Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

mam 164 cm wzrostu przegralem ???

Polecane posty

Gość ytytytyt
fsefsegasgvdxz - jak cię żaden wysoki nie chce to trudno, współczujemy

Gość Koneser wielkiego cyca
Facet powinien przede wszystkim miec spory biceps, aby moc efektywnie zdzielic w twarz swoja ukochana w razie potrzeby.

*BLE BLE*, Cześć Michałku. :) 🖐️ A u mnie po staremu. :D Widzę, że u Ciebie też skoro zakładasz tematy o swoim wzroście. :classic_cool:

Gość 001
Koneser, nie jesteś pionierem w tego typu prowokacjach na tym forum, ale powodzenia - może którąś mniej zorientowaną ruszy :)

wierze w to anetko wierze a ja bym tam chcial byc wyzszy przynajmniej miec z 170 cm a tak to taki karzel jestem jak to wy wysocy mowicie :o

nie ma co Cie BLE BLE oszukiwać z takim wzrostem będzie Ci ciężko znaleźć dziewczyne, ale masz troche więcej śmiałości niż ja i w tym upatruj nadzieje, co z tą Twoją koleżanką dalej sie spotykacie?

Gość it must be provo...
to prowokacja ale zdarzaja sie takie problemy... wtedy odpowiednio wczesnie, jesli problem ma podloze np genetyczne, nalezy podawac somatotropinę

moj kuzyn ma cos kolo tego, jego zona troche wyzsza i jakos sa szczesliwi. Co nie zmienia faktu, ze generalnie kobiety wola wyzszych facetow. No ale coz, maja do tego prawo.

Gość it must be provo...
średni wzrost kobiet w polsce to 165cm wiec nie jest zle... bedziecie rowni prawie; mozesz wlozyc wkladki do butow :D

Gość oqvnwxz
nie martw się tyle wzrostu co ty ma taki jeden piłkarz swego czasu całkiem niezły Ludovic Giuly, myślę że na brak panien nie narzekał

Gość gośćgość
Dużo wyższy nie jestem - 169 cm. No cóż...