Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jean Hilliard

nie umiem spać...

Polecane posty

kto jeszcze? Cały czas myślę wiecie o tym CO NIBY MIAŁO BYĆ, ale nigdy nie będzie i czemu ludzie są tacy wredni. Wiecie jak to było z tym moim ogrodnictwem? Już to wymyśliłam - ten właściciel postanowił NA MIESIĄC się ze mną hajtnąć, żeby w Anglii ograć papieża bo Henryk Sienkiewicz miał miesiąc żonę i PAPIEŻ unieważnił mu ten ślub albo coś tam zrobić żeby miesiąc i ...po mnie. Szukaj se kurwo kasy gdzie indziej. Bo postanowili zrobić ze mnie kurwę bo się nie wydałam a przecież tak chciałam i przez to ta koleżanka umarła. To jest wiecie skomplikowane. Mnie tam cały czas chcieli zabić! Ja teraz tak siedzę i myślę, że ja ze strachu oszalałam i tyle. Ale nie tylko - to jest polskie myślenie, ludzie 20-25 lat nie myśleli o niczym tylko się wydać. A ja wiecie byłam tak - po pierwsze ja jestem zainfekowana brygidkami i książką , którą mi przysłały i tyle. I ta książka to chyba były listy i mnie... opętało i tyle. I patrzcie rozwaliłam tą pieroloną monarchię brytyjską. Mogą się ze mnie śmiac - moze ich zastrzelą jak Romanowow. Bo z Sienkiewiczem tak jest NA ZACHODZIE - po co mu te wszystkie książki - Boze co za pojeb. Tak jeszcze coś z tej Polski było, a tak. NA SZCZĘSCIE napisał rodzinę Połanieckich i nie... po nim się dowiecie. Po nim - on się powiesił, to miało być znane i tyle. A mnie może też ze szkoły średniej opętało. Gość był idiotą DO POTĘGI ENTEJ, kretynem, zerem - może za niego jest ten Ziobro wiecie. Kto wie? On nawet studiów nie miał! Do mnie to w ogóle nie docierało. Dopiero mi póżniej ludzie wbili w łeb, że ten dekiel nawet studiów nie miał. Ale wiecie - mnie już to waliło wszystko z innego powodu. Ale póżniej z czasem jak najbardziej przyznałam rację, że tych studiów nie miał wiecie. Akurat póżno już było i tyle - ale nie miał studiów i koniec. I to cała historia. A mnie ściągało, żeby pisać. No a co ja miałam robić? Takie głupie studia. Napisałam najpierw troszeczkę wiecie - z poszczególnymi ludźmi, tam byle czego szukałam, a póżniej więcej i więcej tak jak na kafe i mnie wciągnęło i ŻLE NA TYM WYSZŁAM - ale dalszy ciąg to nie moja wina bo ja mam rodziców patologicznych dla mnie. No to ja też byłam z nich patologiczna i zupełnie żle wychowana bo ja bym DAWNO PRACOWAŁA, ale oni wychowywali mnie - jeszcze sie napracujesz w życiu. I wiecie te listy się skończyły bo ja nie dostałam pracy. W szkole. I zaraz 25 lat to przecież normalna rodzina każą ci się ustawiać, wydawać sie i tyle. A oni co? Na doktorat? To zamiast aplikacji radcowskiej i tyle. Bo czym jest dla mnie doktorat? Tym . I po 5 latach proces o zwolnienie dyscyplinarne. I wiecie ja te listy pisałam bo ja uważałam, że ten człowiek przesadził i tyle. Nie zna mnie w ogóle a przedstawił się. Taki oszust. I ja to pisałam i żeby sobie poszedł z tego na policję. Bo wiecie ja się go bałam i tyle. Może z tego mi sie zrobiło takie wydanie, a może nie wiadomo co. Teraz wiecie po latach takie rzeczy to robi mi BYŁA koleżanka - kto wie czy nie Marynia Połaniecka wiecie - bo to tak by mi wyglądało. Co ona taka świnia dla mnie? To miała se zapierdalać w gospodarstwie ta Marynia jebnięta w łeb. I dlatego ten mój brat postanowił wydać się za jakąś kurwę - o tak 35 lat to się nadarzyło nawet. Ale wiecie co ja sobie takie coś wypraszam. To wymyśliła Iwonka - następna Marynia Połaniecka. I wiecie na tę koleżankę wszyscy mówili zdrobniale i ona się za to obrażała, ale to wiecie musieliśmy sobie przemyśleć byli - ale nic z tego. Ze jak ona była z miejscowości np. RYCERZYKI albo PANTOFELKI to mówilo się na nią z NAZWY MIEJSCOWOŚCI zdrobniale bo tego się trzymała. I wiecie - co ona tak na mnie. Bo ma babię jak Marynia ojca - bo ona nie jest przeze mnie wydana się dowiem - nie przeze mnie mogła mieć jedynie faceta prawnika i tyle. A wiecie ona jest rodziców , a ja jestem adoptowana z Anglii. Ale wiecie - no to wariatki, w tej Anglii też dekle no ale ten Sobieski może faktycznie miał olać wszystko I JUŻ WTEDY BYLIBY ARABOWIE i byliby MORALNI jak ja chcę. No wiecie - to jest wciskanie ludziom kitu. Ale ten brat jakie zero. Ale dzięki wcale nie muszę się wydawać i tyle. I tylko jest mi przykro że tak mnie potraktował jak te siostry i co? Na koniec - powieszenie i moja wina bo co? Bo Marynia nie istniała? A oprócz tego jaki on jest - świr i chamol. Nawet na miesiąc szkoda czasu. Jedynie kasa na koncie. Ja nic nie wiem, że ja się chciałam wydać na zachodzie. Zarobić i wyjechać z Polski. I wiecie - ja jestem oburzona już Polską - Poniatowski się powiesił - cicho, Sienkiewicz - cicho. I jeszcze miałam oberwać za niego. I wiecie - oni są żałośni bo nie rozumieją tej rodziny Połanieckich i się Polską infekują i ...po co. Nikt ich tu nie chce. Tu jest unia i dopłaty do rolnictwa. Bo się dowiecie , że mieliście być Poniatowskimi. A co sądzić o nich? I tak dopłacają do zwierząt. Bo o co tam chodzi - o zwierzęta. I TO ŻYDZI!!! ŻYdzi dopłacają wam do zwierząt. Bo się mnie zapytają od kogo chcę pieniądze w Anglii - od Zydów czy gejów i się śmieją, że od gejów. Nie od Żydów. Bo przynajmniej na zwierzętach się znają, a geje nawet na tym. Bo na czym się znają geje - nie wiem - na Żydach na pewno się nie znają i tyle :( No cóż... mieli pomóc tym Poniatowskim - Połanieckim w Polsce. I wiecie - jednak nie o to chodziło. Czemu on pojechał pod ten Wiedeń ten Sobieski. Bo ten kościół w Polsce był taki głupi. Ale miał wiarę wiecie i nie chciał islamu w Polsce , a tu były wojny. Tak jakby czuł, że za chwilę jeden islam. A była wojna to pojechał i tyle. I wszystko przez niego. A po co to ratował póżniej mówiono - może miał być islam? No to wiecie - po co robili bitwę pod Wiedniem - uważali, że przegrają jak przyjechał Sobieski i tyle. Bo problemem nie jest Poniatowski na zachodzie tylko Sobieski wyobrażcie sobie, że oni wtedy już dosyć wszystkiego mieli, nie chcieli w sumie tej wiary i znalazł się Jan III Sobieski i ...po mnie się dowiem. Bo tego nikt nie chciał w sumie. No wiecie... ale ja jednak jestem chrześcijanką, Arabów poważam w Afryce. Na pustyni jest ich miejsce. Wy tego nie rozumiecie. On uratował te Europę bo by już całkiem żreć nie było i tyle. Ja w tej Holandii MINIMALNIE żle stałam - o ich rolnictwo. Miałam stac o amerykańskie i tyle. Ale wiedziałam wiecie, że się wyjaławiają i tak dalej. A to przez Arabów wszystko. Gdzie Arab tam żreć co nie ma i tyle. Bałkany to jeszcze, ale też to takie - choć wiecie tacy Arabowie choćby wcale to, a np. USA pustynnieje przez Arabów. I dlatego ja się nigdy nie dam Arabom - niech idą do diabła i tyle. Na nich nie można nic złego powiedzieć. A wiecie tu była krwawa rzeż arabska w Europie, akurat by się poddali im. Oni nic nie szanują tego Sobieskiego. On był jak ta dyrektorka lesba mojej matki - przecież oni są straszni, wszystkich napadną. A oni - wszystko przez Polskę i chcieli na nas se wszystko zwalić i olać wszystko, a tu nic sie nie udało i tyle. No ale to było zwycięstwo musieli się cofnąć. A wojny były z wolności religijnej bo tu była wolność religijna, a Arabów nikt nie chciał bo mają książkę na Biblię. Bo po co był ten Sienkiewicz - on był na Sobieskiego w sumie i tyle. Miał to opisać powiedzą wam na Zachodzie. Ale nie opisał i tyle. No i tak z wolności wojna z Turcją bo co to za wolność jak Araby nie - tam są tylko magnaci i kto im pasuje to wolność, a kto nie to nie. I co ta Turcja taka rolnicza? Z Polski i tyle. I wiecie - ja nigdy nie lubiłam KK i tyle. Bo tak i już. I 100% racji miałam i tyle :(

Wiecie - niech se na swoją matkę popatrzy - a się tyle napracowałam w życiu , że za opinię kurwy to go wyśmieję. Co on o mnie wie? On się powiesi w końcu jak się ode mnie nie odczepi i jego zwłoki będą wisieć jak zwłoki Japończyków w tym lesie samobojców wiecie. Albo nie wiem co... kogo to obchodzi,że on nie jest zonaty. Bo ZNOWU JEST TO SAMO przeze mnie sie dowiem a miało być lepiej. Co przeze mnie? On i tak sie chciał ożenić na miesiąc, żeby kurwie pokazać gdzie jej miejsce. Mnie. Ale ja nie jestem żadną kurwą. Ja po prostu oszalam ale to było ponad 10 lat temu, jakie on ma informacje? Przestarzałe. Ja nie mam pracy przez rodzinę w Polsce. Doktoratu też nie mam przez matkę. Ja to wiem. Co on się tak uwziął na tę matkę - tylko to mi pasuje. Ja nie potrzebuję jego chuja - co on sobie nie wyobraża? To jest normalny złodziej. Ja nikogo nie okradłam i tyle. Niech oddaje nie jego. Ja nie mam z tym nic wspólnego. Kurwa - ja sobie to wypraszam. Taki sam był w Polsce wiecie - też studiów nie miał. Jeden i drugi ten brat bez studiów i PO CO TA MOJA MATKA W POLSCE z nimi rozmawia. Po co? Przeciez nie mają studiów. A przecież studia takie ważne. Kasa się dowiem i rodzina. NIe - studia ja sie dowiedziałam w życiu od niej. I NIGDY ZDANIA NIE ZMIENIĘ bo widzę, ze to nie ma sensu. Nawet się tej Ruski pytałam czy jest po szkole ogrodniczej. Nie. No to się miała odpierdolić bo jestem po biologii - nie rodzina. I on mnie tą matką chciał WYKONCZYĆ wiecie. Żebym sie wróciła i z nim na miesiąc hajtnęła, zeby miał rację. Ale on... śmierdzi dla mnie bardziej niż gówno z dupy. On mi miał po prostu przysłać papiery. A te lesby? On się chyba umówił z moją rodziną - z tą Iwonką bez zęba jebniętą w cipę? Czy on ją walił? Jak uważacie. Taka kurwa i może być. A on? Ale te siostry TAKIE SAME wiecie w tej Polsce - i wiecie jak ci bracia się powieszą to ich sprawa to jest. Zaś to samo. Ale to ja nie pomogę im. Przecież ja mu życie uratowałam - czego on jeszcze chce? Wydać sie? Za takiego zboczeńca? po co :( Bez sensu :( Co o tym sądzicie? Ich wszystkich tu OPĘTAŁO i tyle :(

Wiecie tam sobie ktoś ubzdurał, że ja sie chcę wydać. Tak mi wmawiał tu kosciół, że ja mam się wydać. Ale ja nie mam za kogo. Jako prawniczka bym se wyszła za prawnika - np. jako radczyni prawna za adwokata i bym sie z niego śmiała, jakby gorzej ode mnie wyszedł na całości, a tak? Nie miałam za kogo i tyle. Za byle kogo. Ja po prostu straciłam prawo z rodziny przez średnią i koniec. Siostry sobie mnie ograły, pózniej napisały na kartce, ze moja wina. A ja? Ja jak moja matka - jedynie, że sie nie powiesiłam. BEZ SIÓSTR. To one sie powiesiły i tyle. Czy mi jest dobrze w życiu nie wiem. Ale wyjść za mąż nie planuję. Jeszcze trochę na zachód i z Europy zostaje mi wyjazd. Matka mnie nienawidzi, gnoi, pomiata mną po cicjhu bo nienawidzi Anglii bo mieli mnie nie dać i tyle. I wiecie - ja do NIemiec nie wrócę inaczej jak przez polskie firmy bo sie boję i tyle. Za tego Patryka mnie chcieli ukarać bo się miałam wydać bo iwonka by się wydała ale jej nie chcę. A ja nienawidzę Europy - ja bym nie umiała się w Europie wydać. I za stosy ich potępiłam i teraz za Sobieskiego , ze go nie chcieli. To niech budują meczety. A co z tym Arabem - no to kurwa byłam po tych studiach czy nie? Bo po co tam pojechałam wiecie - no sama bym to chciała wiedzieć. Ja uważałam zemsta za to, że na amazon dostałam kasę. I tyle. Ale wydać sie? Wam chyba bije. I wiecie - ja nie stoję o to ogrodnictwo, niech sie tam dzieje co chce. Jak będę mieć pieniądze to dalej robię swoje DALEKO OD POLSKI bo zniszczyliście Bachledę te wielkie rody swoje bo mieliście wiedzieć co za rodzina w Polsce jest wielka. JAN KULCZYK? Juz predzej ten Ziobro i tyle. A ja trzymam z Żydami - ja to jeszcze napiszę. Bo miałam głupiego promotora obejść - ale nie wiedziałam, że on jest taki fiśnięty. A reszta to bankiery - każdy Żyd to bankier. Tyle MOŻE sobie miałam przemyśleć? Nie wiem...

Jaki wniosek z całości? Tego ogrodnictwa miało nie być wam napiszę. I to może nawet Iwonka wymyśliła - ożeń się na miesiąc, dowal kurwie gdzie jej miejsce - ze ten brat ma tak zrobić. Bo przecież stanąłby po mojej stronie. Co ja im tam zrobiłam? Miesiąc i mnie nie ma. I widzicie - znowu ich nikt nie chce jak na początku. Ja też. Wiecie jaki tam jest zapieprzek? DZIKI i tyle :( Po co tam jechać? i rządzi tym ARAB, KTÓRY NIC NIE ROBI. Jeżdzi autem i wszystko tak ogrywa. Robi to co szef. I wiecie - za tę Iwonkę nie wrócę się tam. No jak ona za mąż wychodziła? Rozmawiając o polityce? To miała gadać o pracy i dzieciach. O polityce. No sorry ale ta firma to też jedno samobójstwo po niej i tyle zostaje jak się nie chcesz wrócić. I tyle. Bo ci samobójcy próbowali wiecie do innych firm bo stało się. NIGDZIE ICH NIE CHCIELI. I DLATEGO miałam pracę w NIBY pracy stałej, żeby co- no właśnie za bardzo nie wiem żeby nie było na nią. I ona też sie broni, ale co - a holenderski? A ten mój brat młodszy też niech zrezygnuje z holenderskiego bo może i bym sie uczyła, ale nie będę się uczyć przez niego. A ta moja matka wiecie tu - to czego ona chciała? Ona sie powiesić miała z tą swoja maturą. Ona miała iść do liceum - czemu ona nie poszła do tego mojego. Ona to wszystko wiedziała przecież bo co tam robiłam? Bo wiecie - z ogrodniczej prawo jest, a z tego liceum nie i tyle :(

I wiecie dalej jest ten pierdolony złodziej listów ze skrzynki Zenon - i ta pierdolona kurwa po poronieniu iwonka co wyszła za ginekologa rozmawiając o POLITYCE i do dziś nie umie płyty zmienić i tyle. O rozwodzie jeszcze pasuje - no to się rozwiodła. Bo nawet się nie rozwiodłam jak moja rodzina. Jak ona i tyle. A co tę szmatę obchodzi moja rodzina? Gdzie ona ma swoją? Kurwa mordercza. I to jest dobrze, a ja żle. Ja i tak tylko chciałam miesiąc być w tym ogrodnictwie, a małzeństwo z jego właścicielem to pisałam - kasę z konta mu wybrać i znaleźć se kogoś ciekawszego. On w ogóle nie stoi o małzeństwo. Na niego strata czasu jest. On jest Bóg dla siebie. To niech mu Iwonka pomoże i tyle :(

Wiecie to jest ogrodnictwo tylko oni sa tak głupi i wstrętni - wstrętni bo głupi nie, ale wstręrni że po prostu robi się z tego jeden trasport jak tam ktoś przychodzi , patrzy na to. Wiecie - ja sobie zaliczyłam tym , a jeszcze bardziej zdjęciami takiego czegoś z Holandii, że nie muszę o to stać. Oni mi zwisają i tyle. Ta Śmieszka jak zna angielski to do Anglii z tego bo tam wszystko jest nienormalne, tego nikt nie chce. Tego mojego brata też nie chcą bo on jest jebnięty też - ten młodszy. i wiecie - ja stamtąd idę bo tak nie powinnno być. Żeby tam sie nie zrobiło Qurang Medan - bo tak się z nich śmieją że mam se to ograć QUrang Medan - i tyle :(

A ten AMAZON. DE jest taki sam. TO TYLKO TRANSPORT i tyle. No ale... ja zawsze miałam w pracy ciężko i tyle. to nie zauważyłam, że to tylko transport. No cóz... ale wiecie - zaś tyle nienawiści w sobie nie mam. :(

I wiecie przykro mi że moja stara trzyma z tą Iwonką, żeby mnie zabić bo nie przyjechałam się do Holandii wyspać bo tyle to warte. I teraz tę Iwonkę można zabić i dobrze. Bo pościel miałam wiecie i nie doceniłam tego. No ale kasę to dostałam cudem. I możecie ją zabić tyle mnie ona obchodzi. Nie bo policja - no to o co wam chodzi. Matka ma mnie zabić? ja ją tylko do pierdla chciałam wsadzić za mnie. A jak nie przestanie to jej łeb wysadzę trotylem bo to jest całe moje życie na wsi - szykany starej. Tego ojca też, ale on się nie odzywa. Stara na mnie za babcię, ze nie chce umrzeć i po mnie. No ale wiecie tak to co... już całkiem po mnie. Co ona sobie nie wyobraża? Cudem od piekła jest wyaratowana ta pierdolona baba zwana moją matką i tyle :(

Mam nadzieję, ze te szmatę zabiją tu bo ona nie docenia niczego.Zabójstwo jej ograłam, samobójstwo też i co? Też się mam z kurwą hajtać? Ona się miała powiesić, a nie dziecko brać z Anglii. Bo Anglii nienawidzi to NA NICH ja. No ale ja jestem dziecko diabła. Na takie zasłużyła, a mój brat czyj jest to nie wiem. To nie jest moja rodzina. I tyle. Moja rodzina jest gdzie indziej :(

I wiecie jeszcze kurwa za swoją głupotę chciała mnie radcą prawnym wykonczyć że to miał być mój zawód. Szmata włoska jakaś - gorylica i CIULICA jak ta Magda. Oby się powiesiła - już sobie poradzę. A ta koleżanka też - jak jej żal tamtych to niech się powiesi. Tyle jej zostało. Każdy jej pomaga wiecie bo ma babcię, a ona? Mnie też babcia pomogła żeby mi żal nie było. Co ta koleżanka bez tytułu dr nsię wtrąca. Mnie chcieli zabić na studiach, ja nie jestem z tej rodziny. Jaka ta baba jest pierdolnięta w łeb to sie w głowie nie mieści. A te lesby mnie chciały zabić za Iwonkę, że się chciałam z bratem hajtnąć. Na pewno tak było bo czemu dla mnie takie były? Przez ciulicę Iwonkę. Ale do dziś z nią trzymają bo...zna niemiecki i może się przydać. No to niech im sie przyda bo chyba rozumiecie, że tam NIKT NIE MA STAŁEJ PRACY Z POLSKI. A kogo to obchodzi? No to co na mnie? :(

Wiecie ja się tak wyrażam, ale one mnie potraktowały jakbym zabiła 10 ludzi. Niech sie na siebie kryminalistki popatrzą. Jedynie, ze mają kasę. Nawet stałej pracy. A ja pracowałam 9 lat w polsce i ja im się nigdy nie dam. Bo z tego bym coś miała w każdym normalnym towarzystwie ale tam nie. BO Polska ma dobrą opinię. ŻE CO? Że nawet nie ma lasu samobójców tu? Puszcza kampinowska jak będzie lasem samobójców to niech się zgłoszą. Bo wszyscy wiedzieli, że profesor jest samobójcą i się smiali. A ten brat co tak na tę uczelnię? Żeby się chujek cudowny nie powiesił. Bo on ma lepszego chuja niż każdy inny. Naprawdę. A tematów do rozmowy z nim? Ania Shirley, tak? I do widzenia. Wystarczy mi ojciec bez wyroku. Wybaczcie :(

ja nie mam wiecie stałej pracy w polsce przez rodzinę OSTATNICH ZER. Ale to nie jestem ich i do widzenia. A one co tam robią z tymi rodzinami? Bo teraz będzie PRZEZE MNIE na odwrót - kto ma rodzinę powinien siedzieć w Polsce. Biedny i bez rodziny może zarobić sobie na zachodzie w warunkach obozowych. Czyli ja. BO TAK POWINNO BYĆ. A kto ma rodzinę to do Polski go będą wysyłać. I SŁUSZNIE. Ja nawet sama wyjechałam. I tyle :(

I wiecie teraz ta Iwonka na mnie - kurwa normalna nigdy nie zmienię zdania - i ten mój brat niech idzie z nią do łózka bo po nim, i z kazdą Polką tak - i co wiecie. Jak sie będę starać o stała pracę to co mam pisać? Że mam rodziców do więzienia przybranych jak starego? Że jestem patologiczna czy że piję? Na co postawić. A moze na peta na zachodzie. Bo teraz będę zbierać za starego, ze go tu ratowałam jeszcze. No to mam ojca mordercę - standart i gwałciciela i muszę się nim przejąć bo jest chory to braćmi nie mogę. Chyba to rozumiecie, jesteśmy w Polsce. Bo on sie nie powiesi przeze mnie. No a ja przez niego też. Dlaczego ja jestem najgorsza od zawsze to nie wiem - bo mi sie matka powiesiła. Ale tego mi nie powiedział nikt. A wam Henryk Sienkiewicz żeby wam zbyt smutno nie było, ale tego też nikt wam nie powiedział i tyle. I jak sie czujecie? Henryk Sienkiewicz się powiesił. ??? Głupio trochę, nie? No to sobie wyobrażcie, że w wieku 35 lat sie dowiedziałam, że matka mi się na krowim łancuchu powiesiła. Od sił wyższych. Od wrózki. I co dalej? Tacy maryjni wy jesteście. I tyle :(

Wiecie to się tak wydaje , ze ta rodzina tę Iwonkę chce. Nie oni jej nie chcą za to morderstwo i tyle. A te czekolady niech też się odpieprzą bo tam jest od mordercy do mordercy też - tam jest tak ciężko - taki zapieprz że ręce odpadają. Dajcie spokój :( I wiecie nie martwcie się - moja matka tak samo przez rodzinę skończyła jak ja tu. A to przez swoją. Moja tu to cudzy, ale mam ich dosyć bo dawno bym swoje mieszkanie miała. Bym wyjechała zarobiła, po co mi ten doktorat i tyle. No ale... :( A ta matka tu - ona mi nawet pościeli nie zmieniła i tak spałam choć widzicie jak sie mecze bo Iwonka powiedziała że przyjechałam się wyspać bo na nocki NIE CHCIAŁAM PRACOWAĆ, ale pózniej chciałam i po co mnie dała na dniówki - dalej nocki do Bozego Narodzenia i koniec. Co ja mam za matkę widzicie jak morderczyni całej rodziny jest wązniejsza niż ja. I jeszcze mam chodzić w żałobie po jej śmierci. Ona jest pierdolnięta w łeb! Nigdy w zyciu nie włożę niczego czarnego jak umrze. Na BIAŁO będę wtedy chodzić i tyle mnie to obchodzi bo do dziś mam rację i koniec. Jak mnie nie chciała to mnie miała oddawać i tyle. Ale było że ode mnie nawet rodowodu i mi życie zajedzie. to miała się dowiedzieć, że jestem na kasę zrobiona i tyle. Idiotka - z jakimś Niemcem trzyma. No to miała jakieś zasady w życiu czy nie. Reszta jest przez nią i tyle. A ja przez nią z ojcem nie mogłam trzymać , matka się nie dała i tyle. A rodzina Połanieckich to lepiej Biblię poczytać. Kain i Abel i juz wszystko macie. A mnie wyzywają od Kainów na zachodzie. Jak już to od Abli, ale CUDEM żyje. I CUDEM nie wyleciałam z domu. Bo nie umiem się wyspać bo choć tyle za to, ze nie umiem dostać stałej pracy. Ale ja mam papierosa w biurze od 10 lat, a może i bym ją miała wiecie ale wszyscy na mnie za papierosa i POWIESZONEGO UCZNIA słuchajcie - konowała, durnia. A przez kogo ja nie mam stałej pracy w Polsce? Wasdźcie ja na 10 lat w pierdel albo tę pierwszą dyrę i coś zrozumiem , a tak? I tyle. I koniec :( Co mnie to wszystko obchodzi. Nigdy nie dostanę stałej pracy przez nią. Bo oszustka, babci nienawidziła - wariatka i tyle :( Matka umarła, ale babcia. Matka a babcia wiecie. Ta babcia - moja prababcia to była coś warta. Babcia - nie za wiele i tyle :(