Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala37

córkai jest lesbijską????

Polecane posty

mam problem dotyczący mojej 15-toletniej córki.Na obozie harcerskim poznała druchnę Basię (19). Nie wiem dlaczego ,ale od pierwszej minuty kiedy ją zobaczyłam jak na pożegnanie przytula moją córkę poczułam do niej antypatię. Od przyjazdu z obozu(miesiąc) cały czas spędzają razem, a wczoraj podejrzeliśmy z mężem sms-y w których to wyznają sobie miłośc i że jak jedna sobie coś zrobi to druga też.Basia pisze że moja córka znajdzie nóż w skrzynce na listy (chyba w ramach pamiątki po niej).Jestesmy przerażeni nie tyle tą "miłością" ile jej skutkami !!!pomóżcie!!!

Gość ptasiek nastroszony
ile problemów z głowy. nie zajdzie w niechcianą ciąże, jest nowoczesną trendy Europejką co otwiera Jej wiele możliwosci zrobienia kariery również politycznej

ludzie zazwyczaj nie wybieraja byc homoseksualistami, czesto sie rodza z predyspozycja wiec pozostaje chyba tylko akceptacja ale to zdanie jest niepokojace : "i że jak jedna sobie coś zrobi to druga też."

Gość samotny bialy żagiel....
macie kurcze pecha, no ale to wasza córka więc chyba chcecie jej szczęścia:) co do noża hm..., podejrzane...chyba nie chcą zrobić razem czegoś głupiego.

Gość mamuśka swojego synka
To może najpierw byś z córką porozmawiała na temat jej nowej koleżanki? Nie nachalnie, ale ot, tak z czystej życzliwości i zainteresowania znajomymi córki. Zaproś ją do Was do domu, porozmawiaj z nią. Jest szansa, że jak się zacznie rok szkolny to obie zajmą się szkołą i znajomość trochę przygaśnie. A czy Twoja córka jest lesbijką, to chyba na tym etapie trudno stwierdzić, bo w tym wieku moze mieć różne fascynacje.

najbardziej niepokoję się o te szantaże emocjonalne typu "co juz mnie zdradzasz?" "wspomnij mnie kiedyś" "ty musisz żyć" ja aż tak bardzo nie przeżywam że to dziewczyna (mąż trochę:)) ale nie wydaje mi się to dobre w córki wieku (15)

Jestem przerażona tą sytuacja, ostatnio przylapałam moją córkę jak sobie pbrzebijała błonę dziewiczą ogórkiem... Usłyszałam najpierw takie puknięcie, ale nadal oglądałam tv, póżniej , za jakis czas strzeliło jak z kapiszona, aż gołębie poderwały się do lotu z naszego dachu... Wiedziałam wtedy że moja córka jest już prawdziwną kobietą. Ostatnio wyznała mi że na obozie kochała się z tą druhna, byłam bardzo zniesmaczona, jak ją nawrócic?. Pomocy

Jestem przerażona tą sytuacja, ostatnio przylapałam moją córkę jak sobie pbrzebijała błonę dziewiczą ogórkiem... Usłyszałam najpierw takie puknięcie, ale nadal oglądałam tv, póżniej , za jakis czas strzeliło jak z kapiszona, aż gołębie poderwały się do lotu z naszego dachu... Wiedziałam wtedy że moja córka jest już prawdziwną kobietą. Ostatnio wyznała mi że na obozie kochała się z tą druhna, byłam bardzo zniesmaczona, jak ją nawrócic?. Pomocy

Gość danka_23
przynajmniej nie zaciąży, nie masz na to wpływu, akceptuj jej wybory

co za idiota się podszywa i pisze sprośne chore i płytkie kawałki.żal mi ciebie

macie rację, że nie powinnam podglądać sms-ów ,i że to może być nic nie znacząca młodzięcza przygoda ale mimo wszystko boję się o nią,bo tamta dziewczyna jest zarówno fizycznie jak i emocjonalnie dojrzalsza

To że jest lesbijką, wydaje się oczywiste. Ale nie w tym problem. Problem w tym że zakochała się w toksycznej koleżance, która ma myśli samobójcze, i chce żeby twoja córka w razie czego popełniła samobójstwo razem z nią. Należy dopilnować aby one nigdy więcej nie miały kontaktu ze sobą.

Gość ptasiek nastroszony
a nie warto sie cieszyć , że Twoja córka przeżyje cuś bardziej romantyczne historie miłosne na ktorą wielu czeka całe swe życie , i ma szanse przejść do historii jak Romeło i Julcia

ale jak ? jak jej zabronię argumentując"BO TAK" ,to wyjdę na chorą, jak powiem żze czytałam sms-y to mnie znienawidzi i tym bardziej zbliży się do tej Baski, a jak zapytam wprost to może czuć się zażenowana .