Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4211235

Dlaczego ciagle mam koszmary ?

Polecane posty

Gość 4211235

Co noc mam jakis koszmar, a nawet 2 :o Najgorsze jest to, ze sa one strasznie realistyczne i budze sie az z krzykiem. Co zrobic zeby ich nie miec ? Zaczely sie pojawiac odkad biore pewien lek na depresje. Przed nim rzadko miewalam jakiekolwiek sny, a co dopiero koszmary.

Gość 4211235
Nie chce odstawiac leku bo mi pomaga w innych sprawach.

Gość niestety to sa
skutki uboczne lekow na depresje,po jakims czasie powinno przejsc

Gość sdsdsdsdsd
a co to za lek?

Gość hej ja tez mam koszmary
od jakiegos czasu albo mi sie snia pajaki (ktorych sie bardzo boje), 2 razy wybieglam z lozka(w tym ostatniej nocy) i balam sie wejsc z powrotem i szukalam tych pajakow bo raz latal nade mna a raz lazily mi po lozku, albo sni mi sie ze moj ukochany mnie zdradza i to bez skrupulow i prawie ze przy mnie ;/ tez sie zastanawiam od czego to moze byc :(

Gość przeciez jest chocby bing
stres? na depresje u mnie pomogla kozieradka, nie tylko na depresje, bede to ziele wychwalac pod niebiosa. nidgy nikomu nie polece psychotropow.

Nie wiem jak to jest w przypadku depresji, chodź czytałam kiedyś , że ludzie w silnej depresji nie miewają snów. Wydaje mi się, że te koszmary to dobry sygnał, chcą Cię pobudzić do życia. Sny które silnie na nas oddziałowywują, budzą silne uczucia, np. takie jak strach, chcą szczególnie zwrócić na siebie uwagę. Może chcą Ci pomóc, pokazać wyjście?