Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upppppppppppppppppppp

zmywarka-mam dylemat

Polecane posty

mam malo miejsca w kuchni wiec raczej zmiesci sie taka 45 cm szerokosci. wiec takie na 9-10 kompletow. czy taka zmywarka sprawdzi sie w 4osobowej rodzinie, nie bedzie za mala?

Gość samotny bialy żagiel....
za mała i to stanowczo! :D wiem co piszę:D

szkoda bo 60 mi nie wejdzie

Gość samotny bialy żagiel....
z braku laku i tak kup , częściej ją po prostu będziesz używać:D

Moja koleżanka ma 45, bo większa jej nie wejdzie do kuchni. Rodzina 5-osobowa. Po prostu gary myje normalnie w zlewie, a reszta do zmywary. Zawsze to szybciej i nie sterczysz nad zlewem nie wiadomo ile.

Gość Bjjvbxzjkbvkjdz
My we 2 jesteśmy i mi czasem 60 nie starcza . Moje koleżanka , która ma 3 dzieci , zawsze sie dziwila , i wyskakiwala z tekstem , "jak to,my jesteśmy w 5 i nam starcza 45 , to co ty takiego robisz." Zapomniała tylko dodac , ze gary i szklanki myje ręcznie . kretynka A ja nic nie myje ręcznie

Gość moja teoria na temat zmywarki
Jest taka, że lepsza mała niż żadna :) Na 4 osobową rodzinę mieliśmy zmywarkę 60 cm i prawie codziennie chodziła, ale część garnków myło się ręcznie, bo po włożeniu do zmywarki zajmowały tyle miejsca, że woleliśmy poświęcić dwie minuty i garnek umyć ręcznie, a do zmywarki włożyć więcej talerzy, kubków itp. Teraz mam na dwie osoby 45 cm i chodzi co dwa - trzy dni, ale ponieważ mam mało garnków to też myję je ręcznie. Zmywarka służy mi do mycia talerzy, szklanek, kieliszków, filiżanek, pojemników na żywność, sztućców, bo przy tych drobiazgach jest najwięcej pieprzenia przy myciu ręcznym, a garnek wolę umyć ręcznie, bo zajmuje to chwilę, poza tym nic się nie stłucze :p Tak więc ja bym na Twoim miejscu się nie zastanawiała, najwyżej będziesz robiła tak jak ja, czyli wszystko poza garnkami i tak zaoszczędzisz kupę czasu.