Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulegly_lubuskie

Dominujące Panie, gdzie jesteście :) ?

Polecane posty

Witam Was Drogie Panie, z uwagi na trudności jakie stwarza ten portal, a także masę podszywaczy, piszę ponownie. Jestem 22-letnim uległym mężczyzną i szukam Pani, której mógłbym służyć, może tylko od czasu do czasu, a może na dłużej ... To tak pokrótce :) Mam 176 cm wzrostu, jestem szczupły, włosy ciemny blond. Z uwagi na szerokie zainteresowania, można ze mną porozmawiać na wiele tematów, niekoniecznie związanych z seksem, jak wiele osób mogłoby przypuszczać. Jestem uległy, co nie znaczy spolegliwy, zawsze mam swoje zdanie i potrafię go bronić. Uwielbiam jednak czuć, że jestem zdominowany przez kobietę, chce być jej sługą gdy tylko ma na to ochotę. Innymi słowy, uwielbiam służyć kobiecie i szukam właśnie takiej, która potrafi to docenić i która da mi taką możliwość. OK, to chwilowo na tyle bo i tak już się nieco rozpisałem :). Zapraszam do KONSTRUKTYWNEJ dyskusji, desperatom i "trollom" z góry dziękuję.

Jestem skromnym prawiczkiem, chciałbym w końcu to zmienić :) Szukam śmiałej Pani, która mnie przygarnie. Na razie mieszkam z mamusią. Mam nadziję, że któraś z pań chciałaby mieć taką maskotkę. Mam słodki brzuszek, można mnie głaskać do woli :)

Czym byłaby Kafeteria bez podszywaczy :) Oczywiście, moje ogłoszenie jest wciąż aktualne, proszę nie zważać na wypowiedzi kogoś, kto próbuje się za mnie podszyć.