Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Góralka w halce

pijemu... reaktywacja

Polecane posty

Gość gość
Anioł? Czyzby????Pozdrawiam ja, Goralka.

Gość gość
Rany ludziska co tam u Was???? Ja ciągle w biegu i ciągle na diecie... ino efektów ni ma o 5 wstaję zapier....m 10 h potem w domu 5 h ......... życie............

Gość gość
Ta wyżej to byłam ja Góralka

Gość gość
a wronisko gdzie wyfrunęło? do ciepłych krajów czy ki ch..? :P

Gość leżał we mnie martwy anioł
Góralko, to ja:) Wprawdzie w dniu chorego psychicznie, ale raczej nie ześwirowałem, chociaż wciąż trudno uwierzyć mi w Prawdę, Cudowną...:) Piję rzadko, ale dzisiaj właśnie jest ta noc. Starość mnie w*****a, ale jest nieunikniona. Pozdrawiam Wszystkich Pijących:)

Gość gość
pijemy?

Gość gość taki sobie
Ja piję :classic_cool:

Gość gość
witam! Stali bywalcy jakby odfrunęli albo zapadli się pod ziemie...szkoda bo jakoś nie potrafie zapomnieć o tym temacie ,co jakiś czas tu zerkam z nadzieją ,że ktoś coś napisze ...nadzieja matką głupich mawiają ;) ale wole zaliczać sie do głupich :D za dużo % i wzięło mnie na refleksje i szczerości. Pozdrawiam byłych i stałych bywalców szczególnie tych ukrytych!

Gość gość
dziś juz nikt.....

Gość diabliczka78
Taadaam Jestem :classic_cool: Nikt już nie pije, nie pisze, wszyscy zapracowani😴 Pozdrawiam wiosennie :)

Gość gość
No prosze ,nie wierze własnym oczom że sie szanowna koleżanka w końcu pokazała :P Nikt nie mówi ,że masz pisać codziennie :) i mi tu nie pier... żeś zapracowana :D Pozdrawiam!

Gość diabliczka78
Boguś jak to ty, to...ubierz się, bo ja lubię wiedzieć kto pisze:P I nic nie p*******e😴 zapracowana jestem okrutnie😭 miłej niedzieli;)

Gość gość
Tak to ja ale jest problem bo...jak nie używam nicka to nie pamiętam haseł szanowna koleżanko :/ a z moją pamięcią coraz gorzej i musze wszystko na karteczkach zapisywać :P więc już po ptokach.Robota to głupota ...wrzuć na luz ;)

Gość diabliczka78
Boguś taki problem to nie problem:P wymyśl inny nick😴i zapisz a najlepiej to jak mi powiesz hasło a ja go zapisze :P w razie czego ci przypomnę😴

Gość gość
Ja nie wiem czy jest sens zakładać nowy bo za rzadko sie udzielam raz na jakiś czas sie tutaj coś naskrobie i tyle.Ale jeśli już ...to wcale nie takie głupie dać tobie hasło do mojego nicka nawet bardziej pewne niż ja bym go zapisał :P Widzisz jak ja Ci ufam :) Fajnie ,że sie odezwałaś i dałaś znak życia powiedz jeszcze czy ta twoja wroniasta koleżanka żyje ? bo jakoś jej nie widze :P

Skoro nie chcesz mieć nick to jak piszesz to chociaż pisz'to ja Boguś':P Będzie wszystko jasne😴 Wrona, Wrona...hmmm a kto to?:P Ona jest tak zalatana, że się nie widujemy😭no może trzy razy do roku, nawet wina już nie kce ze mną pić :( Tylko jej nie mów, że Ci się żaliłam😴

Gość gość
A to tak trudno sie zorientować że ja to ja? :P A to chłolera ,że nie kce sie z tobą napić....wiesz jakbym miał z nią kontakt to bym sie nie pytał o nią.Ostatnio to nawet na gg nie siedze :/

No, czasem trudno jest się domyślić :P Myślenie nie jest moją mocną stroną😴 Taki zapracowany jesteś czy masz jakąś dziunie ?:classic_cool:

Gość gość
Jak zwykle zapracowany,ja nie leniuchuje ale coś ostatnio sił nie mam i marzy mi sie dłuższy odpoczynek.Nic stałego nie mam -kręcą sie koło mnie jakieś ale absolutnie nie mój typ. Tez sobie coś wkleje :) https://www.youtube.com/watch?v=6yCIDkFI7ew

Gość gość
Typ hmm nie mam konkretnego ważne żeby dobrze sie dogadywać i rozumieć :)

Gość leżał we mnie martwy anioł
Wystukajcie sobie w necie: Damien Rice, My favourite faded fantasy, nic nigdy nie jest proste:)

Gość gość
Jakaś Ty pewna siebie diablico :D Siema Anioł :) "nigdy nic nie jest proste" - to mało powiedziane życie rozczarowuje mnie na każdym kroku mam wrażenie ,że im człowiek starszy tym bardziej zdaje sobie z tego sprawę.

Gość gość
To wyżej to pisałem pod wpływem... % :classic_cool: Wiem wiem jest zawsze tak jakbyśmy nie chcieli :P można sie przyzwyczaić ...trza mieć wyebane https://www.youtube.com/watch?v=skPjiSzR9n4 To napisz diablico czy warto to oglądać czy badziew jakiś ;)

Boguś ja lubię takie filmy, trzeci raz go oglądałam😴chociaż... Tak się teraz zastanawiam czy dlatego go oglądałam tyle razy, że jest fajny czy dlatego, że nic lepszego nie leciało:o I nie pij ciągle:P