Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona Anna.

pytanie do inteligentnych mezczyzn- co musze kupic zeby zamontowac w samochodzie

Polecane posty

Gość zielona Anna.

prysznic albo kran? potrzebuje jakas pompe? czy jak to sie fachowo nazywa? Zakladamy ze podpinam sie pod prad, zeby to uruchomic, w ostatecznosci odpalam agregat pradotworczy prosze o pomoc, bo jestem zielona :)

Gość kolekcjoner zmysłów?
inteligentnych? Chyba mechanika-hydraulika:P

Gość zielona Anna.
ech, prawdziwy mezczyzna powinien znac sie na wszystkim :P ;)

Gość kolekcjoner zmysłów?
no jasne a prawdziwa kobieta na niczym:P

Gość zielona Anna.
muszę zamontowac kran aby umyć samochód od środka :)

Gość a więc tak, musisz
mieć naprawdę duży samochud, najlepiej ciężarowy o nośności 5-8ton Przyjmę robienie samochodu camingowego w wersji lux. Kupujesz ciężarowe podwozie z mocnym silnikiem i zwracaj uwagę na wymiary. Silnik będzie ważny do zasilania dodatkowej elektryki i może hydrauliki, wymiary do tego by wszystko pomieścić. Kabina, zbiornik na wodę czystą, zbiornik na brudną, oczyszczalnia (filtry) by wodę używaną można było nadal do mycia użyć. To dla głupiegń używania w czasie jazdy (tu duże wymagania odnośnie zawieszenia). Lepiej zrobić prysznic używany na postojach, odpada układ przechowywania i czyszczenia zużytej wody oraz wystarczy generator na silniku. Trzeba dać wyjścia zewnętrzne na wodę, prąd i ścieki dać, wbiornik na czystszą może być mniejsz, wziąść kable i węże z zestawem przyłączek do podłączeń. Do prowo to nie chce mi się tworzyć.

Gość zielona Anna.
dzieki za odpowiedz ale nie do konca pojmuje chodzi mi o fiata ducato maxi, bo w takim wlasnie widzialam mala wanne zasilana pradem- takim z kontaktu :P nie wiem o co chodzi Ci z tym ciezarowym podwoziem???