Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge sie zdecydowac

ktora torebke byscie wybraly do pracy w biurze i na zajecia na uczelni

Polecane posty

Gość nie moge sie zdecydowac

http://allegro.pl/torebka-atmosphere-kuferek-xxl-karmel-kwiaty-roze-i1770581987.html czy http://allegro.pl/cavaricci-super-kuferek-listonoszka-2-kolory-i1761733226.html torba musi byc kuferkiem, bo bede nosic duzo ksiazek, zeszytow, teczek itp (teraz mam worek i sie nie nadaje). Jednoczsnie musi pasowac do biura (ale nie ma szczegolnego dress code'u, po prostu tzreba wygladac w miare elegancko), ale po pracy lece prosto na zajecia w piatki, w soboty i niedziele tez mam te zajecia i nie bede w piatek o 22 sie przepakowywac, wiec musi ona spelniac oba zadania. Jak myslicie?? Nie moge sie zdecydowac i najchetniej bym obie kupila. Ta w kwiaty pasuje generalnie do mojego stylu (na co dzien bardzo lubie motywy kwiatowe, nosze glownie takie sukienki itp - tylko do biura musze sie sztywniacko ubierac) ale nie mozna nosic jej na ramieniu tylko przewieszona przez ukos i to chyba zle wyglada do olowkowej spodnicy i obcasow....

Gość dżordżini armani
jeśli ubierasz sie w kwiatki to torba w kwiatki będzie przegięciem ;] lepsza jest jednobarwna bo pasuje do wszystkiego :)

Gość bridżit joness
Fajne, ale te tornistrowe to już są wszedzie i wszysct to mają. Może lepiej wysilic się i znaleźć coś oryginalniejszego.

Gość peugottka
Wszystkie są śliczne, no może ta w kwiatki trochę mniej praktyczna. Bo wzorek, a to nie do wszystkiego będzie dobrze wyglądało. Najważniejsze żeby była dobrej jakości, jak masz tyle zajęć i codziennie chcesz z nią chodzić.

Gość konsultantka Avon zg
witam. mam do spredania nową torebkę firmy Batycki biała skóra o wartości 999zł. Może jest ktoś zsainteresowany? cena do uzgodnienia. Mój mail karolcieee@wp.pl

Gość luizazaza
Mi sie podoba najbardziej ta 3 cia :)

Gość lejla28
druga 1000000 razy ładniejsza

Gość kdlang
no, ta 3 też mi się podoba, fajny kolor.

Gość buuubbbaaa
obstawiam numerek 3, ewentualnie 2, ale ta szara, bo brązowa się za bardzo świeci.

Gość briżit joness
Ojej, ale nieciekawa. Taka niezachęcająca faktura skóry i w ogóle tak strasznie oklepana. Jakoś nie przemawia ona do mnie.

Gość berbeć123
a mi sie bardzo podoba ta co mino28 pokazala :D

Hej, dla mnie 2 i 3, chociaż faktycznie ta brązowa 2-ka trochę taka z połyskiem się wydaje. Ale przynajmniej jest rzeczywiście wielka. Jedynka odpada kompletnie, czwórka faktycznie ma coś nie tak chyba, bo mi też się nie podoba.

Gość tarapaty
a dla mnie 2 i 4! :)

Gość belizetta
Ble! wszystkie jakieś kiczowate. Dla mnie tylko prawdziwa skóra!