Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RitaVonNitshe

Sposób na opiekunkę

Polecane posty

Gość RitaVonNitshe

Ostatnio z mężem zatrudniliśmy opiekunkę, chciałabym móc w dyskretny sposób ją kontrolować, no wiecie; czy nie obchodzi się z dzieckiem źle i czy nie grzebie w naszych rzeczach bo mam niestety wrażenie że robi coś takiego, nic nie zginęło jeszcze i nie mogę niczego udowodnić ale mam przeczucie że coś jest nie tak. Mąż wszystko bagatelizuje. Zastanawiam się jak można zrobić coś takiego, żeby sprawdzić dyskretnie co robi pod naszą nieobecność, nie chcę instalować całego monitoringu :) ale żeby jakoś ustawić kamerę z laptopa żeby w przekazywała albo nagrywała co ona robi. Co o tym myślicie?

Gość jkfbgkfdlngkfdjgnld;
zwolnij ją i znajdź nową i tyle

Gość RaGaGaga
Ciężko znaleźć dobrą opiekunkę... Jak chcesz być pewna możesz zakupić sobie jakieś urządzenie z ukrytą kamerką, są takie rzeczy do kupienia w sieci , np. zegarek z zakamuflowaną kamerką czy coś http://www.spy-shop.pl/minikamera-budziku-p-230.html koleżanka miała i takie jej się żeczy ponagrywały że na drugi dzień opiekunka poleciał, okazało się że sprowadza sobie do domu facetów i "zajmuje" się nimi nie dzieckiem :)

Gość roninka
LOL coś takiego można wykorzystać do kontroli TŻta podczas nieobecności w domu :P