Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

pomocy!!dwa wesela problem z narzeczona kto pomoze

Polecane posty

moja narzeczona ostatnio mnie oszukala wyjechala sobie na wakacje na mazury tak nagle przez telefon powiedzial ze pojechala do brata a wcale nie pojechala do brata .mam dzisiaj dwa wesela na jednym jest moja narzeczona swiadkowa u moich znajomych a drugie u mojej siostry ciotecznej i wybieram sie do siostry bo narxzeczona nie umiala odmowic wolala isc do znajomych moich. jest w trzecim miesiacu ciazy wiec czuje sie teraz zle bo zle przechodzi ta ciaze nawet para mloda sie pytala czy nie chce zrezygnowac bo jest w ciazy powiedziala ze nie .dla mnie siostra jest wazniejsza niz kolega .bylo by moze inaczej gdyby nie wyjechala sobie na wakacje .Teraz mnie wyzywa .co o tym myslicie??.bo mialem taka opcje pojechac do siostry ale samemu bna weselu lipa wiec wezme kolezanke a pozniej pojechac do znajomych tylko to jest 40 kilometrow odleglosci

Gość miła od dziś...
taka trochę patologia wyziera z tego:(

Gość a teraz od nowa
i bez belkotu, ok?

Gość kkkiiikkkaaa
Ja też bym się wkurzyła, gdyby mój facet miał jechać na wesele z KOLEŻANKĄ.

Gość gosc.0
czy twoja narzeczona myśli?? bo wg mnie to nie bardzo. Skoro jesteście razem to raczej chodzicie na wesela razem i to jest wiadome że ślub twojej siostry jest dla ciebie ważniejszy niż slub znajomych. Ona powinna być dziś z tobą na slubie siostry!

Sytuacja trochę patowa, bo ona jest świadkową, więc nie może sobie tak po prostu zrezygnować, zresztą to duże wyróżnienie. Poza tym jest w ciąży więc powinieneś z nią jechać i się nią opiekować. Z drugiej strony jednak wiadomo, że wesele kuzynki jest dla ciebie ważne i powinniście się tam pojawić. Myślę, że ten problem powinien być omówiony w momencie odpowiadania na zaproszenia a nie teraz. Powiedz jeszcze o której są te śluby? Cała sytuacja z wyjazdem też nie za ciekawa, ale dzisiaj jest ważny dzień dla dwóch par młodych i rozmowę o tym wyjeździe powinniście odłożyć do poniedziałku. Jednak na pewno powinniście tą sprawę przegadać. Pomyśl, że twoja narzeczona jest w ciąży wtedy szaleją hormony i kobieta może robić różne dziwne rzeczy. Myślę, że jeśli się tak da, to powinniście być na ślubie przyjaciół i na początku wesela(w końcu twoja narzeczona jest świadkową) a potem pojechać do twojej siostry. Jednak zależy to też czy twoja narzeczona nie ma jakiś obowiązków jako świadkowa na weselu. Na pewno jednak nie powinieneś opuszczać swojej kobiety w ciąży.