Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zaczynam

zataje dochody przed zona.

Polecane posty

Gość chyba zaczynam

powiem jej ze sa ciecia kryzys i od teraz zarabiam 50% mniej, zlaoze sie konto i tam bede wrzucal połowe wyplaty. chyba bede sie rozwodził slub to była pomyłka, jej presja ciagle o nim gadanie az dla swietego spokoju sie zgodzilem ale sie duszei powoli szykuje plan B ... ewakuacja.

No ale co, aż taka zła ta Twoja kobieta? Nie przesadzaj chłopie, może po prostu nie doceniasz tego co masz? Nie oszukuj jej, każdy z nas zasługuje na prawdę, poza tym nikt Ci postoletu do głowy nie przystawił i nie zmusił do tego ślubu, mogłeś ją wcześniej zostawić. Jesteś odpowiedzialny za uczucia jakie się w niej zrodziły do CIebie pamiętaj o tym i zachowaj się jak mężczyzna a nie jak jakaś piipa.

Gość chyba zaczynam
nie zostawiaj mnie mam tlyko ciebie w domu lipa ojciec to matka tamto , czemu mi to robisz , bla bla bla ..... probowalem sie rozstac pare razy ale mam miekkie serce no i bylismy 4 lata ze soba. myslalem ze sie zmieni ale to zazdrosna kobita, nie moge miec koleznaek nawet sa awantury jak moie jakiejs czesc , ale jak mam nie powiedizec komus czesc jak znam go 10 lat mam udac ze nie widze jak sie miajm w sklepie .

Gość spidiii gonzales
SŁUSZNIE CHŁOPIE , JA ROBIE TO SAMO... PRZEZ 3 LATA USTUKAŁEM 80 TYS. W PAŻDZIERNIKU WYPIERDALAM NA FRANCUSKĄ RIWIERE I TAM ZOSTAJĘ A SWOJEJ ŻYCZE POWODZENIA...

Dałeś jej kiedyś jakiś powód aby Tobie nie ufała? Ona nie ma żadnych koleżanek, zainteresowań itd.?