wow ile sie nowych rzeczy dowiedziałem tego wieczoru :D brawa dla Pani ;)

ale sadło mi zwisa i... mam brzuch od piwa:D:D i w ogóle jestem malo atrakcyjna😭 umówisz sie ze mna?:classic_cool: i jaka kurrwa pani siem pytam to ze dobiegam 40-stki nie oznacza żem pani:P:D