Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bleufille

Interpretacja snów

Polecane posty

Dobry wieczór, dobra noc może bardziej:) Od zawsze interesowały mnie sny, ich mowa, to dlaczego je mamy i co chcą nam przekazać. Otwieram bloga o interpretacji snów. Chciałabym umieszczać na nim moje analizy snów, czwiczyć tą umiejętność. Jest ktos, kogo nurtuje jakieś marzenie senne? Chciałby ktoś skorzystac z interpretacji snów tu na forum, i czy by się zgodził na późniejszą publikacje na blogu tresci snu, interpretacji? Podaję adres bloga(jeszcze nie gotowy) www.sniac.blogspot.com

Gość tez_popieprzony
Interpretacja snow - no ludzie potrafia wymyslic rozne glupoty, to tak jakbys chciala interpretowac poranna kupe. Sny nie znacza nic. Wedlug mojej wiedzy to tylko taka fiksacja mozgu podczas pracy standby. Fiksacje taka mozna osiagnac rowniez poprzez narkotyki i inne cudowne srodki i raczej nikt nie probuje interpretowac zwidow po zazyciu.

Gość Eluniaaaaa
Dzień dobry! CZy mogę prosić Panią o interpretację mojego snu? Będę wdzięczna. NAjpierw śniło mi się, ze patrzę w lustro(chyba lustro) i widzę swoje zęby były białe, ale miały przerwy tj., ząb przerwa, ząb przerwa. Następnego dnia śniło mi się, ze byłam w domu rodzinnym przed ogrodzeniem i widziałam rów oraz słyszałam z niego głosy, więc pobiegał zawołać męza, ale on zwlekał . Pobiegłam nad staw gdzie mnóstwo Panów łowiło ryby, ale mój mąz się nie zerwał tylko jakiś kolega.. Pokazałam mu, ze coś woła z rowu i on wydostał z niego bociana z takiej skrzynki jakby, ale bocian był ranny, a ja go zapytałam czy mozna mu pomóc, a on, ze niestety nie. To są moje ostatnie sny. BArdzo proszę o pomoc w interpretacji. ŚLICZNIE DZIĘKUJĘ. POZDRAWIAM

Gość Agnieszka Orzechowska
Twój sen jest bardzo ciekawy, ale trochę mało danych. Powiedz, jak jest u Was z dziećmi ? sen sugeruje że jesteś całkiem zdrowa, ale odczuwasz brak czegoś, no i prawdopodobnie to się wiąże z tym co o dzieciach sądzi Twój mąż. Polecam http://ezoteryczneporady.pl/uzdrawianie-energia/

Gość gość
mojej mamie sie snił facet na koniu jak zjechał z nieba i co jak pojechała do lichenia to sptkała tego faceta był namalowany i okazało sie ze to sw papczynski i teraz jest wierząca i modli sie do niego i nieraz jej pomógł

Gość mądry umysł ale nie od snów;)
mi już drugi raz z rzędu śni się że wzywam pogotowie ratunkowe (bo mama czuje się źle czy coś się jej stało) 1 sen nie mogłam za chiny wybrać numeru, wstukiwałam nie te cyfry co trzeba 2 sen zadzwoniłam na pogotowie ale nie wzywałam ich przekonująco bowiem widziałam ze mama bez pogotowia się obejdzie, więc ono się spóźniało i w końcu nie przyjechało - uznało że pomoc nie jest potrzebna co te sny mogą oznaczać? nigdy nie śniło mi się wzywanie pogotowia