Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaniPelargonia200

JEST SENS SIĘ Z NIM SPOTYKAC??

Polecane posty

Gość PaniPelargonia200

Nie widzielismy się kilka dni, chciałam się zobaczyc, tzn mamy się dzisiaj spotkac, ale dopiero o 17 i do 22.30 bedziemy razem siedziec do mojego ostataniego busa.. pytałam, czy ma cos w planach, powiedział, ze nie.. ze moze na osiedle pójdziemy (czyli standard) i co .. ja mam iśc z nim siedziec na osiedlu aby mnie komary pozjadały i tak spędzac każdy dzien????

Gość Zlewozmywak
Rozchyl przed nim swoje uda.

Gość PaniPelargonia200
to nie jest smieszne, chciałam cos porobic, ale on jak zwykle nic.. u mnie nie chce mi się siedziec, bo nie ma co robic.. na osiedlu będe siedziała na ławce do ost busa i co ..? 3lata związku a tu sama rutyna.

Gość mimozeanka
"chciałam cos porobić" a sama zaproponowałaś coś kiedyś przez 3 lata "chodzenia" ? pograjcie w scrabble

Gość malborzanin
fiku no to chodzmy.

Gość PaniPelargonia200
ale z nim jest ta sama gadka, nie mamy pieniedzy na kino... pewnie starczy na zapiekankę na Kazimierzu i potem będziemy rzeźbic w gównie.. tak, wiele razy cos proponowałam, to jemu się nie chciało albo nie miał siły itp, a teraz pokłóciliśmy sie strasznie..o to własnie, ze dzieki niemu sie nie widzileismy ostatnio i myslalam, ze mi jakos to wynagrodzi..

Gość PaniPelargonia200
Czemu ja?? skoro to on przez kilka dni odmawiał mi spotkan?

Gość PaniPelargonia200
to facet nigdy nie moze sie wykazac jakąś kreatywnościa???

Gość myślę że masz kompleksy
a ile masz lat dziecinko ?

Gość PaniPelargonia200
20

Dziewczyno. Ja mam 20 lat. Chce Cie uswiadomic ze nie tylko on ma miec pomysly tylko rowniez Ty. Jezeli masz jakies potrzeby to mu to mow bo chlopak mysli ze hmm zaspokaja Cie? np moja dziewczyna ma az za duzo pomyslow i mi sie to nie podoba. Ale racja. Skad myslisz on ma miec pieniadze? pracuje? jest studentem? pomysl troce a nie lupoty piszesz. Nie okreslilas jego wogole . Jezeli ma tyle lat co ja to pomysl troszke ze teraz ciezko z praca a rodzice ciagke kasy mu nie beda dawac. Sama idz i zarob. Zobaczymy.Umawiaj sie z chlopakami co maja po 28 w zwyz oni maja pieniadze zeby Cie zaspokoic. Bo jezeli nie ma pieniedzy powinnas go namowic na spacer ,na przejazdzke rowerem. Na spotkanie ze znajomymi. Troche kreatywnosci. I nie zwalaj winy tylko na niego.

Dziewczyno. Ja mam 20 lat. Chce Cie uswiadomic ze nie tylko on ma miec pomysly tylko rowniez Ty. Jezeli masz jakies potrzeby to mu to mow bo chlopak mysli ze hmm zaspokaja Cie? np moja dziewczyna ma az za duzo pomyslow i mi sie to nie podoba. Ale racja. Skad myslisz on ma miec pieniadze? pracuje? jest studentem? pomysl troce a nie lupoty piszesz. Nie okreslilas jego wogole . Jezeli ma tyle lat co ja to pomysl troszke ze teraz ciezko z praca a rodzice ciagke kasy mu nie beda dawac. Sama idz i zarob. Zobaczymy.Umawiaj sie z chlopakami co maja po 28 w zwyz oni maja pieniadze zeby Cie zaspokoic. Bo jezeli nie ma pieniedzy powinnas go namowic na spacer ,na przejazdzke rowerem. Na spotkanie ze znajomymi. Troche kreatywnosci. I nie zwalaj winy tylko na niego.