Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lifeislife

nadżerka

Polecane posty

Gość lifeislife

słuchajcie kobitki mam pytanie czy po leczeniu nadżerki może opóźnić mi się okres?? brałam Albotyhyl i kurde przedwczoraj powinnam już dostać okres, ale nawet piersi mnie nie bolą..

Gość AniaAnia2330
Może to być wynik obniżonego progesteronu przez leki na nadżerkę. Powinnaś się zgłosić do lekarza. Też tak miałam ;)

Gość lifeislife
właśnie na wizytę mam się zgłosić po okresie.. denerwuję się, bo był stosunek bez zabezpieczenia przed kuracją.. gin zaleciła mi nie zakładanie krążka na czas leczenia. trochę się boję :(

Gość lifeislife
AniaAnia2330 a długo Ci się spóźniał? czy dopiero po wizycie dostałaś okresu? tzn ginekolog coś zaleciła?

Gość AniaAnia2330
Poczekaj jeszcze kilka dni i jak nie przyjdzie @ to zgłoś się do lekarza. Nie zabije Cię za to ;) A teraz to zrób test ciążowy, będziesz spokojniejsza. Mi się spóźnił na początku leczenia prawie 2 tygodnie. W następnych cyklach wszystko przyszło do normy.

Gość AniaAnia2330
Pewnie da Ci luteinę. ;)

Gość arz
Jak leczyłyście nadżerkę? Teraz stosują coś innego niż tzw.wypalankę?

Gość lifeislife
chyba tak zrobię, w sumie muszę i tak odebrać cytologię. a musiałaś powracać do leczenia nadżerki? bo ja mam 21 lat, nigdy nie byłam w ciąży i nie jestem bardzo aktywna seksualnie.. wczesniej 1-2 razy w tygodniu przez krótki okres a teraz w ogóle rzadko 2 razy na miesiąc. Też trochę się przejmuję, bo moja babcia miała raka piersi.

Gość lifeislife
nie nie miałam, żadnych zabiegów. dostałam Albotyhyl i tabletki na odbudowe flory. w sumie jeszcze nie są mi znane wyniki cytologii.

Gość AniaAnia2330
Też miałam Albotyhyl i tabletki na odbudowe flory. U osób, które nie rodziły lekarz zaleca leczenie bez żadnych zabiegów.