Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stev

mam 185 cm, a i tak nie ma dziewczyny

Polecane posty

Gość wa4h5
A jesteś chociaż dobrze zbudowany?

Gość kanta_lupa
dziewczyny zwykle nie gapią sie na facetów tak ostentacyjnie, żebyś to zauważył, sam się do które uśmiechnij, one czekają na twój pierwszy krok .

Gość teeeem
teraz kolej na tomka, creama, offerme itd niech tez zaloza topy ze wzrostem w tyt. i zaleniu sie :o koorwa jestescie zjebami i przyjmijcie do wiadomosci, ze to nie ze wzgledu na wzrost nie macie dziewczyn a dlatego ze jestescie chorzy umyslowo i macie parszywe ryje

pewnie dziewczyny nie chcą aby ktoś brzydki sie do nich uśmiechał

Gość a co ma do tego wzrost?
Oprócz wzrostu dla dziewczyn liczą się też inne rzeczy, przede wszystkim nastawienie do życia i ogólna zaradność życiowa. Nie chodzi o to, żebyś miał teraz kupę kasy, dom i samochód, ale jeśli siedzisz na garnuszku u rodziców, masz marną pracę bez perspektyw na zmianę i żalisz się na kafe, to nie dziwię się twojej sytuacji tzn. brakowi dziewczyny :D

sprawy zawodowy mi idą świetnie, niedługo nawet zmieniam prace, ale dziewczyny tego niezauważają

Gość kanta_lupa
a czytasz też w myślach, Stev, to ciekawe... skąd wiesz, że nie chcą ? uśmiech ma wielką moc .

i tak BLE BLE mam marne szanse na dziewczyne, Ty przynajmniej masz koleżanka a ja nikogo

mam 22 lata i nigdy sie nawet nie całowałem, fakty same mówią za siebie że jestem nieatrakcyjny dla dziewczyn

Gość kanta_lupa
no to Stev wypada najlepiej z was, a i tak ma doła. Stev, zmień nastawienie do świata, a świat zmieni sie dla ciebie :-) .

Gość a co ma wzrost do tego?
A dajesz im szansę, żeby to zauważyły? Bo jak kursujesz tylko praca-dom i nosa znad komputera nie wyściubiasz to skąd one mają to wiedzieć? Poza tym inna ważna rzecz - czy jesteś czysty i zadbany? Czyste przycięte włosy, obcięte czyste paznokcie, czyste często zmieniane i prane ubrania, bielizna i skarpetki, czyste buty, jakaś elegancka torba czy teczka, czy nawet plecak - byle czysty tez dużo pomagają. I świeży oddech.

chciałbym aby jakaś do mnie podeszła i zaprosiła mnie na randke

Gość kanta_lupa
o nie, Stev, Ty jesteś mężczyzną, ty robisz pierwszy krok, weź se to zapisz .

coś faktycznie musze źle wyglądać że dziewczyny mną sie nieinteresują

kanta_lupa ja w dodatku jestem strasznie nieśmiały i dlatego nigdy nie podejde pierwszy do dziewczyny

Gość kanta_lupa
ojak ranyyy, jesteś niesmiały ale chyba nie jesteś tępy, co? wymyśl inny sposób np niech kumpela tej dziewczyny z nią pogada, podrzuc liścik, zaplanuj "przypadkowe" wpadniecie na siebie, daj anons na jakimś portalu, kombinuj, dziewczyny nie gryzą zobaczysz, że jak zaczniesz działać to efekty przyjdą .

kobiety go wysmieja jak podejdzie albo cos wkoncu jest brzydki dla tego tez ja nie podchodze ze by sie przypadkiem nie osmieszyc

Gość Koneser wielkiego cyca
Kolejny topik z narzekaniami prawikow. To sie nigdy nie skonczy. :D Kobiety nie sa zainteresowane przegrancami, zapamietajcie to.