Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olol1

Pooooomocyyy!!!!

Polecane posty

Mam dziwny śluz przez cały cykl jest on jak krem jakis o rak czy do twarzy gestyy biały i jest go duzo.. i z moja temperatura tez jest cos nie tak bo skacze różnie raz niska raz wysoka powinna dostac okres w przyszlym tyg.. dodam ze niedawno strasznie swedziala mnie pochwa i jej okolica i piekła.. do tego pobolewa mnie brzuch.. co to moze byc??

Gość grzybica albo inna infekcja
do ginekologa marsz!

może poczekam do okresu ?? jezeli bedzie to bee wiedziec ze to nie ciaze ze infekcja

bialy, gesty, lekko serkowaty sluz, a do tego swedzenie i zaczerwienienie sromu to ewidentna grzybica. Nie wiem tylko skad ten wspomniany bol. Ja bym nie czekala na okres, bo i po co?

nie wiem bol moze byc tez przez moje nerwy.. bo to jest taki dziwny bol boli brzuch czy podbrzusze sama nie wiem.. no mojego sluzu jest strasznie duuuzo i byl taki cos zółtawy trche taki lekko kremowy a moze to bialy a teraz chyba bialy jest nie przyglądałam sie mu az tak ale jest go duzoo

po co sie denerwowac i zastanawiac, gdy chwila w gabinecie lekarskim moze wszystko zalatwic? Dostaniesz recepte i w dwa dni problem zniknie. Jesli to partner Cie zarazil (albo teraz Ty jego) wez i dla niego recepte na Orungal (4 fiolki do polkniecia). Ty tez mozesz o nie poprosic. Dobry srodek. Oprocz tego jakies dopochwowe dostaniesz i bedzie po sprawie. Pozniej dbaj o siebie, bo jesli masz sklonnosci do grzybicy, moze wracac niestety. Po wizycie na basenie czy solarium... Ja biore profilaktycznie Lacibios Femine raz na 2 miesiace i mam spokoj juz kilka ladnych lat. Uzywam tez srodkow do higieny intymnej zamiast zwyklego mydla.

Też miałaś taka infekcje jeśli tak t opisz jak wyglądały twoje objawy.. I wiesz co wróciłam nie dawno z grecji i moj pratner moiwl ze tez go bolał i mial duzo czerwonych korpeczek i mial zaczerwienionego.. ale mowi ze mu przeszło

trzy czwarte kobiet przez to przechodzi :) to naruszenie rownowagi flory bakteryjnej pochwy. Teraz namnazaja sie w Tobie te nieprawidlowe i wygrywaja z paleczkami kwasu mlekowego. Stad caly ten balagan. To zaden wstyd. Idz do lekarza. Nie mecz sie. I powiedz o zaczerwienieniu penisa u faceta. Pewnie od niego sie zaczelo. Pewnie przyda mu sie tez lekarstwo. U mezczyzn moga nawet wieksze objawy wcale nie wystapic. Ale od teraz Ciebie bedzie zarazal. Lepiej wybic te bakterie u obojga partnerow.

...a wystarczylo, ze w tej Grecji skorzystaliscie z basenu nie do konca czystego ;)

a jeszcze jedno pytanie czy okres przy infekcji moze normalnie wystapic?

tak, to nie ma wplywu, ale juz zmiana klimatu (daleki wyjazd) owszem.