Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weronika_90

Seks bez zobowiązań.

Polecane posty

Gość gość
Jak dla mnie to bym sie nie zastanawial i nie byl zacofany jesli mu ufasz i masz na niego ochote to zyj warto zycie jest jedno lepiej potem nie zalowac u nas w kraju pod tym wzgledem jest ogromne zacofanie

Gość gość
Na plzbiornik są ludzie szukający seksu bez zobowiązań.Warto się zarejestrować.Nawet jakieś imprezy organizują.

Gość -> Nie wiem czy to taki dobry pomysł ... Ostatnio podobno ktoś się włamał na serwer i "zajumał" dane użytkowników. weronika_90 -> Skąd jesteś?

Gość gość
Trzeba uważać,ale to chyba jakaś reklama mająca przyciągnąć uwagę była. Można przecież mieć profil bez zdjęć.Faktycznie to nie jest dobry pomysł,są jakieś inne miejsca gdzie się ludzie umawiają na seks?

Gość gość
Te zdjęcia niektórych ludzi czasami odstraszają.

Gość gość
Można sobie znaleźć kogoś do seksu,ale ostrożność nie zaszkodzi.

Gość gość
Można i na plzbiornik.Czasami w saunie lub na plaży nudystów tez można kogoś spotkać.

Gość gość
Ja kogoś znalazłam,ostrożność najważniejsza.

Gość to ja ostoja Twoja
weronika_90 2011.08.20 On to wykorzysta? Ty nie wykorzystasz jego? Dlaczego ciągle kobiety piszą, że ktoś je wykorzysta, Ty także potrzebujesz seksu. Nie słuchaj tych moherowych beretów, bo zdziwaczejesz. Poprostu nie dopuść tylko do siebie myśli, ze powinien obdarzyć Cię uczuciem, bo będziesz cierpieć. Może być tak, ze on zechce czegoś więcej, ale niczego nie udawaj, bądż sobą.

Gość gość
Czasami się trafi kogoś poznać do seksu.Mam kilku facetów sprawdzonych przez te kilka lat i czasami się z nimi umawiam gdy mam ochotę.

Gość gość76
Ale wy Kobiety p*********e bez sensu jak facet mówi ze bez zobiązań to tylkomliczy na szybki numerek. Taki jest facet chce po prostu pobzykać i dać kobiecie jak największą przyjemność a wy robicie widły z igły jak by wszystkie święte były. Mam żone dwóję dzieci a sam mam ochotę przespaćsię z inną kobitą bo to silniejsze ode nie to jest instynkt i nikt i nic tego nie zmieni każdy facet musi raz kiedyś mieć kobietę na boku ,bo to jest silniejsze od niego a wy p*********e takie głupoty o miłości że mi się żygać chce. Facet jest prosty jak budowa cepa chyba że nie wiecie co to cep(dwa kije połączone sznurkiem). NIEchce mi się wiecej pisać i pewnie nigdy nie zajrze na tę stronę. NARA.lat 40,

Gość gość
Nie ma nic lepszego jak seks bez zobowiazan.

Gość gość
I kto to mowi?

Gość gość
Facet, jestem solo.

Gość gość
Ludzie lubia seks bez zobawiazan do czasu ciazy, zarazenia syfem, zakochaniem sie bez wzajemnosci itp.ludzie powinni oznaczac czy mieli kiedys seks bez zobowiazan bo takie osoby nie powinny wiazac sie z kims porzadnym. Osoby po takich przygodach zawsze zdradzaja.

Gość gość
cho na solo leszczu :-D nie lubie rzeczy bez zobowiązań. nawet biorąc szczeniaka na wychow ciąży na mnie wiele obowiązków. gotujac obiad też mam obowiązek spr czy produkty nie są przeterminowane.

Gość ogolony h
Jestem tego samego zdania.

Gość gość
Osobiście uwielbiam seks - tomadzi61@gmail.com i uwielbiam dawać rozkosz partnerce

Gość gość
Biorac sie za seks bez zobowiazan musisz liczyc sie z tym ze zostaniesz szmata szczegolnie dla mezczyzn

Gość gość
jestem otwarty na wszelkie propozycje

Gość gość
Zwal se konika

Gość gość
Nie tylko Ty.

Gość gość
ja 40+ trochę ładniejszy od diabła, szukam realnej pani , cel do ustalenia ;) Rzeszów lover72@interia.pl

Gość gość
to fajna zabawa, lubię wykorzystywać do relaksu na samotnych wyjazdach. Mój sposób to spotkania z dwoma facetami - taka konfiguracja gwarantuje zero romantyzmu i planów na przyszłość. Najpierw przyjemne spędzanie czasu, wspólne wyjście, najczęściej jeszcze w szerszym gronie, do spa. Tam wytypowanie odważnych osób, czasem jeszcze jednej kobiety do zabawy w szerszym gronie. Ze spa przejście do apartamentu jednej z osób w hotelu. Tam zwykle w miarę wyostrzania zabawy grono jeszcze się wykrusza. Jak jest wola to dochodzimy do wesołego bzykania.

Gość fruziaszuka
szukam pana na spotkanie bez zobowiązań fruzia@buziacek.pl

Gość gość
A skąd jesteś??

Gość gość
Fruzia napisałem do ciebie moze odpiszesz

Seks bez zobowiązań ? Laski nie bądźcie głupie i nie pakujcie się w seks bez zobowiązań za darmo ! Co wy z tego macie ? Za darmo to oni mogą sobie walić własną fujarę, a nie was. Jak taki cwaniak wyskoczy z propozycją, to pogadajcie o stawce. Od razu połowa da wam spokój.

Gość DaRek8710
Witam Panie mam na imie Darek 31lat czy moge poznac tutaj Kobiete nawet Starsza chcaca tych samych przyjemnosci???

Gość milla&pan

Moja sytuacja jest taka, że spodobałam się koledze z kursu. Napisał do mnie. I w czasie poznawania zaczął pisać dwuznacznie.. Taki typowy lovelas..  Umówiliśmy się na spacer. Było miło, ale był zupełnie inny niż wirtualnie.  Taki poważny zdystansowany. Spytałam go wprost o co mu chodzi.. Czy szuka panienki na raz.. Stwierdził że nie szuka przygody. Tylko tak na poważnie.. Poznajc się bliżej okazało się że mamy zupelnie inne podejście do życia.  Nasze życie zawodowe nie pozwoli nam być razem.i nikt z niego nie zrezygnuje. On jest też rozwodnikiem i ma dziecko. Powiedziałam mu otwarcie żeby na żaden związek nie liczył..i on zrozumiał..  Ale strasznie nas do siebie ciągnie..  Pożądanie ogromne.. Mi jak i jemu brakuje seksu i nie kryjemy się z tym.  Mamy na siebie ochotę pytanie czy wchodzić w to czy nie.. A jak się we mnie zakocha?  Nie chce go krzywdzić..