Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Góralka w halce

pijemu... reaktywacja

Polecane posty

Gość gość
W realu też ale najpierw trzeba dobrze zbadać grunt ;)

Gość gość
Ja jakoś ostatnio bardziej trzymie ludzi na dystans i potrzebuje więcej czasu na dopuszczenie ich do siebie. Dobranoc! :)

Gość gość
Otwarta owszem ale z ta ufnością to bym uważał jeszcze sie przejedziesz na tym .Ja nie ufam nawet sobie :P

Hej:) Już się przejechałem i to bardzo. Ja z natury jestem ufna i z góry zakładam, że wszyscy są uczciwi. To mnie gubi. Eh ja goopia i naiwna😴

Gość gość
Witam! Myślałem ,że z wiekiem zmądrzałaś :P Mam nadzieje ,że sie nie zasiedze długo bo zawsze sobie obiecuje ,że sie wcześniej położe a później chodze jak zombie w pracy.

Gość diabliczka78
Ja chyba nigdy nie zmądrzeje:o:P Też sobie powtarzam, że pójdę wcześniej spać i jakoś mi to nie wychodzi:P

Gość gość
Strasznie mnie oczy szczypią testowałem juz wiele kropli ale przynoszą ulge tylko na chwile. Wiesz jaki rano miałem humor aż do południa non stop sie śmiałem nie mogłem przestać i gadke miałem śmieszną koleżanki w pracy to aż płakały ze śmiechu jakbym coś brał :P

Gość gość
NIe nie po kroplach wczoraj i dzisiaj rano nie brałem.Do okulisty powinienem sie rok temu zgłosić ale sa ważniejsze rzeczy jak skończę z jednym to sie wybiorę w przyszłości. Znasz jakieś strony z audiobookami za darmo albo prawie darmo? mam straszną ochote sobie posłuchać i przenieśc sie myślami gdzie indziej :P

Powiedz mi czy jest cos ważniejszego niż własne zdrowie? No:P I nie znam żadnych takich stron, ja wolę czytać książki alee jak chcesz mogę ci poczytać:classic_cool:

Gość gość
Ale z naszą służba zdrowia to wiesz jak jest kilka miesięcy czeka sie na wizyte ja to od 3 lat chodze po specjalistach "lecząc" sie na jedno mam nadzieje ,że w lipcu będzie juz ostateczne rozwiązanie sprawy i dostane skierowanie na zabieg :) Jak to nie ma ,wiesz ja uwielbiam jak czyta Danuta Stenka albo Katarzyna Figura - mają taki zmysłowy głos ,że aż mam ciary. Mówisz chętna jesteś do poczytania mi na dobranoc? :D

Do okulisty dwa miesiące:P a jak się ładnie uśmiechniesz to od razu cie przyjmą, znaczy tam gdzie ja mieszkam:) Bedą cię kroić?:o Mogę ci poczytać tylko, że...nie mam takiego zmysłowego głosu :(

Gość gość
U mnie do okulisty min 3 miesiące i to prywatnie :P Tylko wypatroszą mi nos :D bo narosło w nim sporo rzeczy i mam ciągle zatkany przez co często łapie ostre zapalenia zatok. Dzięki jak nie znajde audiobooka to sie zgłoszę :P

Gość gość
I jeszcze prostowanie przegrody mnie czeka ,przywal mi prawego sierpowego to sie sama wyprostuje ;)

Gość gość
Jeśli to ma poprawić komfort mojego życia to sie poświęce - pewnie,że sie boje ale wole nie wybiegac myślami tak daleko. To sie naucz walić po mordzie :P

Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze :) I nadal będziesz piękny :P Nauczysz mnie ?:D Będziesz moim trenerem i workiem treningowym:D

Gość gość
NIe ma sprawy :classic_cool: kiedyś ćwiczyłem sztuki walki .Nawet mi sie zdarzyło ,że jak mnie taka jedna "biła" to sprawiało mi to przyjemność i chciałem więcej :D

Gość gość
Zobaczymy w praktyce :D ale jestem goopi :classic_cool: Wiesz... nie kcem ale muszem spadać spać organizm sie domaga snu.

Gość gość
Mądrzy inaczej są OK ;) Ostatnio potrzebuje więcej snu. Dobranoc Diablico

Gość gość
Z tego co wiem to starsi mniej sypiają :P Pa!