Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka bez imienia

Czy to prostytucja ?

Polecane posty

Jakbyście nazwały żonę bogatego faceta, która sprowadza się tylko do czynności seksualnych ? I oczywiście nie pracuje ?

Gość kika minia
skoro jest ślub to jednak żona:)

Gość topola w lesie
a do jakich czynnosci ma sie sprowadzac

Do ---topola w lesie no np. do takich czynności jak jakiekolwiek prace domowe, typu gotowanie chociażby

Gość topola w lesie
jesli funkkcja twojej zony sprowadza sie tylko do dawania i nie poczuwa sie do innych obowiazkow to faktycznie

"nie poczuwa się do innych obowiązków" to złe określenie, bo nie ma innych obowiązków - gotuje i sprząta osoba, która jest w tym celu zatrudniona no żona jest właściwie tylko od uprzyjemniania mężowi życia niby ma tę samą rolę, co utrzymanka, więc czy akt ślubu nagle czyni z niej kogoś lepszego ?

Kto powiedział, że zona jest od sprzątania,prania i gotowania. Jeśli miałabym sie tym zajmować to wolałabym iść do pracy.

Gość topola w lesie
a konkretnie to w czym tkwi twoj problem

konkretnie, to czuję się jak szmata

Gość jak sie kogos kocha
to chce sie o kogos dbac i sprawia to przyjemnosc,zona to samo co utrzymanka moze rozwin temat jak wytrzeźwiejesz?

Gość topola w lesie
sama sobie opdowiedzialas

jestem trzeźwa

spro jest takich "usankcjonowanych prostytucji" w postaci transkacji - zonka nosi zgrabne cialko a koles kase potocznie zwana "bezpieczenstwem finansowym" - a calosci sie zakrasza tzw. tradyjnym podzialem rol ;-)))))

czy umiałybyście spojrzeć sobie w oczy, gdybyście tak żyły?

ja nie mam problemu z tym (choc tak nie zyje) i lubie swoje odbicie w lustrze;-))) a jak ktos lubi zycie w ciaglym stresie i zaleznosci od swojego wybawcy - to jego/jej sprawa mi tam to nie przeszkadza;-)

Mnie utrzymuje facet, ale nie czuję sie jak prostytutka. Dlatego nie mam problemu,żeby spojrzec sobie w oczy.

fejsbooch - a jak wygląda Twój dzień ?/ Twoje życie ? Czym się zajmujesz ?

Studiuję ale zaocznie. Wiekszość czasu, gdy mojego faceta nie ma, spedzam z przyjaciółmi(puby, kino,zakupy, jakis sport). Czasem cos ugotuje z przyjaciółką . Pomagam mu też w interesach, ale to sporadycznie.

ROR, nazywaj to jak chcesz, ja sie tak nei czuję. Tylko nie widzę potrzeby,zebym pracowała, skoro na nic nam nie brakuje, a moj facet tez sie nie przemecza. Sam mówi,ze woli jak jestem w domu, bo on tez wiekszą część dnia ma wolną.

nazywam to czym dokladnie jest - jestes utrzymanka;-)) ja cenie sobie najbardziej wlasna niezaleznosc finansowa - w praktycznie zawsze bylam w takiej syytuacji ze moglabym byc utrzymanka tak jak ty - tyle ze nie chcialam ;-)) ale jak ty lubisz siebie w takiej roli to czemu nie?;-)

fejsbooch to Twoi przyjaciele też nie pracują ? bo w sumie ja mam tylko albo pracujących znajomych, którzy do południa nie maja czasu albo tzw. kury domowe i matki, z którymi już teraz nie mam za wiele wspólnych tematów, bo pieluchy mnie nie kręcą

siedzenie w domu generalbie otepia - ale bywa nieraz przyjemne - niektorzy leniuchuja w koncu umyslowo przez cale zycie;-) ale kiepska/glupia praca tez otepia;/

Moje dwie przyjaciółki jeszcze studiują, więc tez mają sporo czasu. Natomiast mój facet prowadzi własny interes, więc ma luźne godziny pracy, tak samo jak sporo naszych wspólnych kumpli, dlatego nie narzekam na brak towarzystwa.

siedzenie w domu może w sumie rozwijać bardziej niż praca np. w warzywniaku, zależy co robisz w wolnym czasie ja sobie trochę postudiowałam dziennie zupełnie nowy kierunek, już będąc żoną, czasami wymyśle coś ciekawego do roboty, intelektualnie nie mam kompleksów, tylko czasami zastanawiam się po prostu jaka jest moja rola w życiu tego faceta i wtedy wypadam dosyć słabo

ROR,ja nie siedzę w domu, więc to mnie na pewno nie otępi. Nie wytrzymałabym długo w czterech ścianach, od kilku dni jestem uziemiona i już powoli mi odbija :P

to rzeczywiscie slabo;/ jesli patrzysz na siebie przez pryzmat jaka role grasz w czyims zyciu...zamiast swoim wlasnym;/