Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stock121

moje dziecko codziennie wstaje o 5..

Polecane posty

jak go tego oduczyć? ma 11 miesięcy, chodzi spać koło 20-21... Pomocy bo wysiadam... :/

Gość fvgfbsh
a ile razy spi w ciagu dnia?

Moja też tak miała w wieku 10-11mc robiła pobudę o 5 rano, trwało to kilka tyg (nie pamiętam ile, ale niedłużej niż 3) samo przeszło. Teraz spi do 7-8. Zasypia około 21. Sama się przestawiła. Jesli zarzy się, że sasnie wczesniej koło 20, to wstaje po 6tej.

nie lepiej zdrzemnac sie w ciagu dnia z corka?ciezko dziecko przestawic,zeby spało jak chcemy.

Gość tak mysle
moj synek tez wstaje o 5 a ma pol roczku i nie jestem w stanie tego zmienic jedynie sie przyzwyczajc :)

moi w tym wieku wstawali o 5.15- 5.30 i też byłam wykończona. troche pomogły ciemne rolety, spali jakis kwadrans dłuzej :P

Gość moje dziecko w wieku 5 mcy
wstawało przez dłuższy czas o 4...Myślałam, że padnę ze zmęczenia

Taki ma rytm dnia i nie zmienisz tego na siłę. Moja idzie spać koło 21 i wstaje zazwyczaj o 6tej. Pomyśl jak to było za noworodka i ciesz się, że śpi do 5;)

Tez pamietam taki etap jakos w 9 miesiacu..Teraz mala wstaje ok 8 a nwet 9 ..Ale 5 rano to byla przeginka,ale jest jeden plus ,ma sie wiecej czasu na wszystko :)

Gość tralllalalalalallllaa
ja bym sie cieszyła, bo staram sie sama nauczyc wczesniej wstawac i wczesniej hcodzic spac, ale mi srednio idzie, zawsze bylam rannym ptaszkiem i budze sie 6-7 a spac chodze o 21-22 ale chcialabym jeszcze bardziej sie rpzestawic. Poranne zycie jest lepsze. Czemu nie chcesz życ tak jak on?

dzięki za odzew, myslałam że tylko ja mam taki problem, trochę się już przyzwyczaiłam, ale fajnie byłoby czasem pospać tak do 8 ;)

Ja w lutym rodzę i jestem szczęśliwa, że teraz mogę pospać do 6 bo zaraz i tego zaszczytu ciężko będzie mi dostąpić jak syn będzie taki jak córka za noworodka;) Jeszcze się wyśpimy. W końcu przyjdzie kiedyś taki poranek, że się obudzimy a tam 10.00 na zegarku:P

Gość moje dziecko tez zazwyczaj wst
wstaje o 5 ale wczesniej chodzilo spac o 18, teraz 19-19.30 juz spi. sa dni ze wstanie np o 6 ale rzedko sie zdarza. po prostu ma taki rytm dnia i tyle. zdarzylam sie przyzwyczaic, ciesze sie ze wieczor mam dla siebie i o 22 juz moge isc spokojnie spac bo mieszkanie wysprzatane. w dzien spi raz 3 godziny. ma 14 miesiecy. ja sie klade w dzien razem z nia, robie szybki obiad w godzine i mam 2 godziny na odpoczywanie/spanie.

Gość moje dziecko tez zazwyczaj wst
i wolalam ja jak byla noworodkiem bo potrafila spac do 8;p z czasem coraz krocej i krocej;)

Gość ja też sie przyznaję
przyjdzie zima że rano będzie jeszcze ciemno to wtedy dlużej pośpi

Gość kasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mój dwulatek przez ponad pół roku wstawał o 5:30 i nie miało znaczenia o której się kładł wieczorem i ile godzin przespał w dzień. Myślałam, że nie wyrobię!!!!!!! Samo mu przeszło....